Jinak jsem našla ještě tohle, podle mě taky super: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 431wt_1165
tefik

psssst318ikasnar píše:Tak myslím že by se mohlo udělat třeby 3 typy triček ne ?? Každá osoba z fora si veme na starost jeden typp a je to my máme u nás v MOSTĚ prej taky nějákou firmu která to dělá tak tam můžu zajít a zeptat sePokud budete mít zájem a návrh je na vás (členech)
Sorry za snahuaristoloser píše:psssst318ikasnar píše:Tak myslím že by se mohlo udělat třeby 3 typy triček ne ?? Každá osoba z fora si veme na starost jeden typp a je to my máme u nás v MOSTĚ prej taky nějákou firmu která to dělá tak tam můžu zajít a zeptat sePokud budete mít zájem a návrh je na vás (členech)
budem rádi,když dáme dohromady ten prvotní TYYP.nevnášej do toho chaos,jarine nesvéprávnej
jsem pro, jinak nahodou neni jeste nekde k mani jeden transformer? moc by se mi to siklo, klidne i vic kusu, muj je uz obnosenejMax-Max píše:Pawka bude delat jen pokud se dopredu vysbiraji prachy. Posledne se prodavali transfromery snad pulroku a to jich jeste nekolik zbylo ktere se rozdali kamaradum se ztratou, kterou zatahnul Pawka. Bohuzel je to tak, nelze objednavat a psat zajem a pak nevyzvednout.
pokud budou prachy predem a zajistenej pocet a kryti nakladu, jiste se toho rad ujme.
motiv peknej a neotrelej.
Tak to by bylo super...Pawka G. píše:Já to klidně překreslim, to moc práce není. Pokud těch triček nebude nějakej bambilioon, tak bych ani platby předem nepotřeboval. Jen by bylo fajn abych se s tim nemusel zas jebat na poštu a pak zas na poštu pro nevyzvednutý trika a podobně...takže třeba předat trika, například 10kusů pro ústí tweetymu, 10 do košic maxovi atd. Jestli si to takhle nějak dovedete zorganizovat, tak není problém takovýhle jednoduchý trička vyrobit. Černá a bílá verze taky není problém. A jednobarva není ani moc drahá, to by bylo snad nejlevnější triko v historii klubu
To budeš koukat, jak se tu dá "hravě dohodnout" s některejma lidma:-)lisage & tefik píše:Tak to by bylo super...Pawka G. píše:Já to klidně překreslim, to moc práce není. Pokud těch triček nebude nějakej bambilioon, tak bych ani platby předem nepotřeboval. Jen by bylo fajn abych se s tim nemusel zas jebat na poštu a pak zas na poštu pro nevyzvednutý trika a podobně...takže třeba předat trika, například 10kusů pro ústí tweetymu, 10 do košic maxovi atd. Jestli si to takhle nějak dovedete zorganizovat, tak není problém takovýhle jednoduchý trička vyrobit. Černá a bílá verze taky není problém. A jednobarva není ani moc drahá, to by bylo snad nejlevnější triko v historii klubuS tím překreslením jen nevím, jak tu variantu na to černý triko, jestli jako jsem to udělala já, tzn. zbavit se rámečku a vnitřek je pak stejnej, jako s bílou variantou a nebo to komplet udělat inverzně (rámeček bude bílej a od toho se bude odvíjet zbytek). Myslím, že to necháme na tobě jako na DTP studiu
![]()
Co se týče převzetí není problém, myslím, že se tu hravě domluvíme, teď by to spíš chtělo vědět, kolik kusů, velikosti a barvy, viď?
Jinak předem díky za všechny!
tefik
to sem se ptal ja, tak kdyby se nahodou jedno zapadly nekde v koute skrine naslo....jinak s tebou a tvym trikem naprosta spokojenost, asi nejlepsi co sem zde koupil za ty letaPawka G. píše:Jinak triko s logem e30 jak je ta červená tříca nahoře v rohu/myslim že existuje i v nějakym kroužku by se taky udělat dalo. ale potřeboval bych to v lepším rozlišení. A pak by bylo fajn se zas nějak dohodnout na předání/převzetí triček. Jinak nevím kdo se to ptal, ale trička s transformerem už myslím nemám žádné
No já to ještě nepřekresloval, zabere to jen chvilku, nic na tom neníl. Hlavně se dohodněte kolik byste chtěli těch trik, cena by byla cca 150 za kus. Pánský triko 190ka gramážlisage & tefik píše:myslím, že musíme počkat na Pawku, až se vyjádří... ať už co se týče překreslení piktogramů, jestli to klaplo, tak i co se týče ceny..