Mozna paranoia, mozna ne... Nekdo me asi sleduje
Sem dneska nejak precetl tohle tema a
ale jinak ma chlapek docela vydrz.
taky by me to sra..o..

A ja myslel že tohle téma je tady TABU.gatbois píše:ale par kamosu 4% mam(mimochodem naprosty pohodari a hlavne slusny lidi) a voni jsou spis hodne introverti a balej se spis na inzeraty nebo ve specialnich hospodach apod. samozrejme, kdyz jim preskoci jiskra na ulici, tak je to pak rychla vec jako u nas 96%![]()
No prave jak jsem psal, ze nekomu vysvetloval cestu k RODICUM domu (je to tak 20 km odtud), rikal neco o sledovani a ze to odtud mam bliz nebo co, tak to slysel kamos, kteryho jsem sem zavolal... Sedel o dve lavicky dal a poslouchal, co to do toho telefonu mele. Mimochodem, podle tech fotek se zda, ze drzi ten telefon u ucha ne reprakem, ale klavesnici, takze spis asi fakt dela jako ze telefonuje
E39 535i sedan
Napadaj me ruzny scenare, muze to bejt treba tipar, co hlida, kde se pohybujou lidi z baraku, co maj nasi...GeRoX píše:ja myslel ze tohle uz je vyreseny...
...no ne uchyle navypada...spis naky soukromi ocko...nemas nakou bohatou tajnou ctitelku, ktera to vsechno caluje jen aby o tobe vedela vsechno?![]()
![]()
...jinak se ti divim ze jsi s nim jeste nepromluvil...at uz tak nebo tak...![]()
Soukromy ocko, no tak to nevim, ale takovou ctitelku teda asi nemam... Promluvit, to se ti rekne...
"co tu delate?"
"telefonuju"
"telefonujete tu nejak casto, nezda se vam?"
"mne se tu libi, tak telefonuju tady"
a jsem tam, kde jsem byl
E39 535i sedan
Tak ted tu byl znova... Vzal jsem obuch, fotak a zavolal otci. Otec prisel behem dvou minut, chvili tak jako chodil kolem a poslouchal... Ten manik rikal zas do toho telefonu, ze "ja ti ukazu tu vilku v dobrejovicich" - tam bydli rodice. Pak ho otec predesel a asi ze dvou metru ho blejsknul. Tak jsem vybehl ven a s otcem jsme ho sledovali asi kilometr, asi v pulce cesty, co jsme za nim sli, rikal nekomu do telefonu, ze nas protahne...
E39 535i sedan
tywe...namisto foceni bych si od nej "pujcil" ten tel a podival bych se komu telefonuje...a kdyz nikomu tak bych ho na rovinu sejmul...a kdyz nekomu prece jen vola ... tak bych ho asi sejmul take ...
mozna by to bylo lepsi reseni nez se s nim srat...pokud je "jinej" a ma naky maslo na hlave tak fizly volat nebude...pokud nema a zavola si je tak si vytahnes fotky a vysvetlis jim co a jak...kdyz bude cistej tak je to blby...ale kdyz nembude cistej tak je v pici...
...se mi nezda ze kdyby byl typar by se srali s vybilenim vasi vily pul roku nebo jak dlouho uz to trva...
...si z vas ten kokot dela srandu...
mozna by to bylo lepsi reseni nez se s nim srat...pokud je "jinej" a ma naky maslo na hlave tak fizly volat nebude...pokud nema a zavola si je tak si vytahnes fotky a vysvetlis jim co a jak...kdyz bude cistej tak je to blby...ale kdyz nembude cistej tak je v pici...
...se mi nezda ze kdyby byl typar by se srali s vybilenim vasi vily pul roku nebo jak dlouho uz to trva...

Tohle vsechno nas napadlo, ale to je dost riskantni... Jinak cistej nebo ne-cistej, to fakt nevim, podle mne dostupnych informaci cistej je, ale kdo vi.GeRoX píše:tywe...namisto foceni bych si od nej "pujcil" ten tel a podival bych se komu telefonuje...a kdyz nikomu tak bych ho na rovinu sejmul...a kdyz nekomu prece jen vola ... tak bych ho asi sejmul take ...![]()
![]()
E39 535i sedan
chapu ze je to riskantni...a tohle neni? ty mas opravnene obavy o sve bezpeci, domov, majetek, zdravi, blablabla...policie by si to mela proverit...zkouseli jste to uz?Fx píše:Tohle vsechno nas napadlo, ale to je dost riskantni... Jinak cistej nebo ne-cistej, to fakt nevim, podle mne dostupnych informaci cistej je, ale kdo vi.GeRoX píše:tywe...namisto foceni bych si od nej "pujcil" ten tel a podival bych se komu telefonuje...a kdyz nikomu tak bych ho na rovinu sejmul...a kdyz nekomu prece jen vola ... tak bych ho asi sejmul take ...![]()
![]()