ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
ta 635 je teda hodne primitivni ale rekl bych urcite lepsi nez ty v uplne to prvnim prizpevku ... tu tricu mam slozenou , akorat to chce vytisknout na vhodnej papir , kancelarkej je moc mekkej a tvrdej je moc tvrdej , trosku se to s tim kancelarskym zkroutilo , ale nic nenormalniho u E30
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ
no ty velky plochy sem si udelal z tvrdyho , tam neni problem to pozohybat, ale ty cela co jsou mrnavy je lepsi z mekkyho ale ty se prave zkroutili , asi moc lepidla ci co no...
Taky vzpomínám na časy, kdy jsem se s modelama piplal. Možná si zas něco zkusím postavit.
Tady mám jednu M3 z abíčka, kdyby ji někdo měl nepostavenou tak bych měl o ni zájem. Zkusil bych si ji ještě jednou a líp.
Mám ještě jednu rozestavěnou, chybí už jen podvozek a zrcátka, ale mám ji v tomhle stavu asi 9 let Asi ji brzo dostavím (jinak zas jestli ji někdo má na papíře, sem s ní)
BMW E46 318i tour - takový obyčejný auto
ex Sedmero BMW E38 740i
ex BMW E30 318i kombajn
joo ta vypada pekne celkem i propracovanej modylek ja mam doma i T815 a dakarskou LIAZ tam ten podvozek teda neni deska ,ale asi ze 100 dilu slozeny kurna to bylo kdysi tolik casu na to