Debata o vkusu... aneb Zelena afera.
ok koncim debatu tu na tejto sekci nema to vyznam sa tu natahovat ty furt len melies svoje ked skritizujem ja ineho je to zle ale ty mozes vsetko vtedy je to ok v pohode nech je tak podla teba este ta poprosim o zmazanie celej temy v skecii klubove auta na moju ziadost ja si to tak prajem dufam ze aspon v tom mi vyjdes v hod dakujem
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze je chyba ve stylu (psany text) komunikace osobne by to nejspis kazda strana dobre pochopila a nevznikla by tahle sracka na xx stranek... a to je teprv pulnoc
kdyz si vzpomenu kolikrat uz sem se chytil s mladou kuli spatne pochopenymu textu a stylu v SMS....
taak decka mlecko a do postylek
dobrou

kdyz si vzpomenu kolikrat uz sem se chytil s mladou kuli spatne pochopenymu textu a stylu v SMS....

taak decka mlecko a do postylek

dobrou

Dekuji Maranelovi ktery to konecne uchopil za spravny konec. Obcas debata dospeje do stavu kdy nikdo neustoupi a vecne argumenty prestavaji byt argumenty. Chce to trochu dostup a dobre kakao to jen a jen podpori 

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Co sa tyka ostatnich neviem, ale co sa mojich prispevkov tyka, vsetko co som napisal som polopatisticky rozpitval v tak ocividny vysledok, ze ziadne nepochopenie neberem. Zda sa, ze vsetci ostatni to pochopili a z druhej strany neprisila ani jedna reakcia, ktora by viedla k aspon nejakemu osvetlujucemu pohybu nejakym smerom.Maranelo píše:myslim ze je chyba ve stylu (psany text) komunikace osobne by to nejspis kazda strana dobre pochopila a nevznikla by tahle sracka na xx stranek... a to je teprv pulnoc![]()
kdyz si vzpomenu kolikrat uz sem se chytil s mladou kuli spatne pochopenymu textu a stylu v SMS....![]()
taak decka mlecko a do postylek![]()
dobrou
Este vecer som chcel napisat, ze cakam kedy toto pride.BMWE302 píše:...este ta poprosim o zmazanie celej temy v skecii klubove auta na moju ziadost ja si to tak prajem dufam ze aspon v tom mi vyjdes v hod dakujem

Zakazdym rovnaky scenar

-

Koukam, ze preci jenom jses jeden z tech trpicich komplexem "nemam cas".Hudy J. píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Pip tak ted jsem si nasral do trenek,co po me vlastne chces ja nemam cas se tady s tebou srat a resit picoviny,porad dokola.Kazdej napsal svuj nazor a je to ne?Nebo chces po me abych ti polibil koule?Tak si mi napsal co si o me myslis,par nadavek a je to.Stejne je to vsechno prdel a ten kdo si to cte se aspon tady zasmeje
![]()
![]()
Zdar vsicky.
Jde o to, jestli nazor, ktery napises ma nejakou vahu na zaklade dalsich skutecnosti. Ten tvuj ma vahu sest set smajliku a jednoho "ty kretene". A s nadavkami jsi zacal ty. Ja nejsem nikdy ofenzivni prvni

A prdel to je ted. Protoze o nic nejde. Jenomze jednou se pitomec jako ty (co umi jenom kecat/psat sracky a neumi cist/napsat jedinej prispevek s nejakou vypovednou hodnotou, ale ma svoji pravdu, kterou si neumi podlozit, neni ochoten o ni diskutovat a kdyz mu clovek nejnazorneji ukaze, ze je na hovno tak si "nasere do trenek a nema cas") dostane do nejake funkce, ktera ovlivnuje dalsich X lidi a bude si tam pocinat podle sveho a tech X lidi je v riti. A pak tu budem rozebirat, kterej kokot mi zakazuje si dat na auto sestnactky misto patnactek nebo kterej curak si vubec dovoli navrhnou kriminalizaci prostituce, protoze ho je hodne do toho s kym a za kolik spim. Na beznych vecech "o nicem" se totiz pozna jakej clovek je, protoze skutecne dulezitych situacii, z tech do kterych se clovek dostane je pramalo. A to je duvod proc tady budu resit "picoviny" klidne na tricet stran!
- Prispevek urcen pro vsechny. Obzvlaste pak pro ty, kteri hodlali kliseovite psat neco typu "jako male deti" a pod.
A timto myslim, ze jsem se dostal tam, kam jsem chtel, takze pokud se tady nevyskytne neco opravdu neocekavaneho...howgh.
pip píše:Koukam, ze preci jenom jses jeden z tech trpicich komplexem "nemam cas".Hudy J. píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Pip tak ted jsem si nasral do trenek,co po me vlastne chces ja nemam cas se tady s tebou srat a resit picoviny,porad dokola.Kazdej napsal svuj nazor a je to ne?Nebo chces po me abych ti polibil koule?Tak si mi napsal co si o me myslis,par nadavek a je to.Stejne je to vsechno prdel a ten kdo si to cte se aspon tady zasmeje
![]()
![]()
Zdar vsicky.
Jde o to, jestli nazor, ktery napises ma nejakou vahu na zaklade dalsich skutecnosti. Ten tvuj ma vahu sest set smajliku a jednoho "ty kretene". A s nadavkami jsi zacal ty. Ja nejsem nikdy ofenzivni prvni![]()
A prdel to je ted. Protoze o nic nejde. Jenomze jednou se pitomec jako ty (co umi jenom kecat/psat sracky a neumi cist/napsat jedinej prispevek s nejakou vypovednou hodnotou, ale ma svoji pravdu, kterou si neumi podlozit, neni ochoten o ni diskutovat a kdyz mu clovek nejnazorneji ukaze, ze je na hovno tak si "nasere do trenek a nema cas") dostane do nejake funkce, ktera ovlivnuje dalsich X lidi a bude si tam pocinat podle sveho a tech X lidi je v riti. A pak tu budem rozebirat, kterej kokot mi zakazuje si dat na auto sestnactky misto patnactek nebo kterej curak si vubec dovoli navrhnou kriminalizaci prostituce, protoze ho je hodne do toho s kym a za kolik spim. Na beznych vecech "o nicem" se totiz pozna jakej clovek je, protoze skutecne dulezitych situacii, z tech do kterych se clovek dostane je pramalo. A to je duvod proc tady budu resit "picoviny" klidne na tricet stran!
- Prispevek urcen pro vsechny. Obzvlaste pak pro ty, kteri hodlali kliseovite psat neco typu "jako male deti" a pod.
A timto myslim, ze jsem se dostal tam, kam jsem chtel, takze pokud se tady nevyskytne neco opravdu neocekavaneho...howgh.

Jsi proste dokonali clovek

BMWE302 píše:pip poslat staznost do riegeru do nemecka oni vyrobili tie tuning narazniky nie ja tak neviem o co sa jedna potom rieger ich robil na e30 nie ja podalsie nemam 5 rokov aby som nevedel aj sam ze tie narazniky nelicuju presne s blatnikmi su prilis dlhe to viem aj bez kreslenia tot vsjo
Bohužel tě budu muset zklamat. Přední nárazník "je" od firmy Seidl tuning (resp. desing vymysleli oni), zadní tedy potom od Riegeru, jak řikáš.
Ovšem to má druhou stránku věci.
Rieger ani Seidl tyto nárazníky nevyrobili na to pozor. ORIGINÁL je dražší než origo novej m-tech nárazník a to si kuř, že ten pasuje pomalu líp než originál seriovej

To co máš ty, je pouze kopie (replika, atrapa či napodobenina) z laminátu, kterou výrábí na ukradenym kopytu každej druhej a proto je delší nebo kratší a nepasuje stejně jako lamino m-tech

Takže Pipe radši stížnosti nikam neposílej

Jednou se mi do ruky dostal originál tohoto předního nárazníku od firmy Seidl tuning (materiál ABS plast - cena nového 340€) a fakt jsem čuměl jak puk, jak nádherně pasuje na výstuhu a drží v původních držácích a šroubech. (nelepí se, nebastlí se). Škoda že jsem tenkrát daroval a dotyčnej z něj udělal nějakej zmetek

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power