Zrcátko va haj...i…

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Tony
člen E30.cz

Zrcátko va haj...i…

Příspěvek od Tony » 25. 08. 2004 20:37

Tak sem zase jednou na deset minut zaparkoval ve městě (u mě vyjímka) a když sem se vrátil tak na mě kuchař z restaurace volal že mi urvali (mé nové elektrické M3) zrcátko. Přines mi ho rozštípaný, s vyrvanýma konektorama spolu se zapsanou spz jakýsi avie… Zavolal sem Policii, přijeli, zeptali se kde mam svojí přední spz :twisted: a řekli že sem nenechal 3m místa, že to bude pokuta i pro mě. Pak se v dálce objevila avie, podle spz sem zjistil že je to ona a šel pánovi oznámit že si s ním pánové od Policie přejou mluvit. Poslal mě do …někam že nemá čas a že si není ničeho vědom :evil: (po nehodě vystoupil a na to zrcátko se díval-podle svědka) Pan policajt si za ním (trochu rozhořčen) došel a řek mu že je to pro něj za 300, pro mě za 100 a zbytek pojišťovna a nebudem to rozmazávat. On řek že v žádným případě a že to chce nechat postoupit magistrátu a nedal ani na to že to bude pak minimálně za 1000 pro každýho. No a já teď nesmim na zrcátko šáhnout dokud se nerozhodne o viníkovi, kterej údajně taky zaplatí poplatky. (doufam že to budu já-to bych navíc nedostal ani korunu od pojišťovny :evil: ) Cajti říkali že snad ne, že stojící (byť špatně) vozidlo nemůže způsobit nehodu, ale bojim se když si byl tak jistej jestli tam nemá známý. Každopádně to byl cholerik kterej jim tykal a nadával do volů. Už to vidim až příště někde pojede avií a uvidí moje auto… :? Uf, to sem se rozepsal… Mimoto má českou podnikatelskou a pánové od policie říkali že je unikum z nich něco dostat. Nemáte s tim zkušenosti? Ale to už hodně předbíham. Mimochodem, stál sem v řadě aut, z níž sem nevyčníval.

Tak sem se trochu uklidnil a proved malou cenzuru v názvu threadu :wink:
Naposledy upravil(a) Tony dne 25. 08. 2004 21:27, celkem upraveno 1 x.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

POL

Příspěvek od POL » 25. 08. 2004 20:42

LUMP - VYPUSTIT VSECH 6 PNEUMATIK A CMAJZNOUT HADICI NA DOFOUKAVANI KOL - AT SI TO PEKNE DOPUMPUJE :!:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 25. 08. 2004 20:43

takychto buranov sa teraz nejako zvacsili pocty, kazdy si mysli, ze je panboh. Sa divim polisom, ze k nemu neboli ostrejsi, ked sa takto s nimi rozpraval. Ale mam dojem, ze aj keby si to dotycny nechcel uznat, urcite sposoby na to su. Skus si preklepnut tu aviu, kde parkuje, aka firma. A potom konaj, na debila len debilne metody.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 25. 08. 2004 21:23

darmo mluvit
----------------------:)

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 25. 08. 2004 21:29

Navíc na to rozhodnutí prej maji nevim jestli měsíc nebo tři, ale do rozhodnutí o viníkovi a postoupení pojišťovně na to prej nesmim šáhnout... To mě se.e asi nejvíc :evil:
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 25. 08. 2004 22:05

No tak v těhlech případech by se možná hodila ta bejzbolka. Na tu avii - rozmlátit mu to dobytkovi aby měl taky co opravovat.

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 25. 08. 2004 22:51

a nakonec ti reknou neschválený zrcátko..věř mi u nás neni EU a nelpatí TUV..nebo že by ta EU nebyla už jen v cenách???
Tel : 773 622 822

Nemo

Příspěvek od Nemo » 25. 08. 2004 23:13

tak to bud rad, ze tobylo jen to zrcatko! me nejakej KIKIRIK ocesal bok bok na parkovisti.

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 26. 08. 2004 06:40

ja nak nepochopil kdes nenechal tri metry kdyzs stal v rade aut...
no kazdopadne je to hnuj :x

voTon

Příspěvek od voTon » 26. 08. 2004 07:26

ty woe skoda zes ho nevidel driv nez si zavolal ty vokurky a zes nemel sebou partu nasranejch negru s letlampou. kazdopadne myslim ze ten kuchar neboco si zaslouzi diky.
toho z avie bych normalne vytah jak v gta a normos bych z nej nahradu "vymoh".
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

LaR

Příspěvek od LaR » 26. 08. 2004 07:47

Blumen_071 píše:ja nak nepochopil kdes nenechal tri metry kdyzs stal v rade aut...
no kazdopadne je to hnuj :x
vedle auta, na sirku

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 26. 08. 2004 08:10

no a pak tady dodrzuj predpisy v tyhle zemi je to v prdeli spatnejm se malo kdy neco stane a ty hodny to vodsiraj hlavne ze te buzerou za kazdou kravinu ale nemaj nahodou chranit naz zivot a majetek????????
promin Simire
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

biker

Příspěvek od biker » 26. 08. 2004 08:20

sem teda jelen kdyz ma nekdo svedka a spz toho nicitele tak bych se s nim nebavil!!! :? jiank stat se to mohlo ale aspon priznani a ne tohle jednani! :cry:
E+5 Obrázek

Albert

Příspěvek od Albert » 26. 08. 2004 08:55

Scimitar píše:No tak v těhlech případech by se možná hodila ta bejzbolka. Na tu avii - rozmlátit mu to dobytkovi aby měl taky co opravovat.
Bingo :wink: :lol:

petr e28

Příspěvek od petr e28 » 26. 08. 2004 08:57

moje řeč, oko za oko, zub za zub
EX e28-525e

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 26. 08. 2004 09:31

petr e28 píše:moje řeč, oko za oko, zub za zub
Ale to by znamenalo zrcátko za zrcátko a srovnávat zrcátko o který přišel se zrcadlem z ávije... :wink:
...modrá <b>byla</b> dobrá...

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 10:51

Před půl rokem mi jakejsi pán nacouval do auta. Nebyl sem tam. Když sem k autu přišel, byl sem zteklej, že mi někdo dává zase letáky za stěrače, že by mi je mohl třeba zničit :) Nechal sem papír papírem a šel sem si koupit svačinu. Pak mi to nedalo a že se podívám, kdo co zase za nesmysl nabízí. Byl tam vzkaz na nějakým špinavým papíře. Viděl jsem, jak vám Fiat Ducato spz ... modré barvy nacouvalo do auta a odjelo. Moje tel. č. je ... Z hrůzou sem šel k přední části auta. Sice hovadina, prasklej držák značky a trošku škráblej nárazník. Ale byl sem vytočenej, jak někdo může wodjet jako by se nic nestalo. Wod toho sou pojišťovny, když platíme tak vysoký pojistky .. V tu chvíli vykoukl jakejsi týpek z wokna, že slyšel ránu, tak vykoukl a viděl modrý Ducato jak rychle wodjíždí ...
Tak sem volal nehodovku ... klasika ... sem v čekání, moc nehod ... to ale v Plzni bohužel je. Pak sem tam volal podruhý, ať mi zjistí majitele a jeho adresu. To mi zjistil a já mu řek, že se to pokusím dát dohromady sám, ať tam zatím nikoho neposílají, že se kdyžtak ozvu. Pán bydlel v tý samý ulici kde se to stalo. Tak sem tam zašel ... jakejsi rozpadlej barák a dveře byly ještě schovaný za trapnejma mřížema. Pán tam měl jakejsi kancl. Děs. Tak sem mu řekl, že sem tam ohledně nehody - toho nacouvání. Mlel nesmysly, že se nic nestalo a že mu tam ani nejde zařadit zpátečka. Tak když člověk ví, jak udělat bubu, tak polevil. Za deset minut už se mnou jel na Kooperativu a tam to bylo za dvacet minut vyřízený.
Svědci udělají hodně a sem rád, že se někdo takovej našel. Většina lidí jen čumí, aby si měly o čem povídat a .. a .. a prostě jenom blbě čumí !
Dotyčnýmu sem napsal aspoň děkovnou smsku s pozváním na kafe, ale to už bez odezvy.

Tony :
Doufám, že sepsali i výslech s tím kuchařem, to je rozhodující, ten toho řidiče viděl, když se šel podívat co udělal. Je fakt, že takovejch řidičů je čím dál tím víc .. profesionálové .. !! Hrůza.
Jinak ty pokuty .. za 300 a kilo. Děs. To byla nehodovka ?? Pán by wodemě dostal aspoň trojku a ty bys vyfásl těch 300. Není rozhodující kde stojíš a jak stojíš. Nehodu způsobil on. Ty si se dopustil jen jakýhosi přestupku, byť trapnýho stání. A jestli si nikde nevyčníval a stál si ok, tak jestli se ta nehoda sepsala, joko že by měla, tak budou fotky.
Pár řidičů už mi taky nadávalo .. je to hrůza. Policajt nemůže skoro nic. Když začnem nadávat taky, tak je to samá stížnost a těch papírů potom !!
Tak doufám, že tu nehodu sepsali. Co?
S těma pojišťovnama. Je to fakt, on nemá moc dobrou pojišťovnu, moc platit nechtějí. Ostatně skoro jako každá pojišťovna. Ale běda jak nezaplatíš povinný! Mám za to, že můžeš ty peníze chtít od svojí pojišťovny a ta si to pak převodem vezme od viníkovo pojišťovny. A nevím, proč by sis to nemohl opravit. Bez levýho zrcátka nesmíš jezdit .. Domluv se se svojí pojišťovnou. Likvidátor si to vyfotí, spočte škodu a určitě si to můžeš opravit. Ale dřív to musí vidět likvidátor pojišťovny.

Max-Max :
Už sem se zmínil .. bejt vostřejší .. to je težký. Max s úsměvem na rtu můžeš dát tu max. pokutu. A pokud to de do správního, napsat tu nehodu tak, aby to pán pocítil od správního orgánu.

O proklepnutí Ávie .. firma, adresa. Jo, zjistit se to dá a můžu, ikdyž s lustracema sou teď trošku problémy, jakýkoli vytahování dat z evidencí se musí zdůvodňovat a zapisovat a jezdí na to spešl kontroly. Jeden polda měl velkej problém, když zapomněl rodný číslo svýho kluka a lustroval ho. Použil evidenci v rozporu s interníma aktama ..

MADmaniac :
VOKURKY? Tak to sem ještě neslyšel, sice to pobaví, ale někoho zároveň naštve .. Co děláš ty, abych tě taky mohl titulovat ?

Night.chimera :
Bohužel, bohužel, bohužel :cry:
Není to ale v policajtech, ale v zákonech a teda těch volech, co to dávají dohromady. Nikdy nevymyslí nic pořádnýho. A ve finále to vypadá a dopadá tak, že platí jen ti, kteří nechtějí mít problémy, protože mají strach, že by se mohlo něco stát. Takovýmu dědovi a babi se škodovkou dá člověk pětikilo pokutu a oni budou jíst tejden suchej chleba. Někdo nad pětikilem mávne s úsměvem rukou a nebo, to je to nejhorší, ti co na to mají, tak nezaplatí, protože ví, že se jim hovno stane ...
Kdybych mohl nějaký zákony sestavit já, tak to by sme zažili změny. Policajt by nemusel kontrolovat kdejakou kravinu v povinný výbavě, protože by si nikdo nedovolil něco nemít. A pak by se policie měla čas věnovat jiným věcem. ... hlavně nikdo nedodávejte pití kafe na benzinách ... :)

To se mi jednou stalo :D Ve tři hodiny (možná půl čtvrtý) ráno sme byli s kolegou u známý na Shellce, aby náš motor dobře Shell, samo že na kafi, přece jenom kolem tý třetí je to taková krozivka .. taky sme tankovali, aby sme už nemuseli ráno. A přijel autobus, "typyčtí pražáci" (nic proti pražákům) se vraceli z dovolený. Nahrnuli se tam jak velká voda (ten bordel na záchodech kterej tam nechali .. !) a nakupovali. Vedle nás u stolku byl jekejsi 150 kilovej týpek (a nějací další lidi z busu) a pořád tak blbě koukal. Tušil sem, že bude mít každou chvíli kecy :? No samo, pás se zachvíli osmělil a povídá:
"Můžu se na něco zeptat?"
klasická odpověď:
"Pokud to budeme vědět, samozřejmě" 8)
A už to začalo, jako by píchl do sršáního hnízda.
"Nemyslíte si, že by ste měli za naše daně něco dělat?" :shock:
Ten tón byl oproti původní otázce příšernej, na přesdržku. Vzhledem k tomu, že sem se na něco takovýho už předem připravil, tak povídám ..
"Váženej pane, svojí přestávku si budu trávit, kde uznám sám za vhodný a jestli nemáte nic důležitýho, tak si hleďte svejch starostí a já si budu plnit svoje úkoly. Hned jak mi přestávka zkončí, můžeme začít s prací právě u vašeho autobusu a věřím, že kdyby sme spali jako jiní, tak budete rejpat do obsluhy čerpačky. Nebo kdyby sme se nepotkali na benzíně a zastavili a kontrolovali váš autobus, tak právě vy budete mít řeči, co otravujeme. A jestli se chcete před svýma známýma jenom zviditelnit, tak to děláte na špatným místě."
No pán zrudl, chvíli sme si ještě vyměňovali názory, ostatní se smáli a pak sme radši odešli. Ještě sme přemejšleli, že do toho autobusu "pudem", ale ten řidič busu za to přece nemohl :)

Sem se zase rozepsal, doufám, že to aspoň někdo dočte do konce ..
všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám :-)

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 26. 08. 2004 11:40

to je na me moooc pismen :lol:
Tel : 773 622 822

voTon

Příspěvek od voTon » 26. 08. 2004 12:58

Simir píše: MADmaniac :
VOKURKY? Tak to sem ještě neslyšel, sice to pobaví, ale někoho zároveň naštve .. Co děláš ty, abych tě taky mohl titulovat ?
jsem agent 0,000 James Bond, ale muzes mi rikat pane Ridici... :lol:

btw. neber to osobne. :wink:
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

Simir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simir » 26. 08. 2004 14:25

Poho 8)
Dneska sem přišel po noční a hned sem se vrhl na tyhle stránky. Je to asi trošku návykový, ještě sem se newodlepil a za chvíli se už bude skoro stmívat. A krabička cigaret téměř v pytli ... Už usínám, takže zmizím.
Asi sem měl trochu rejpací náladu, tak sem trošku filtroval svoje názory, tak doufám, že sem nikomu náladu nezkazil :wink:

Odpovědět