Klepanie pri vissich otackach...
Klepanie pri vissich otackach...
Nazdar poradi mi niekto,mam taky problem ze ked idem na jednotke alebo dvojke a pri vissich otackach,tak mi strasne zacne klepat nieco pod autom(podla mna spojka)...Nema s tym niekto skusenost?????Dik
- Night.chimera
mas tam dost oleje ????????me tohle delala celika taky kdyz jsem pohodicka nic a kdyz jsem ji vytocil tak klepala kouknu na volej a
sucho na meridle okamzite jsem zastavil a koupil prvni olej jaky jsem videl bohuzel to byl agip za 185 litr ,ale lepsi nez nic 

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Klepanie pri vissich otackach...
hardy spojka alebo stredove ulozenie kardanu, prip. silentbloky differu.Mizzu píše:Nazdar poradi mi niekto,mam taky problem ze ked idem na jednotke alebo dvojke a pri vissich otackach,tak mi strasne zacne klepat nieco pod autom(podla mna spojka)...Nema s tym niekto skusenost?????Dik
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
kazda jedna porucha co tu niekto ma tak ty si ju mal tiez ale na celice. Zaujimave. Si konecne uvedom, ze celica je predohrab a japonec, a bawo je zadohrab a slachta medzi autami, podobnost poruch je cisto nahodna.Night.chimera píše:mas tam dost oleje ????????me tohle delala celika taky kdyz jsem pohodicka nic a kdyz jsem ji vytocil tak klepala kouknu na volej a![]()
sucho na meridle okamzite jsem zastavil a koupil prvni olej jaky jsem videl bohuzel to byl agip za 185 litr ,ale lepsi nez nic
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Night.chimera
asi jo jen se snazim pomoct tak sorryMax-Max píše:kazda jedna porucha co tu niekto ma tak ty si ju mal tiez ale na celice. Zaujimave. Si konecne uvedom, ze celica je predohrab a japonec, a bawo je zadohrab a slachta medzi autami, podobnost poruch je cisto nahodna.Night.chimera píše:mas tam dost oleje ????????me tohle delala celika taky kdyz jsem pohodicka nic a kdyz jsem ji vytocil tak klepala kouknu na volej a![]()
stejne jednou najsu chybicku kterou mela i celica
520i E34 M50 pekne auto