Tak jsem trochu poupravil formular, neb se mi zdalo, ze se moc malo lidi registruje na sprinty a slalom, tak zkusime trochu sugesce, jestli to neni jenom tim, ze zapominaj zaskrtavat policka
A hlavne taky se uz vyskytlo par lidi, kteri vyplnuji tvrdosijne objem v ccm misto v litrech, takze tomu uz je taky konec
Fikux píše:Ondro_m, Fido, Francis, Prox, DC, a další vy jako na tenhle sraz nepojedete?

Koukejte se zaregistrovat ať máme aspoň ještě jeden srázek ...
Francis uz je davno registrovanej pod cislem 6...ale mohlo by to trochu vic narustat...i kdyz...za prvni den 10 lidi, dalsi den 4, tak snad se to vysplha....
Raon píše:ja jedu , aspon doufam, ale opet nevim s cim nebo s kym prijedu , takze sem se neregistroval
Kdyz jedes, tak se zaregistruj, kdyz bude zmena auta, tak to takova tragedie nebude
Simir píše:Budu mít privilegium a přijel bych XeMou
No, kdyz uz nebude sluzebni mondeo, trilitrova XM bude taky zajimava...procpak ses neregistroval na sprint ? To muze bejt zajimavy porovnani
BTW: jel jsem v kolone v Lanove jako druhej, takze jsem videl, jak policajt zaplul pred vudce kolony - organizatora...bylo to dost akcni a malem pri tom sejmul auto v protismeru. Ale hlavne unika ten smysl - proc to delal ? Mel prece zastavit toho, kdo dela bordel, toho zbuzerovat a melo by to mozna vetsi ucinek, nez zbuzerovat vudce kolony, ktery nemuze mit ani tuseni, co se deje o 150 aut za nim...
Jestli byl nekdo v kolone nalitej, nevim, jen doufam ze ne.
Simir píše:Stejně to nemůžeme honit, řvou pak kvůli spotřebě.
Koukam ze rozhodujici organi nevedi co chteji - vybavili policii autama, ktery maj vykon, aby mohli chytat vykonny auta, proti kterym jsou felicie bezmocny a pak rvou ze to moc zere...