BIG BMW 2010 - 6. - 8. 8.
Hotty E30 napsal:
Jestli to rozjedu tak přiedu taky.Absolvovat tenhle sraz se svým bmw je můj sen
prcek093 :tak to určite nejsi sam takovejch je nás víc ja zatim svy BMW předělávam ale dam do toho vse at to stihnu i kdyz sou velmi omezeny finance
To: prcek093
Ahoj,jak říkáš omezení financema mám taky silné
ale tohle si ujít nenechám,nicméně mé is už vrčí a funguje,teď už jen dodělávky (kupa dodělávek) ale já Bmw miluju a je to můj splněný sen. Na Big a přízivce baworů se těším moc 
Jestli to rozjedu tak přiedu taky.Absolvovat tenhle sraz se svým bmw je můj sen
prcek093 :tak to určite nejsi sam takovejch je nás víc ja zatim svy BMW předělávam ale dam do toho vse at to stihnu i kdyz sou velmi omezeny finance
To: prcek093
Ahoj,jak říkáš omezení financema mám taky silné

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Trika bude stejně jako loni zařizovat pořadatelský tým. Počítá se s pánským i dámským provedením v různých velikostech od M po XXLMiras e30 píše:Budou zase trička?

Určitě jich bude k dispozici větší množství, aby se po nich zase nezaprášilo už v sobotu ráno

PS. cena bude opět lidová
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

Ska jako nebudou nebo co? To je diskriminacePepper píše:Trika bude stejně jako loni zařizovat pořadatelský tým. Počítá se s pánským i dámským provedením v různých velikostech od M po XXLMiras e30 píše:Budou zase trička?![]()
Určitě jich bude k dispozici větší množství, aby se po nich zase nezaprášilo už v sobotu ráno![]()
PS. cena bude opět lidová

Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla