Seminarka na tema Historie BMW
Seminarka na tema Historie BMW
zdarec. prave jsem dokoncil seminarni praci na tema Historie BMW a jeho kultovni modely. Kdyby to nekoho zajimalo, muzu ji poslat mailem a potom ji muzete vlozit. Upozornuji, ze to neni zadne umelecke dilo, me jazykove schopnosti nejsou zrovna na vysoke urovni. Vetsinu informaci jsem nasel na internetu a par sem jich vycetl z knihy. Nekdy se informace v detailech rozchazeli, proto upozornuji rejpaly, ze na jejich dementni poznamky typu: ale to me o 2 kone vic! reagovat nebudu
zatim, petulka
zatim, petulka
e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
...
co ja vim, jak se to dela?
btw, nemuzu najit nic o historii m divize nebo o m535i. nevite nekdo nejaky odkaz?

e30 327i Z4.45 touring
...
ok. ale nevim kdy. nejak mi ted doma blbne net. jsem na nem vzdycky jen u kamosa. tak sem nekdo hodne mailovou adresu. na net to dat neumim, vam to poslu
e30 327i Z4.45 touring