Cena za rocni provoz BMW
Cena za rocni provoz BMW
Jen pro zajimavost at vime kolik vlastne stoji provoz BMW. Pochlubte se ....
Re: Cena za rocni provoz BMW
kdo napise do 10000Kc znamena to ze nejezdi s E30Ivos píše:Jen pro zajimavost at vime kolik vlastne stoji provoz BMW. Pochlubte se ....

E+5 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
biker píše:kdo napise do 10000Kc znamena to ze nejezdi s E30Ivos píše:Jen pro zajimavost at vime kolik vlastne stoji provoz BMW. Pochlubte se ....![]()
Nebo má auto do kterého není třeba už investovat

Huska píše:
Nebo má auto do kterého není třeba už investovat![]()
takove snad ani neexistuje

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tak pod tohle bych se klidne podepsal.Mao píše:... hodně záleží na tom, jak ho kdo používá ...
... započtu i obutí, olej a nějaký ty nesmysly tak se pod čtyřicet určitě nevlezu![]()
ale je fakt že s ním najedu tak 35 000 ročně +/-
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
No já nevím, zimáky po 750kč jsou buď šunty z OBI (makra, baumaxu,....) nebo ojetiny s kdo ví jakou historií ani jedno bych si já na auto nedal. Pokud jsi měl to štěstí, že jsi je koupil od kámoše který prodal auto a zůstaly mu v garáži tak sorySeba325iX píše:Asi tak, mé stálo 72k a uvedení do OK stavu i s alarmem cca 20t po cca 1roce čep + silenblok 3t pak zimáky 3t ted mne ceká zadní dil výfuku.

Raději to nepočítám
,ale myslím že to v těch závorkách máš blbě... ten kdo jezdí až mu něco uletí je kokot,jde o to aby auto bylo v perf.tech.stavu a až pak serepetičky myslím...
Jinak si myslím že sada 17tek 20k,výměna oleje 4k,nějaký filtřík 2k,desky 3k,spojka 10k,zákonný pojištění 10k plus benál tak 40k benál....no a k tomu nějaké nečekané investice

Jinak si myslím že sada 17tek 20k,výměna oleje 4k,nějaký filtřík 2k,desky 3k,spojka 10k,zákonný pojištění 10k plus benál tak 40k benál....no a k tomu nějaké nečekané investice

M3 (e46) Hartge