E30 cabrio - opravná sada el. střechy

Zde pište vaše doporučení a zkušenosti ohledně různých služeb pro BMW E30
Odpovědět
desp
člen E30.cz

E30 cabrio - opravná sada el. střechy

Příspěvek od desp » 30. 04. 2010 07:08

Minulou neděli mne postihla klasická závada u cabria s el. střechou a to vytržení unašeče jednoho z táhel na elektromotorku ovládání skládání střechy. Do té doby bez problémů chodící střecha se náhle stala manuální. V D se na to vyrábí opravná sada (Reparatur Kit), po jejíž montáži se již problém neopakuje. Příští týden to buď pošlou a nebo spíše si pro to zajedu. V případě zájmu někoho z majitelů cabrií se stejným problémem není problém vzít či nechat poslat více sad - sada stojí cca 111 Euro.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

hageen

Příspěvek od hageen » 05. 05. 2010 18:38

Ahoj, myslím ,že se dá sehnat ta sada za 60euro kupoval ji SNAKE kousek u CHEMNITZU.. :wink:
Zajištění STK a EM více po SZ..
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547

Hudy J.
Kontaktovat uživatele:

Re: E30 cabrio - opravná sada el. střechy

Příspěvek od Hudy J. » 05. 05. 2010 19:58

desp píše:Minulou neděli mne postihla klasická závada u cabria s el. střechou a to vytržení unašeče jednoho z táhel na elektromotorku ovládání skládání střechy. Do té doby bez problémů chodící střecha se náhle stala manuální. V D se na to vyrábí opravná sada (Reparatur Kit), po jejíž montáži se již problém neopakuje. Příští týden to buď pošlou a nebo spíše si pro to zajedu. V případě zájmu někoho z majitelů cabrií se stejným problémem není problém vzít či nechat poslat více sad - sada stojí cca 111 Euro.
desp sen.
Ja tu sadu koupil za 29eur.Ale strecha mi porad nekde drhne pri otvirani a zavirani a ja uz na to nemam nervy.Asi to predelam na manual a nebo nekoho sehnat kdo by to umel klido mu zaplatim kolik chce,ale musi to bezet. :wink:

desp
člen E30.cz

Příspěvek od desp » 05. 05. 2010 21:44

hageen píše:Ahoj, myslím ,že se dá sehnat ta sada za 60euro kupoval ji SNAKE kousek u CHEMNITZU.. :wink:
Ano, vím o tom - sad je několik, tato z Chemnitzu stojí 49,90 Euro a je to prasárna (kus plechu s uložením přešroubovaný skrz bolavé místo v prostoru skládání střechy). To, o čem mluvím já, je do původního krytu pohonné jednotky zafrézovaný díl, který v podstatě bez viditelné změny plní funkci původního, ale již s vyloučením opakování vytržení.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

Odpovědět