zličín 18.4. prvojarňák
Noo a hlavně vemete někdo prosím foták jo
Kterej bude nabitej a bude fotit
Já jsem bez mobilu,odešel mu joystick a je momentálně rozebranej,takže mám klasiku 3310
a s tím moc nenafotím
Jinak venku by to šlo,ale spíš bych se normálně sešel asi na našem místě a pak se přesunul a nebo jsem někdo dejte mapku s označeným místem

- iCeClimber
Ty voe.. ste se nejak rozjeli... clovek mesic nepáchne na forum a hned se planuje sraz=) Zitra to uz asi tezko stiham, ale pristi nedeli ok... ale v sobotu ne.. to jdu na nejakou tuning party.. Jo a k samolepkam jsem se jeste nedostal =).. litam az se potkavam.. ale snad na to kouknu a zadam to.. Treba by se to dalo stihnout na dalši sraz
š105L -> Favorit 135Le-> E34 524TD (prodáno) & E36 318i & E39 528i -> OII 1.9 tdi =)
nemyslíš tu tuning párty co pořádá " očko " ?? co je v těch garážích.... tam budu nejspíš s bratrem, takže nejlepší by byl na 100% sraz v neděli... Už se nemůžu dočkatiCeClimber píše:Ty voe.. ste se nejak rozjeli... clovek mesic nepáchne na forum a hned se planuje sraz=) Zitra to uz asi tezko stiham, ale pristi nedeli ok... ale v sobotu ne.. to jdu na nejakou tuning party.. Jo a k samolepkam jsem se jeste nedostal =).. litam az se potkavam.. ale snad na to kouknu a zadam to.. Treba by se to dalo stihnout na dalši sraz
- iCeClimber
Nepořádá ji óčko.. ale kamarádka.. Jsem na guest listu.. (doufam=)) a je to v garážích a v óčko music baru. viděl jsem už i auta co tam mají být. Tož to se tam uvidime.. Jen ja si ted moc nevybavuju jak vypadas. =D ty jsi ten valentinskej s e30 coupe a s kockou (verca?) vezli jste mattlese dom.burbak píše:nemyslíš tu tuning párty co pořádá " očko " ?? co je v těch garážích.... tam budu nejspíš s bratrem, takže nejlepší by byl na 100% sraz v neděli... Už se nemůžu dočkatiCeClimber píše:Ty voe.. ste se nejak rozjeli... clovek mesic nepáchne na forum a hned se planuje sraz=) Zitra to uz asi tezko stiham, ale pristi nedeli ok... ale v sobotu ne.. to jdu na nejakou tuning party.. Jo a k samolepkam jsem se jeste nedostal =).. litam az se potkavam.. ale snad na to kouknu a zadam to.. Treba by se to dalo stihnout na dalši sraz
š105L -> Favorit 135Le-> E34 524TD (prodáno) & E36 318i & E39 528i -> OII 1.9 tdi =)
- iCeClimber
jj. =) snad se pozname =) Ja mam pamet spis na zensky =) a na auta =) No a v nedeli na srazu =)
BTW: nevite nekdo jakej font byl pouzitej na ty podlozky pod SPZ? Nehce se mi to delat ve vektorech. s tim by bylo sraní.. Typek co to vi mi jeste neodpovedel.. =( Na foru jsem nazev fontu nenasel..
BTW: nevite nekdo jakej font byl pouzitej na ty podlozky pod SPZ? Nehce se mi to delat ve vektorech. s tim by bylo sraní.. Typek co to vi mi jeste neodpovedel.. =( Na foru jsem nazev fontu nenasel..
- iCeClimber
- iCeClimber
zenske =)... burbaku vem Vercu..
Ja neznam zadnou co fandi nadautum.. Ba co vic.. znam i takovy co radsi sahnou po kindervejci z francie nez po nemeckym zadohraboj. =(
Jo a kdy ze se sejdem? Bo bych byl rad kdyby vecer prijela ta s kindervejcem... takze ne moc pozde =D
Ja neznam zadnou co fandi nadautum.. Ba co vic.. znam i takovy co radsi sahnou po kindervejci z francie nez po nemeckym zadohraboj. =(
Jo a kdy ze se sejdem? Bo bych byl rad kdyby vecer prijela ta s kindervejcem... takze ne moc pozde =D
- iCeClimber