Rozšiřovací podložky
-
Rozšiřovací podložky
podložky pod kola železné 4 x 100, přední 20mm, zadní 27mm. 4 + 4 díry v podložce, kratší šrouby pro připevnění podložky v sadě. Byly na E30 - bez problémů. Cena:2000Kč.
-HELE KDYZ MI UDELAS PODLOZKY Z ZELEZA ZA 500 TAK MI DEJ CISLO A JATI ZAVOLAM A HNED SI NEJAKY OBJEDNAM............A DAM TI I 1000!!!ZA 4 PODLOZKY ZE ZELEZA TLOUSTKA 6 CMAnonymous píše:No nezlob se na me ale takovy púodlozky ti udelam za 500,-Kc co chces za kus zeleza dyt to ti udela kazdej soustruznik ale fakt tys to splasil kde?
-JO UZ VIDIM JAK TI NEKDO UDELA PODLOZKY ZA 500 MOZNA TAK KUS ZA 500 ZAVOLEJ SI DO TUN FIRMY A PODIVEJSE KOLIK TAM STOJEJ TA CENA JE PEKNA CO DALAnonymous píše:No nezlob se na me ale takovy púodlozky ti udelam za 500,-Kc co chces za kus zeleza dyt to ti udela kazdej soustruznik ale fakt tys to splasil kde?
Ty podložky jsou sice železné, ale jsou dobře udělané, žádný kus železa a 4 díry. Každá má 4 díry se závitem a 4 díry pro šrouby na připevnění k náboji (ty dodám). Samozřejmě mají i vystřeďovací kroužek pro kolo. Pár soustružníků znám, ale když je měli udělat, tak vysoustružit ještě, ale vyvrtat a aopracovat ty díry se nikomu nechtělo. Dneska ti nikdo takovýhle materiál zadarmo taky nedá.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
musím souhlasit...... nechával jsem si dělat stejné podložky 30mm tlusté pod plecháče na zimu a cena ze známosti byla 1600,- materiál, další sada šroubů a práce tě levněji nemůže vyjít.

Tak panove to teda ste asi vsichni od jinud protoze ja tohle muzu mit je to ve fabrice na nastrojarne delane...Ti kluci na to maji masiny a byli by schopni to udelat..Nemuzu tam rozjed vyrobu pro deset maniku ale za ten 1000,- i kdyby se to da...A nez podlozky tak si stejne radeji koupim poradny kola s poradnym ET kdyz uz tak uz..Ale proste se mi zda za 2000,- kus zeleza moc..Ja mel moznos ze seata (ta sama roztec) 20mm za 500 4 ks a byl to dural..
320I pak 325I touring->KOCAREK...a snad 318.... -- Kočárek už mám a k tomu e36 320 i MUEHEHE ----- Škoda Octavia TDI a když jedu pořád tam něco píská 

-HELE RIKAT SI MUZES CO CHCES JESTLI TI TO UDELAJ ZA TAK LEVNO TAK SOU SKVELI PROTOZE CO JA VIM NIKOMU SE U TOHO NECHCE BYT A DELAT ZAVITY IKDYZ NATOM NIC NENI A KDYZ SE PODIVAS JINDE TAK ZA TY PODLOZKY ZE ZELEZA DAS 300-800 KUS A TO ZE ZELEZA-MUSIS UMET HLEDATDolly píše:Tak panove to teda ste asi vsichni od jinud protoze ja tohle muzu mit je to ve fabrice na nastrojarne delane...Ti kluci na to maji masiny a byli by schopni to udelat..Nemuzu tam rozjed vyrobu pro deset maniku ale za ten 1000,- i kdyby se to da...A nez podlozky tak si stejne radeji koupim poradny kola s poradnym ET kdyz uz tak uz..Ale proste se mi zda za 2000,- kus zeleza moc..Ja mel moznos ze seata (ta sama roztec) 20mm za 500 4 ks a byl to dural..
Nevztekej se hned ja ti rikam ze me by to udelali a proto su z zadne WOTUZINGOVE firmy nebudu kupovat podlozky za takovy sileny prachy kdyz je muzu mit skoro zadarmo..Ja jen rikam jak to je tady u nas a vy delejte podle toho jak je u vas NOAnonymous píše:-HELE RIKAT SI MUZES CO CHCES JESTLI TI TO UDELAJ ZA TAK LEVNO TAK SOU SKVELI PROTOZE CO JA VIM NIKOMU SE U TOHO NECHCE BYT A DELAT ZAVITY IKDYZ NATOM NIC NENI A KDYZ SE PODIVAS JINDE TAK ZA TY PODLOZKY ZE ZELEZA DAS 300-800 KUS A TO ZE ZELEZA-MUSIS UMET HLEDATDolly píše:Tak panove to teda ste asi vsichni od jinud protoze ja tohle muzu mit je to ve fabrice na nastrojarne delane...Ti kluci na to maji masiny a byli by schopni to udelat..Nemuzu tam rozjed vyrobu pro deset maniku ale za ten 1000,- i kdyby se to da...A nez podlozky tak si stejne radeji koupim poradny kola s poradnym ET kdyz uz tak uz..Ale proste se mi zda za 2000,- kus zeleza moc..Ja mel moznos ze seata (ta sama roztec) 20mm za 500 4 ks a byl to dural..

320I pak 325I touring->KOCAREK...a snad 318.... -- Kočárek už mám a k tomu e36 320 i MUEHEHE ----- Škoda Octavia TDI a když jedu pořád tam něco píská 

Ale jo ja ti nerikam ze za to muzes zaplatit more penez ale tady de o to ze ja bych mel moznost to sehnat vsecko za 1/5 cenu ale nebudu to tady nekomu za tu cenu delat.Ja kdyz to sleduju tak je to fakt drahe...Tak me neberte vazne sem hold z jineho kraje.Ale asi ta cena 2000,_odpovida jak posloucham.Tak sry a preju dobrej prodej