PREPIS CISLA KASTLE
PREPIS CISLA KASTLE
Zdravím, mám dotaz: Mám 324d s českým techničákem ale shnilý, tak jsem přitáh z Belgie jiný, ale ztratil jsem belgickej techničák a nevím jak to přepsat.
Re: PREPIS CISLA KASTLE
bez Belg. TP s tím už nic neuděláš, musíš to udělat tak jak řekl And, změna barvy stojí 10 kčPIDA píše:Zdravím, mám dotaz: Mám 324d s českým techničákem ale shnilý, tak jsem přitáh z Belgie jiný, ale ztratil jsem belgickej techničák a nevím jak to přepsat.

EX e28-525e
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Ale uděláš.... pokud máš doklad o proclení (nebo ho terprve proclíš) uděláš klasickou přestavbu karoserie.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
potřebuješ doklad o nabytí a to už není takový problémČenda píše:To jako když od toho nemáš vůbec nic, tak to proclíš a můžeš dělat přestavbu jo?!

Tak zavolej Stehlikovi do BMW Autec a on ti rekne, jestli se da udelat oficialne prestavba kdyz nemas technicak nebo ne. On je snad ta nejpovolanejsi osoba, ktera by tuhle otazku umela zodpovedet.PIDA píše:Tak dík za rady hoši já už si z toho něco budu muset vybrat jinak jsem v prdeli.
A pro jistotu radsi i na magistrat, aby tam pri schvalovani byrokrati nedelali problemy.
Kdyz to nepujde legalne, zbejva ti uz jen flexa&svarecka tuning varianta
Nechci kecat ale mam za to ze po vstupu do EU uz se auta neproclivaj ani se neplati DPH... driv kdyz si ho ztratil tak byla kopie na celnici ale ted to projedes a nic se nedela..Huska píše:Ale uděláš.... pokud máš doklad o proclení (nebo ho terprve proclíš) uděláš klasickou přestavbu karoserie.
jeste bych zkusil pokud mas kontakt na toho kdo ti to prodal a byl majitelem jestli by byl tak ochotnej a neudelal ti opis TP v belgii...
myslim ze bez TP ti tady nikdo nic neudela.. ale zkusit muzes vsechno...