Doporučení BMW na odtahy
Doporučení BMW na odtahy
Ahoj kluci chystám se pořídit BMW na odtahy na plaťák a tak jsem chtěl od vás poradit, který by jsme mi z vlastní zkušenosti doporučili, jaké máte vy sami a jak jste s nim spokojený......jelikož jsem rozenej baworák a jedno mám doma už 7 let 325i a nedám na něj dopustit tak chci bmw na odtah prostě......
přemejšlel jsem nad starou dobrou školou E34 525i,535i, nebo E32 730i,735i a dát ho do LPG ......ale novější modely ne-e ....
a tak vás prosim o vaše názory kolik máte na tažný v TP, jakej motor, spokojenost a tak..... předem moc děkuju Pája-Bmw.
přemejšlel jsem nad starou dobrou školou E34 525i,535i, nebo E32 730i,735i a dát ho do LPG ......ale novější modely ne-e ....
a tak vás prosim o vaše názory kolik máte na tažný v TP, jakej motor, spokojenost a tak..... předem moc děkuju Pája-Bmw.
Poradna Petelice BMW E-30 325i
a šichtovní 318m40 Toooour
a šichtovní 318m40 Toooour
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!!
Taky potvrzuji znám kluka co sní tahá asi 5let užSlezo píše:e39 3.0d v poriadku
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Renovace světlometů
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!!
Jestli můžu udělat chytrého můj strýc si koupil MERCEDES-BENZ W124 E300D ale jen ten motor co má 83kw něco kolem 100 koní s automotickou převodovkou a živil se odtahama do německa přísahám že najezdil 500 000 km s plaťákem a niní má auto na budíku asi 760 000 km a jezdí sním teta (jeho manželka)Semry píše:MercedesA podte do me.
Koupil vw Multivan 2,5 TDI kvůli kilům na tažném potřeboval 2500kg nebo co...
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
Re: !!
chtreho delat muzes a konecne ho delas normalne a bez dementnich kecu, coz je fajn. jinak w124 muzu jen pritakat... sef na dilne byl zarytej vw ale na odtahy mel taky 124 a to bezne jezdil v tdi a pod. Nedal na nej dopustit318ikasnar píše:Jestli můžu udělat chytrého můj strýc si koupil MERCEDES-BENZ W124 E300D ale jen ten motor co má 83kw něco kolem 100 koní s automotickou převodovkou a živil se odtahama do německa přísahám že najezdil 500 000 km s plaťákem a niní má auto na budíku asi 760 000 km a jezdí sním teta (jeho manželka)Semry píše:MercedesA podte do me.
Koupil vw Multivan 2,5 TDI kvůli kilům na tažném potřeboval 2500kg nebo co...
w124 se pokládá za odtahovej speciál. Mercedes umí to co BMW ne (a je tomu i naopak) Když vemu v potaz konkrétní w124. Nesmrtelný atmosferický naftový motor, ideální pro velkou zátěž, spotřeba ti nepoletí nahoru ani při 2 tunách za sebou. Nivoregulace ti srovná auto do lajny, takže ti nebude ležet na zemi a nepudou ti kola do áček což vede ke snížení hran pneumatik (to bych viděl jako největší problém u BMW). Co se týče převodovky nebál bych se automatu, zpravidla hynou stejně jako manuály, navím třeba nejsou potíže se spojkou. Můžeš manuálně zařadit trojku, nebo i dvojku. Takže s tím asi někdo počítal. Prostě jedna dva tři, čtyřku už nedá. Připočti bytelnost a prostornost auta + relativně komfortní odpružení a máš jasnej argument proč si to ještě s tim BMW rozmyslet. Alespon tak jsem se rozhodoval já. A rozhodně nelituju.
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!!
ALE POZOR na VÝKON MOTORU ....kolik máš KW v MB ?Semry píše:w124 se pokládá za odtahovej speciál. Mercedes umí to co BMW ne (a je tomu i naopak) Když vemu v potaz konkrétní w124. Nesmrtelný atmosferický naftový motor, ideální pro velkou zátěž, spotřeba ti nepoletí nahoru ani při 2 tunách za sebou. Nivoregulace ti srovná auto do lajny, takže ti nebude ležet na zemi a nepudou ti kola do áček což vede ke snížení hran pneumatik (to bych viděl jako největší problém u BMW). Co se týče převodovky nebál bych se automatu, zpravidla hynou stejně jako manuály, navím třeba nejsou potíže se spojkou. Můžeš manuálně zařadit trojku, nebo i dvojku. Takže s tím asi někdo počítal. Prostě jedna dva tři, čtyřku už nedá. Připočti bytelnost a prostornost auta + relativně komfortní odpružení a máš jasnej argument proč si to ještě s tim BMW rozmyslet. Alespon tak jsem se rozhodoval já. A rozhodně nelituju.
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!!
My máme tajten motor 83 kW (113 PS)Semry píše:Ano psal jsem o 300D. Já mám 24V takže rovných 100KW.
BTW: Poslední příspěvek na který odpovídáš se nemusí citovat.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
-
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!
Je to lenochod ale jak podřazuješ a držíš to v oráčkách má sílu dědek jedenPÍŤÁK píše:124ka je podle me nejlepsi drzak vubec....je to jeste posledni kvalitni mercedes. Ja sem se v tom parkrat svezl 300D tech 83kW v automatu a je to bohuzel lenochod i bez vleku....

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů