UKRADENÉ BMW e32 735i
UKRADENÉ BMW e32 735i
KDY: V noci z 28.2.-1.3.2010
KDE: Rudná u Prahy-Havlíčkovo náměstí
BARVA: Černošedá metalíza
POZN.ZNAMENÍ: orig.poklice 15ky, prasklé čelní sklo v místě zrcátka, LPG, chybí mřížka u mlhovky a loketka řidiče.
Děkuji za jakoukoliv informaci.
774 60 58 50 Miloš
KDE: Rudná u Prahy-Havlíčkovo náměstí
BARVA: Černošedá metalíza
POZN.ZNAMENÍ: orig.poklice 15ky, prasklé čelní sklo v místě zrcátka, LPG, chybí mřížka u mlhovky a loketka řidiče.
Děkuji za jakoukoliv informaci.
774 60 58 50 Miloš
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Máš aspoň nějaký foto? Kdyžtak pošli na Chvalda318iS@seznam.cz , vložím ti to sem...
Edit: Fotka zde... Budu koukat a přeju ať se najde

Edit: Fotka zde... Budu koukat a přeju ať se najde

Nevím, v jakém stavu se auto našlo, způsobilo v 19:15 dopravní nehodu v Dejvicích, ale je pojízdné. Nevím, zda-li byl židič zadržen nebo z místa utekl. Podrobnosti nevím, jsistím to až po neděli, ale jisté je to, že "příslušníci" to popletli a auto skončilo na odtahovém parkovišti v Kutné Hoře!!! Ano, bylo na sbazaru, tam jej inzeroval bývalý majitel.
Tyjo to je náhoda. Před pár dny (mám pocit, že ve středu) k večeru jsem v Dejvicích na kulaťáku viděl projíždět přesně takovouhle šedou sedmu a hned jsem si vzpoměl, že na foru někomu takovou sedmu ukradli
Tak to nejspíš byla ona. Gratuluju k nálezu a doufám, že ti jí nevrátěj moc rozštípanou 

E30 320i 87' Zinnoberrot
Tak dnes jsem se dočkal a auto mám z5.
-pravý zadní blatník je drobně zdeformovaný bez zjevného poškození laku
-kolo na onom místě asi uchází
-podběh pravého předního kola je odchlíplý
-nárazník na té straně je prasklý
-vylomený zámek dveří řidiče
-poškozený zámek u spolujezdce
-vylomený zámek spínací skříňky
-něco klepe (asi na výfukovém potrubí)
- na LPG to škube a dost, příčinu neznám
- za cestu do Prahy (cca 60km) auto z nezjištného důvodu 2x na volnoběh chcíplo.
To je prozatím vše, co jsem zjistil...
V autě bordel, nádrže na suchu, ukradli i lékárničku-ale trojúhelník zůstal
Totálně vybitá baterka, v "depozitu" nechali celou dobu rozsvícená světla
Nakonec mi nezbylo nic jiného, než nechat auto odtáhnout asistenční službou do nedalekého servisu. Dolil jsem benzín a šroubovákem, za pomocí poskytnuté externí baterie, auto nastartoval. V depozitu ani u policie se s váma nikdo nemaže: startuje-jeď, nestartuje-zajisti si odtah...nepočítám snahu policistů mé auto roztlačit, protože to nebylo tlačení, ale laxní "šťouchnutí".
Jak se bude postupovat dále netuším...zloděj tvrdí, že mu auto půjčil k projížďce neznámý člověk...a policie mu to zřejmě baští
Kolem a kolem jsem dopadl asi dobře...
-pravý zadní blatník je drobně zdeformovaný bez zjevného poškození laku
-kolo na onom místě asi uchází
-podběh pravého předního kola je odchlíplý
-nárazník na té straně je prasklý
-vylomený zámek dveří řidiče
-poškozený zámek u spolujezdce
-vylomený zámek spínací skříňky
-něco klepe (asi na výfukovém potrubí)
- na LPG to škube a dost, příčinu neznám
- za cestu do Prahy (cca 60km) auto z nezjištného důvodu 2x na volnoběh chcíplo.
To je prozatím vše, co jsem zjistil...
V autě bordel, nádrže na suchu, ukradli i lékárničku-ale trojúhelník zůstal

Totálně vybitá baterka, v "depozitu" nechali celou dobu rozsvícená světla

Nakonec mi nezbylo nic jiného, než nechat auto odtáhnout asistenční službou do nedalekého servisu. Dolil jsem benzín a šroubovákem, za pomocí poskytnuté externí baterie, auto nastartoval. V depozitu ani u policie se s váma nikdo nemaže: startuje-jeď, nestartuje-zajisti si odtah...nepočítám snahu policistů mé auto roztlačit, protože to nebylo tlačení, ale laxní "šťouchnutí".
Jak se bude postupovat dále netuším...zloděj tvrdí, že mu auto půjčil k projížďce neznámý člověk...a policie mu to zřejmě baští

Kolem a kolem jsem dopadl asi dobře...
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
kdo to furt dělá,projede se ,dokurví to,něco menšího šlohne,to je ted nějaký častý model používání cizích bmw,že.....
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
to sou spermohlti ničemný,snad se na ně někde vaří pověstná voda 

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8