Novy tunel, ale...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 14:44

GeRoX
Neexistuje, to máš pravdu 8) je to tak nějak zažitej pojem, tak jako cela předběžnýho zadržení. Copa existuje nějaký předběžný zadržení a pak to správný zadržení? :)
De wo to, že ten, kdo ve finále rozhoduje, to bude brát jako "účelovou" výpověď. Přesto že bude, nebude k ní přikládána zvláštní váha ..

Fikux
Jo, většinou se nic neprokáže. Ale přijde druhá stížnost, třetí a třeba i víc a i když se ani potom nic neprokáže, inspekce si toho dotyčnýho už ohlídá, tak jako tomu bylo teď ne dálničním ve Svojkovicích, kdy jim namontovali do transporteru mikrokameru s odposlechem ... a už to bylo, už neslouží ...
A jestli k tomu každej bude přistupovat tak jako že to nemá cenu, tak pak tihle budou pořád sloužit a prudit ..

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 15:08

Simir píše:GeRoX
Neexistuje, to máš pravdu 8) je to tak nějak zažitej pojem, tak jako cela předběžnýho zadržení. Copa existuje nějaký předběžný zadržení a pak to správný zadržení? :)
De wo to, že ten, kdo ve finále rozhoduje, to bude brát jako "účelovou" výpověď. Přesto že bude, nebude k ní přikládána zvláštní váha ...
no to je prave to...pak se nemuzes divit ze lidi tvrdej ze si policajti vytvarej zakony samy...mel jsem pripad kdy cizinci sebrali ridicak i presto ze na to nemeli pravo...at uz dle keterhokoliv zakona nebo dokonce mezinarodni umluvy...a kdyz jsme to vytahli...tak odpoved znela: "S tou umluvou bezte do prdele...!!!!" primo na sluzebne pred asi 5 svedky...tlustej spocenej zkurvenej kokot...byl tak tlustej, ze sotva dychal ale mel nejvic hvezdicek...:) ... no a pak stiznost...samo ze se nepodarilo zjistit nic...pak inspekce (dopis)...nic...osobni navsteva dotycneho (na inspekci)...jeho odpoved..."Na rovinu...vyserte se na to, nema to cenu...oni se navzajem nepotopej a my mame i jiny problemy..." konec citatu...

...takze tolik o tom... 8)
Obrázek

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 26. 08. 2004 15:26

To je ale dost zvláštní ne? Chci říct - měl jsem pocit že tu někdo psal že policajti na "cizinecký" případy spíš kašlou, nebo se v nich alespoň tolik nerejpou.
Co se týče rychlosti - no proč třeba nezavést že od 23:00 do 5:00 se bude smět dejme tomu 70 a na dálnici dejme tomu 150? Nepomohlo by to trochu? Každopádně chtěl bych vidět člověka, který i když ve městě, tak na to - když nikde nikdo není - nedupne? Ale vše je to o schopnostech řidiče no... každopádně to s ím zakrýváním SPZ kuklou a 150kou je docela dobrej for :D

Jo a k argumentu přejetí dítěte o půlnoci: šance je minimální. Ale kdyby se to stalo a někdo kupříkladu toho zfetovanýho kluka (nebo holku to je fuk i když mě osobně by bylo ještě hůř kdybych přejel holku) opravdu přejel, nikde nikdo a auto bylo pojízdné... no chápete kam myslím. A než mě budete pranýřovat, ono se to dobře kecá dokuď se to nestane - a pak si člověk hodně zváží jestli jeho život (když ho odveze do nemocnice nebo někoho zavolá půjde do lochu) nebo život toho koho přejel...

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 26. 08. 2004 15:30

Scimitar píše: Co se týče rychlosti - no proč třeba nezavést že od 23:00 do 5:00 se bude smět dejme tomu 70 a na dálnici dejme tomu 150? Nepomohlo by to trochu?
...tohle fungovalo jednu dobu na slovaci...nevim uz presne jak to bylo ale po pulnoci jsi nemusel dodrzovat ve meste 50-u...
Obrázek

voTon

Příspěvek od voTon » 26. 08. 2004 15:42

ja myslim a chovam se podle toho ze dys udelam pruser tak sklopim usi a nesu nasledky. ale ted ciste filosoficky to jak si simire rikal ze bych nejradsi jezdil tak rychle jak se mi chce, to samozrejme nejde , ale jezdim tak rychle jak uvazim, zda se ze v tom nejni rozdil ale je a velkej. myslim ze je ciste teoreticky nesmysl trestat nekoho za to ze jel rychlejc nez mel dys nikomu neublizil, je to jako bys dostal pokutu za to ze sis koupil nuz, pac by si s nim moch nekoho pobodat.
je mi taky jasne ze si vsichni nemuzou jezdit opdle libosti a nejaky omezeni nebo spis doporuceni bych zaved, jak uz tu bylo receno stejne rychle proste nemuze jet deda se 120cou s kloboukem na hlave a ja nevim... (hehe treba nekdo z nas :) ). myslim ale ze tresty by mel nasledovat az za to ze neco zpusobis. a prevence by mela spocivat v osvete, nemel bys ject takle rychle proto ze tu chodi deti, protoze tam envidis protoze ta cesta je projektovana na doporucenjech 70 etc...
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 26. 08. 2004 16:28

MADmaniac píše:ja myslim a chovam se podle toho ze dys udelam pruser tak sklopim usi a nesu nasledky. ale ted ciste filosoficky to jak si simire rikal ze bych nejradsi jezdil tak rychle jak se mi chce, to samozrejme nejde , ale jezdim tak rychle jak uvazim, zda se ze v tom nejni rozdil ale je a velkej. myslim ze je ciste teoreticky nesmysl trestat nekoho za to ze jel rychlejc nez mel dys nikomu neublizil, je to jako bys dostal pokutu za to ze sis koupil nuz, pac by si s nim moch nekoho pobodat.
je mi taky jasne ze si vsichni nemuzou jezdit opdle libosti a nejaky omezeni nebo spis doporuceni bych zaved, jak uz tu bylo receno stejne rychle proste nemuze jet deda se 120cou s kloboukem na hlave a ja nevim... (hehe treba nekdo z nas :) ). myslim ale ze tresty by mel nasledovat az za to ze neco zpusobis. a prevence by mela spocivat v osvete, nemel bys ject takle rychle proto ze tu chodi deti, protoze tam envidis protoze ta cesta je projektovana na doporucenjech 70 etc...
Jo tohle je celkem i můj přístup.

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 20:19

Jo jo, na slovači to taky myslím chvíli nějak fungovalo ty dvojí rychlosti. Jasně taky máte pravdu. Někde by ta rychlost mohla bejt kliďánko vyšší. A je fajn, když policajti, když už měří rychlost, ji měří tam, kde to má význam.
Situace z Plzně. Jel sem sám s octávií z dálnice do Plzně, kvůli nějakým podpisům za tlumočníkem. Makro, kruháč a směr ke Carrefouru. Je tam 50. Ale tu dodržovat je pěkná blbost. Jel sem cca 65 - 70, auta teda samo za mnou, radši, proč provokovat. A týpek v červeným tranzitu to prohučel kolem kila. Tak sem se za něj zavěsil a pak sem si řekl, že i když je kilo už dost, tak proč prudit, když je tam prázdno, žádný lidi. V tu chvíli sem ho nechal. Projeli sme okolo Carrefouru a blížili se k druhýmu kruháči, tam už je kousek povolenejch 70. A pán si vesele začal před kruháčem telefonovat. Tak to už ne! Maják, houkajda, předjetí, stopka, zastavení.
"Dobrý den, tak vás zdravím, ukažte mi doklady k provozu a řízení vozidla, stačí mi řidičák a techničák a ukažte mi občanku (kvůli bydlišti)."
Kluk, 80 nebo 81 ročník, už nevím. Tak mi to dal.
"Vy ste mě neviděl, že za váma jedu?"
"Viděl"
"To, že jedete v obci 95 na prázdný silnici beru, ale že si vesele začnete ještě telefonovat, to už je moc, ještě když říkáte, že o mě víte, že za váma jedu. Byl ten telefon tak důležitej?"
"Volali mi z práce."
"No tak to sem zvědavej, jestli vám v práci taky zaplatí pokutu, kterou stanovuju na 500 kaček"
Bezproblému zaplatil, ještě sem mu řekl, že sou to úplně zbytečný peníze, o který teď tímhle způsobem přišel a v klidu sme se rozešli.
Dřív sem vždycky s podotknutím řekl, že nemám rád Špidlu a nebudu ho podporovat a dával sem pokuty ještě o něco nižší. Špidla už je ale v trapu. Pokuta za držení hovorovýho zařízení se bude s novelou zákona zvedat na 2500,- Kč na místě, jen pro informaci. Zatím je pořád klasická tisícovka.

A že policajti na cizince kašlou? Asi má každej jiný zkušenosti. Cizinci zase říkají, že pokutujeme jen je a čechy necháváme bejt. Češi říkají, že kašleme na cizince, protože to je s nima složitější. Opak je pravdou. Cizinci sou většinou vyškolený a nediskutujou. Krom některých, který sou u nás často a ví, že českej stát z nich nic vymáhat nebude, protože ho to stojí víc, neže je samotná výše pokuty.
Taky sem se setkal s kamionem, kdy sem si všiml, že tahač má maďarskou značku a návěs českou. Po zastavení mi řidič řekl, že už s tím jezdí takhle dva roky, že cizince nezastavujem :!: Tak měl smůlu.
A stím újezdem po sražení chodce v noční době, bez svědků. To je taky na delší povídání a velmi častá reakce řidičů v těhle situacích. Ale ať se vám to nezdá, existujou velice přesný metody, jak zjistit konkrétní auto. S ustanovením řidiče je to potom horší .. A těžko říct, co je lepší. Na dálnici srazil kluk při hrnutí sněhu a sypání soli začátkem roku radlicí chodce (ve tři hodiny ráno !!). Samozřejmě mrtvej. Kdyby ho tam nechal ležet, asi by se nezjistilo, kdo to udělal. Takhle ho pak chtěli udělat na to, že nepřizpůsobil rychlost rozhledovým podmínkám, že nebyl schopnej zastavit na vzdálenost, na kterou měl rozhled. A byl by v prd... Nehodu sem psal já, takže sme to trošku obešli, aby byl z toho venku. Co je ale lepší? Napsat to na nějakýho bezdomovce bez dokladů, kterej tam neměl co dělat a lezl po dálnici (mimochodem se divím, že ho nesejmul nikdo dřív, protože od nejbližšího sjezdu to měl už skoro kilák).

A že si policajti vytváří svoje zákony? Opět na delší diskuzi a jednou sem se tu už zmiňoval o některých věcech a sami ste uznali, že je lepší někomu radši rozbít hubu, než aby zaplatil tisíc korun ... Ale to teď v týhle zkrácený formě vypadá blbě, ale už sem se zase rozepsal, tak snad jindy.

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 26. 08. 2004 21:13

simir ses nam nak vytocil :)
mereni rychlosti - nemyslim tim ze kazdy mereni rychlosti je na hovno ale ze tohle plosny mereni rychlostije na hovno hlavne teda pro me :lol:
rychlostni limity se mi zdaj podobny jako kategorie povinyho ruceni podle obsahu coz nema s výší pojistky primou umeru ale je jasny ze naky limity a zaroven dohled na jejich dodrzovani byt musi a proti tomu nic nemam akorat sem narazel na konkretni situaci toho tunelu, v brne mame taky tunel, pisarecky a je to z D1 primo do centra a navic z kopce takze kdo nebrzi prekroci 80 povolenou (60 pro nakladaky) a taky sou tam kamery (ikdyz nevim esi meri rychlost nebo pouze monitoruji) no kazdopadne situace v tunelu je dost spatna jelikoz sou tam 2 pruhy a v tom pravym jedou ty nakladaky co dodrzuji 60ku a v tom druhym litaj auta 120 nahoru i dolu a ted si vyber kde pojedes :P
ja jelikoz mam 4speed manual tak jezdim bud kolem 2500rpm=80kmh nebo teda 5000 - 6000rpm=160 - 190kmh :twisted: ten tunel sem si vyjel snad 2x nahoru (jak zpiva travolta: with 4th speed on the floor :D)
tak doufam ze ty kamery pouze monitoruji ale zatim nic neprislo a uz je to naka doba..no taky sem se trochu zakecal
ale chci rict ze v nekterych mistech sou limity nesmyslne nizky az je to skoro nebezepecny pac se vzdy najde nekdo kdo povali a kdyby mohli valit vsichni tak by je nemusel predjizdet ale to je pouze takova hypoteza
jinak nektery vesnice ktery sou v podstate 20 baraku po kazdy strane na rovny silnici tam je ta 50ka taky jak z prdele :evil: a to jak nas zmerili na vyjezdu ze Zdaru n/Saz. kde je cedule konec obce az kilometr za poslednim barakem tak to byla zas pekna svinarna ikdyz zakon mluvi jasne :?
ja nevychvaluju schopnosti svoje ani svyho auta jelikoz sem se ted presvedcil ze stoji za kokot ale kazdej dela chyby - nekdo vice a nekdo mene..jinak me napada ze situaci na silnici muzu prirovnat treba k me vyuce anglictiny na stredni kde ja sem vylozene trpel jelikoz jako silne pokrocily sem musel drzet krok se zacatecnikama :roll:
ale reseni neexistovalo ani tam a neexistuje zrejme ani tady na silnici
co se tyce STK tak to je zase z donuceni - lidi (aspon ja) to nedelaj nacerno z pohodli ani nedostatku casu ale proto ze situace v nasi republice je tomu umerna, proto zacli obchazet system..maly platy a velky dane, drahy naklady na provoz i udrzbu auta, nemoznost si sem dotahnout a prihlasit dobry auto treba z nemecka a STK se taky musi z neceho uzivit tak se snazi najit na aute kde se co da.
co se tyce sympatie k panu Grossovi tak sem mu naklonen a to co sem tady rekl bylo protoze lidi kolem me na neho nadavaj a tak sem si taky zanadaval :)
----------------------:)

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 26. 08. 2004 21:17

No celé je to ne o stroji ale o člověku. Ale Simíre to mě zajímá: jak by asi kdo zjistil že jsem někde beze svědků někoho srazil? Možná podle brzdných stop - typ pneu, nebo podle zbytků barvy na těle - značku. Ale třeba červené Nissany Sunny jsou jen v Berouně 3, E30 jsou 3 jen v naší ulici...

And

Příspěvek od And » 26. 08. 2004 21:22

treba podle obtisknuty ledvinky na ksichte :lol:

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 26. 08. 2004 21:27

Kdyby podle barvy zjistili že je to třeba modrá E30 s pneumatikami třeba Continental tak už bude zbývat asi 4-5tis aut z celé republiky :?

And

Příspěvek od And » 26. 08. 2004 21:34

kdyz nekoho strazis tak bys mel odjet a pak sam nahlasit zes videl jak nekoho srazil cernej mercedes (tak W140 :D) a vylezli z toho 2 vysoci pani s ruskym akcentem, parkrat do nej kopli esi je mrtvej a pak zase odjeli :lol:

POL

Příspěvek od POL » 26. 08. 2004 21:54

No panove ste se pekne rozjeli. Cely sem si to musel precist :lol: Co se me tyce , ja jelikoz sem studujici ,docasne vykoristovan :D v praci - mam relativne malo chechtaku. Se svym farem sem nucen jezdit kazdej den do hokny .Tak plynovej padal seslapuju jenom opatrne. Driv sem mel sbirku 120tek + dalsi rachotiny fy. Opel Fiat atd na jezdeni do prace. Ale po vetsinu casu sem se v nich rejpal .Tak sly vsechny pryc pac se v nich nehodlam zabit. Tim me zbylo jenom Bawo jezdici zatim naprosto spolehlive.I pres vetsi spotrebu sem tam provetram pavuciny z vejfuku ale abych jezdil JAK PRASE coz vidim denne na silnicich tak to rozhodne ne. Co se tyce kamer ,pokud budou policajti trestat opicaky jezdici 110 na prechode -souhlas. Ale pokud me budou mrd...t za to ze jedu misto 60ti 67km/h tak sem proti.

Apropo zastavila me hlidka policie .Cteli ridicak a tak dal .Vsiml se si ze jako druhej tam byla LUXUSNI ?slecna? Tak sem aji vylez a dohromady obesli auto :D Vzhledem k tomu ze vsechno bylo O.K. sem musel jet dal :evil: Ze bych se prihlasil k PČR? :wink:

Simire tam uvas sou opravdu PEKNY kocky.GRATULUJU :D :D 8)

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 22:10

POL :
Počkej jak na ně změníš názor, až tě právě taková kočka bude mrd...t za to, že místo 60 jedeš 67 km/hod. :D
A podle čeho ty stanovíš hranici, že 67 je v pohodě a 110 už je moc? To někdo může říkat, že ještě 110 je v pohodě, ale 152 už je moc ..
"Odbornící" stanovili to co stanovili a jakýkoli překročení je přestupkem. A tolerance? To je jenom kvůli dohadům, aby byl klid ..
V Holandsku neexistuje tolerance. Máš jet 50, jedeš 52, tak zaplať 30 euro. Co? Jedeš víc jak o deset? Tak nám dej do úschovy na měsíc papíry. A hotovo, žádný sran.. to jenom u nás se pořád bude něco obcházet a koumat, jak by se dalo co nedodržet, aby se nemohlo nic stát .. je to v lidech.

A pokud se bude konat ještě ten bmw sraz a podaří se mi zajistit radar, tak si můžete vyzkoušet, jak vám proměřuje tacháč. Aby až pojedete do Holandska ste mohli vědět, že jedete vlastně 50, pokud vám tacháč ukazuje 56 kiláků.
všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám :-)

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 26. 08. 2004 22:22

Holandsko je prdel.

POL

Příspěvek od POL » 26. 08. 2004 22:26

Simir píše:POL :
Počkej jak na ně změníš názor, až tě právě taková kočka bude mrd...t za to, že místo 60 jedeš 67 km/hod. :D
A podle čeho ty stanovíš hranici, že 67 je v pohodě a 110 už je moc? To někdo může říkat, že ještě 110 je v pohodě, ale 152 už je moc ..
"Odbornící" stanovili to co stanovili a jakýkoli překročení je přestupkem. A tolerance? To je jenom kvůli dohadům, aby byl klid ..
V Holandsku neexistuje tolerance. Máš jet 50, jedeš 52, tak zaplať 30 euro. Co? Jedeš víc jak o deset? Tak nám dej do úschovy na měsíc papíry. A hotovo, žádný sran.. to jenom u nás se pořád bude něco obcházet a koumat, jak by se dalo co nedodržet, aby se nemohlo nic stát .. je to v lidech.

A pokud se bude konat ještě ten bmw sraz a podaří se mi zajistit radar, tak si můžete vyzkoušet, jak vám proměřuje tacháč. Aby až pojedete do Holandska ste mohli vědět, že jedete vlastně 50, pokud vám tacháč ukazuje 56 kiláků.
To I) Vod tam te bych se nechal zmrd..t aji 2 krat :D :D AJI 3krat :wink:

Tu 60tku nestanovili odbornici ale obycejny silnicni vocasi menem Sprava a Udrzba Silnic Brno
Navic to bylo pozde odpoledne mimo obydlenou oblast veskery vykopy prace nebo jakejkoli naznak cinosti ZADNEJ ! Proste jenom znacka 60. A NIC. Asi sem dle panu prislusniku nepribrzdil dost. To stym prechodem sem myslel ve meste (mozna si me nepochopil). Frajeri s zanovnima pikslama se honi hlava nehlava pres semafory .

biker

Příspěvek od biker » 26. 08. 2004 22:50

ja si myslim ze ta Mrazovka bude uzavrena jako smichac a to casto TREBA NE, stejne tam bude furt nekdo chtit litat vic nez dovoleno :roll:
a s tema blinkrama bych to spis videl ze spis majitele silnejsih aut nepouzivaj blinkry jo ted nekdo rekne a proc kdyz predjizdej "BEZPCNE" :? :roll: ale ty ostatni se muzu leknout nu tak me tady zase mozna zbuznete ale me je to fuk
SIMIR - RESPEKT
E+5 Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 27. 08. 2004 00:44

Koukam ze to tady dost lidi popudilo...no...me to taky trochu vadi.
Taky jezdim obcas a driv jsem jezdil naprosto pravidelne tim asi dva roky starym usekem Zlichov Radlice a uplne me tam ty kamery vsude na sloupech stvaly. Proste si pripadam jak v Matrixu, ze me furt nekdo sleduje, ze jsem monitorovanej jak kralik. Navozuje mi to pocit nesvobody, jak otrok, kteryho hlida boss kamerou, jestli maka.
Netvrdim ze se tam musi litat dve kila, ale preci jenom padesat se tam jezdi dost spatne.

Co se tyka toho planovanyho zruseni paragrafu, ktery rika, ze se musi potrestat ridic, nikoliv majitel vozidla je mi taky proti srsti.
Vim ze lidi zneuzivaji toho, ze odepiraji vysvetleni a vymlouvaji se na rodinny prislusniky - netvrdim, ze jsem to nikdy neudelal sam - neb kdyz uz cloveku za spatny parkovani odtahnou auto, tak je citelny trest zaplatit ten odtah, natoz jeste platit za to samy na policii pokutu.
Ale na druhou stranu zruseni tohohle paragrafu vede k totalni svrchovanosti uradu a umacknuti obcana do kouta. Kdyz to opravdu bude ridit pribuznej, budu muset bejt bud praskac, nebo to cashnout a pak se s nim dohadovat. Kazdopadne kdyz si treba opravdu nepamatuju, kdo to ridil, tak proc mam za neco, co si nepamatuju platit...trochu mi to zavani fasismem - praskni, nebo to odseres.
Vim ze se policii spatne hleda vinik a ze jim to ulehci praci, ale na druhou stranu se mi to proste trochu prici.

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 27. 08. 2004 08:27

Simir píše:A je fajn, když policajti, když už měří rychlost, ji měří tam, kde to má význam.
:shock: :shock: :shock: sorac ale ja jsem jeste nevidel nikdy zadnyho policajta merit rychlost tam kde to ma vyznam...!!!! merej presne tam kde je to omezeni rychlosti total ale total zbytecny...vzdy je prehledna trasa nejvice dvouproudovka...

tam se da chytat nejlip...byl jsem u toho kdyz se jelo "ven" vyslovene kvuly tomu aby nekoho chytili... samo ze ten radar se nastavil na takovy misto kde to bylo uplne zbytecny...
Obrázek

voTon

Příspěvek od voTon » 27. 08. 2004 09:19

simire tkay tu pises o prikaldech ze zahranici padlo tu holandsko a buch vi co jeste ale na rovinu dybych vedel ze me zmerili za to ze jednu 70 misto 60 a vedel sem ze mi za to na mesic vemou papiry tak ujedu, bude to tau jak v americe honicky lidi s policajtama.. a jaka bude nehodovost potom se ani neodvazuju odhadnout :) a taky kolik bude zastrelenejch ridicu a prejetejch policistu :) .

myslim ze despekt vuci policii a ubec narizenim ma hodne co spolecnyho s minulosti. proste ne vsichni lidi a hlavne ne vsichni policajti si uvedomujou, ze sou sluzbou obyvatelum, sou tu pro pro jejich bezpecnost, ne proto aby mohli zneuzivat svych pravomoci, a predstavovat si jaky sou kovbojove.
jenze nekdy to bejva jak s tema pojistovnama, vybirat prachy to jo, ale kdys maj platit tak hovno.. stejne tak jak rikal gerox vybyrat prachy na usecich kde to nema vyznam je jedna vec, ale jak uz tu padlo par prikladu dys je potrebujes tak nikde nikdo a nebo na tebe serou.

tak me taky napadlo v americe taky nahravaj ridice vsude. napr. parkoviste proti kradezim, slozity krizovatky apod. ale nahravaj i policajty , jeslti sem to dobre pochopil na hlidkovym voze sou kamery a policajt projednava napr. prestupek pred ni. tim si zajistuje alilbi, je to pro jeho bezpecnost pro zachyceni pripadnyho pachatele, ale zaroven to zaruci ze se nebude chovat jak ignorant, bude kapku soudnej nebude vyzadovat uplatek etc.

nesmyslny zakony a narizeni si vynucujou jejich obchazeni. stejne jako prohibice nahravala mafii.
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

Odpovědět