320iS
320iS
Sem našel v annonci...sice je to skoro 14dní starý..ale kdyby měl někdo zájem...
BMW 320iS 2,0 16V, E30, r. v. 90, motor M3, nový, najeto 4.000km, stříbná met., coupe, M Technik plasty, xenony, klima, ABS, kůže, střešní okno, karbon sání + řídicí jednotka Alpha N výfuk Supersprint, cena 250.000 Kč. Tel.: 603 410 726
BMW 320iS 2,0 16V, E30, r. v. 90, motor M3, nový, najeto 4.000km, stříbná met., coupe, M Technik plasty, xenony, klima, ABS, kůže, střešní okno, karbon sání + řídicí jednotka Alpha N výfuk Supersprint, cena 250.000 Kč. Tel.: 603 410 726
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Tak za tie peniaze je to podozrivo lacne. Taky kus s takou vybavou sa v Nemecku pohybuje okolo 12000eur a viac. Je to totiz vzacnejsie ako M3. Len samotne carbon sanie s alpha n kitom sa predava okolo 2500eur a to nehovorim o dobrom softvare a stelovani co alpha n-kit vyzaduje. Kebyze som do svojej 320is nevrazil take kvantum penazi (radovo stotisice) tak bz som to okamzite bral. Tolko moj postreh. Crevko
Jen taková technická...proč se jednou podepisuješ Crevko a jednou Palo
???
Pak si člověk myslí, že je to tam u vás samý 320iS

Pak si člověk myslí, že je to tam u vás samý 320iS

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

A to nebyl jen motor se vsad.Tohle je nejaka divna koupe nechces hodit foto motoru atd???Jen pro zajimavost zrovna sem si koupil tryskac tak mi nezustava na 320ISspeedfred píše:asi pred 2 rokmi to som este makal v cechach,bola na predaj v annonci jedna 320is,myslim ze klepal motor,cena 60000czk

320I pak 325I touring->KOCAREK...a snad 318.... -- Kočárek už mám a k tomu e36 320 i MUEHEHE ----- Škoda Octavia TDI a když jedu pořád tam něco píská 

ne nebyla to levnější varianta, ale varianta pro trhy kde se paltila dan z objemu.Anonymous píše:Motor M3 to má,neboť se tam dával.Stačí kouknout do sekce technika a jak psal Lukáš,levnější varianta .biker píše:to je fajn že to ma tohle a tamhleto....... ale kdyz je to 320is tak proc to ma tedy m3 motor
to zanmenalo nad 2 litry objemu dane jak krava.
proto svyho času existovalo v italii spousta aut s motory 2.0 V6 bi-turbo s podobnym vykonem jako 3.0V6 pro ostatni trhy.
tato verze byla určená pro itálii a portugalsko.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Presne s tim musim souhlasit italove meli obrovskou dan na ty motory a proto aby ses svezl a BMW prorazilo na tamni trh tak se zacalo vyrabet 320IS kde motor mel vykon 200 koni a s tim uz se da vozit.Ale nenech se vyvest z omylu protoze na tento motor dneska nic nesezenes.Je to drahy jako krava.To radeji si koupit M-technik 325 a za stejnou pojistku stejnej vykon se da.Chtel jsem taky IS ale vyvedli me rychle ze snu.
320I pak 325I touring->KOCAREK...a snad 318.... -- Kočárek už mám a k tomu e36 320 i MUEHEHE ----- Škoda Octavia TDI a když jedu pořád tam něco píská 

no sezenes cokoliv. jen je to otazka financí, stejně jako na M3, akorat na ni se da jeste neco sehnat i za rozumnejsí peníz.Dolly píše:Presne s tim musim souhlasit italove meli obrovskou dan na ty motory a proto aby ses svezl a BMW prorazilo na tamni trh tak se zacalo vyrabet 320IS kde motor mel vykon 200 koni a s tim uz se da vozit.Ale nenech se vyvest z omylu protoze na tento motor dneska nic nesezenes.Je to drahy jako krava.To radeji si koupit M-technik 325 a za stejnou pojistku stejnej vykon se da.Chtel jsem taky IS ale vyvedli me rychle ze snu.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic