Dneska, když sem zajižděl nově stažený kotouče a před barákem na to dupnul, udělala se pod autem louže... Tipuju, že teče někde nahoře, možná ve sváru... (Pod spolujezdcem vpředu) Nebo jestli tam neni někde nějaká hadice která by mohla bejt v háji?! Benzín kape z toho plastovýho krytu před nádrží (teče to na něj...) Mam plasťáka m40... Dík
jo a auto bylo v tomhle místě boraný (kdysi...)
Nádrž
ad brzdy: hmm a?Jirka325 píše:Zajizdel jsi brzdy a dupnul na to ? Zajimava kombinace...
Ad nadrz: kdyz vis kde tece, co tedy resis ?
ad nadrz: no, resim jestli tam nekde neni nejaka hadice... NEVIM z ceho to tece, vim jen zhruba kde... ale spis mi jde treba o to, co vsechno musi jit ven abych ji vyndal...
uklízím garáž...
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
a hadicky vedu po lavej strane, priateluxhokus píše:ad nadrz: no, resim jestli tam nekde neni nejaka hadice... NEVIM z ceho to tece, vim jen zhruba kde... ale spis mi jde treba o to, co vsechno musi jit ven abych ji vyndal...

vybratie nadrze je jedna z najprijemnejsich veci na e30

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
ja prave nevim jestli tam sou (teda spis nejsou) hadice... Benzin to byl, to jo...Max-Max píše:a hadicky vedu po lavej strane, priateluxhokus píše:ad nadrz: no, resim jestli tam nekde neni nejaka hadice... NEVIM z ceho to tece, vim jen zhruba kde... ale spis mi jde treba o to, co vsechno musi jit ven abych ji vyndal...isto to bol benzin?
![]()
vybratie nadrze je jedna z najprijemnejsich veci na e30

uklízím garáž...