rozdíl mezi BMW E30 cabrio a BMW E36 cabrio
-
No je fakt krasny a vymazleny, ale mam strach z toho obsahuWilD píše:Milá Péťo, pokud budeš kupovat zde v Čechách, je to momentálně jedna z nej nabídek. Majitele jsem měl tu čest poznat a péči, kterou tohle auto dostávalo, by mohl závidět leckterý veterán po renovaci. Jednoduše, majitel je puntičkář a na autě nešetřilPindruse23 píše:Souhlasim, pecka auticko.. sluselo by mi, ale moc velkej obsah.. to by me sezraloSlezo píše:Ja bych sel do tohto cabria...
bmw-e30-327i-cabrio-1989-t74295.htmla ta fotka v tom cernym je ok, ale to dole?? bych si musela sehnat takove saty jeste
![]()
ale dik.. motivace velmi uspokojiva
![]()
Jinak můžeš poprosit cabriobukvice (podle názvu pro Tebe neškodný), ať Tě svezou v tříce a pak někoho v okolí, ať vyzkoušíš E36 a uvidíš sama... Já bych doporučil sice taky E30, ale co vím, tak to něžné pohlaví táhne spíš k E36...

-
No je fakt krasny a vymazleny, ale mam strach z toho obsahuWilD píše:Milá Péťo, pokud budeš kupovat zde v Čechách, je to momentálně jedna z nej nabídek. Majitele jsem měl tu čest poznat a péči, kterou tohle auto dostávalo, by mohl závidět leckterý veterán po renovaci. Jednoduše, majitel je puntičkář a na autě nešetřilPindruse23 píše:Souhlasim, pecka auticko.. sluselo by mi, ale moc velkej obsah.. to by me sezraloSlezo píše:Ja bych sel do tohto cabria...
bmw-e30-327i-cabrio-1989-t74295.htmla ta fotka v tom cernym je ok, ale to dole?? bych si musela sehnat takove saty jeste
![]()
ale dik.. motivace velmi uspokojiva
![]()
Jinak můžeš poprosit cabriobukvice (podle názvu pro Tebe neškodný), ať Tě svezou v tříce a pak někoho v okolí, ať vyzkoušíš E36 a uvidíš sama... Já bych doporučil sice taky E30, ale co vím, tak to něžné pohlaví táhne spíš k E36...

-
Nebojte, nechte to na mě, umím mluvit.Slezo píše:Ja bych sel do tohto cabria...
bmw-e30-327i-cabrio-1989-t74295.html
Je to ženská, my víme, že to nežere a že i povinné ručení jde za hubičku

Mám to na starosti

Jinak tohle auto v odkaze je dobrý, už jsem ho Pétě ukazoval, ale Péťa furt lyžuje a nestará se

O = [][] = O2er
ked to spackas, odnesies si to od nas tySlezo píše:Nebojte, nechte to na mě, umím mluvit.
Mám to na starosti
Jinak tohle auto v odkaze je dobrý, už jsem ho Pétě ukazoval, ale Péťa furt lyžuje a nestará se

No když umím ženskou přesvědčit, že 30 je lepší než 36, v jejich očích je to nepochopitelný, tak asi umím né?:-)
Jinak v prodeji Citroenů, než mi vzali řidičák a já přišel o práci, tak jsem byl do 11 místa z cca 50 poboček v kvalitě a prodeje, poslení rok jsem byl 4. Já bych chtěl do BMW

za měsíc mám řidičák a pár bodů
Naposledy upravil(a) Athos dne 14. 02. 2010 22:36, celkem upraveno 1 x.
O = [][] = O2er
-
Jo Martasku.. a kolim to bude zrat?? ale je fakt peckovni... sem se do nej asi zamilovala... tak zitra to poresim s muzem... furt mi to rozmlouva, dal mi Mazdu...nechape jaky ma BMW zvuk.. on to proste neslysi, no.. si na to musi prijit sam.. me to taky trvaloAthos píše:Nebojte, nechte to na mě, umím mluvit.Slezo píše:Ja bych sel do tohto cabria...
bmw-e30-327i-cabrio-1989-t74295.html
Mám to na starosti

-
-
no budes se mozna divit, ale ta spotreba me zajima.. budu si ho zivit sama... bude to muj ,,milenec" takze si ho budu platit samaSlezo píše:on ma to sve Porsche a o nicem jinym nechce slyset, ale ja ho ukecamono se mu zacne libit
no to musis potom hento kupit. ked sa ti paci. spotreba ta asi nemusi zaujimat, ked mate v rodine porsche...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
kdo chce opici,musi mit na bananyPindruse23 píše:no budes se mozna divit, ale ta spotreba me zajima.. budu si ho zivit sama... bude to muj ,,milenec" takze si ho budu platit samaSlezo píše:no to musis potom hento kupit. ked sa ti paci. spotreba ta asi nemusi zaujimat, ked mate v rodine porsche...

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
-
JJ souhlasim tak uz mi nekdo rekne kolik to bude zrat ???Max-Max píše:kdo chce opici,musi mit na bananyPindruse23 píše:no budes se mozna divit, ale ta spotreba me zajima.. budu si ho zivit sama... bude to muj ,,milenec" takze si ho budu platit samaSlezo píše:no to musis potom hento kupit. ked sa ti paci. spotreba ta asi nemusi zaujimat, ked mate v rodine porsche...

Porše bez střechy není porše, a hlavně BMW to není, hehe
Hoši, vidíte? Jak umím pracovat na kamarádce, někdo jí tady poslal žlutý cabrio tuning a Peťulka chce jen originál a na pořádnejch originálních kolech, juuu, hodně dobře já.
Začíná se mi dařit, z BMW mi píšou, že tam chtěj moje auto 28 při předváděčce nový pětky, tak vedle toho chtěj mít celou řadu, jen chudák nemůže sehnat E12 aby vypadala, podle mě v ČR neni
Hoši, vidíte? Jak umím pracovat na kamarádce, někdo jí tady poslal žlutý cabrio tuning a Peťulka chce jen originál a na pořádnejch originálních kolech, juuu, hodně dobře já.
Začíná se mi dařit, z BMW mi píšou, že tam chtěj moje auto 28 při předváděčce nový pětky, tak vedle toho chtěj mít celou řadu, jen chudák nemůže sehnat E12 aby vypadala, podle mě v ČR neni
O = [][] = O2er
-
Hele ja se mu do Porschaka srat nebudu stejne jako ja si nenecham mluvit do BMW.. takze musim sekat latinuAthos píše:Porše bez střechy není porše, a hlavně BMW to není, hehe

-