Jsem štasten jak blecha.Jmenuje se 325i....

je sice upně bez výbavy ale....kdo umí ten umí....

za kolik?M-Matýsek píše:Krásná,4-dvéřová,trošku upravená ale bez STKJsem štasten jak blecha.Jmenuje se 325i....

xhokus píše:za kolik?M-Matýsek píše:Krásná,4-dvéřová,trošku upravená ale bez STKJsem štasten jak blecha.Jmenuje se 325i....

Divil by ses ale za 20.000kč.
 Divil by ses ale za 20.000kč.  Myslím si že to jde....
 Myslím si že to jde.... 
M-Matýsek píše:xhokus píše:za kolik?M-Matýsek píše:Krásná,4-dvéřová,trošku upravená ale bez STKJsem štasten jak blecha.Jmenuje se 325i....

Divil by ses ale za 20.000kč.
Myslím si že to jde....

LACA píše:M-Matýsek píše:xhokus píše: za kolik?Divil by ses ale za 20.000kč.
Myslím si že to jde....
 Náhodou jede jako pila,nepapá olej a kastle je super.....
 Náhodou jede jako pila,nepapá olej a kastle je super.....  

No my sme len zvedavy, kedy zacnes zakladat thready typu Help!, nejede to..., a pod. Samozrejme, neprajem Ti to, len ci si sa nahodou nesplasil a nepopalil. Daj to prezriet niekomu, kto sa v e30 fakt vyzna.M-Matýsek píše: Náhodou jede jako pila,nepapá olej a kastle je super.....

Ne,kupoval jsem to s borcem co BMW má už dlouho,takže vím do čeho jsem šel.V tomto směru jsu klidný.....Max-Max píše:No my sme len zvedavy, kedy zacnes zakladat thready typu Help!, nejede to..., a pod. Samozrejme, neprajem Ti to, len ci si sa nahodou nesplasil a nepopalil. Daj to prezriet niekomu, kto sa v e30 fakt vyzna.M-Matýsek píše: Náhodou jede jako pila,nepapá olej a kastle je super.....