Příspěvek
od Venelin » 04. 03. 2010 09:51
Jezdil jsem v obojím a podle mě je v těch autech propastnej rozdíl. Momentálně mám e30 cabrio v garáži a e30 coupé na dení ježděni.
A čím dál tím víc vzpomínám na 36tku jaká to byla pohoda.
Svezení, pohodlnost, každým kousíčkem cítíte jak oproti 30ce je to auto těžší a mohutný. Všechno tam jde jako by lehce, motor krásně vrněl. Cestovalo se stím nádherně. Nemusíte koukat na každou malinkou díru na silnici. Zpracování interiéru super. Už jen ovládání sedaček je daleko jednoduší, nebo tlačítka výhřevu sedaček, všechno jde tak z lehka. Navíc obrovské plus DIGIklima! Tohle auto mě prostě dostalo a čím dál tím víc uvažuju, že vyměním třícu za 36tku a nechám si ji na dení ježdění.
Ale na druhou stranu, pokaždý když vyjedu kábrem z garáže tak najednou už zničeho nic vyskočí adrenalin a já mám chuť se pořádně projet a pořádně na to šlápnout. Cítím silnici, agilní auto, anatomická sedačka, na volantu každej kamínek. prostě v každej vteřině víš kde to auto máš. Jestli ti pravý zadní kolo hrabe nebo je to leví. Což u e 36 se dalo poznat hůř. Tam šlo prostě o pohodlí.
Takže pokud jde o tohle. Chci tu bouřlivou radost z jízdy a auto s duší závodníka a nádherným tvarem = Mám e30 cabrio
Chci se pohodlně svézt, cítit se bezpečně a sníst si i zajízdy hambáče od MC' = při první příležitosti skáču do e36
E39 528it -------- E30 335iC, Opel vectra, Opel corsa, VW polo, E36 318i, E30 318Ci, Citroen AX