kolik to je kiláků a jak si tuto úžasnou spotřebu změřil.??Kuba318ie30 píše:dneska Carrera 100 - 6,2 litrů na 100 km, úplně čumim...cesta z Ltm do Braňan, z Braňan do Patokryjí na zabíjačku, a z Patokryjí do Braňan a zpět do LTM
rozsvítilo se mi hladový oko, akorát u kauflandu, šel jsem nakoupit, dorazil k autu, do nádrže dolil zásobu benzínu z kanystru (bylo tam lehce nad 6 litrů ještě před půlkou mezi 6 a 7čkou, vynuloval jsem počítač km a jel, odjel jsem všechno tohle, dojel domu, nabral mladou a jeli jsme k tchýni, a padlo na počítadle 104 km když se zas rozsvítilo hladový oko.budha píše:kolik to je kiláků a jak si tuto úžasnou spotřebu změřil.??Kuba318ie30 píše:dneska Carrera 100 - 6,2 litrů na 100 km, úplně čumim...cesta z Ltm do Braňan, z Braňan do Patokryjí na zabíjačku, a z Patokryjí do Braňan a zpět do LTM
proč úžasnou? s Etou jsem jezdil dálky běžně za 6 litrů - měřeno od plné do plné...budha píše:kolik to je kiláků a jak si tuto úžasnou spotřebu změřil.??Kuba318ie30 píše:dneska Carrera 100 - 6,2 litrů na 100 km, úplně čumim...cesta z Ltm do Braňan, z Braňan do Patokryjí na zabíjačku, a z Patokryjí do Braňan a zpět do LTM