P.S. teď jsem přijel a musel jsem to ze sebe dostat tak sorry
"oprava" vozovky :o?
"oprava" vozovky :o?
Fakt by mě zajímalo kterej ču..k rozhoduje o to co se kde bude opravovat. U nás v Uhříněvsi ( Praha 10 ) teď začali "opravovat" silnici a to tím způsobem, že kolem většiny kanálů ( a že jich tu je ) vyříznou asfalt a daj tam záplatu. Nejvíc mě ale štve to, že ty kanály by ještě pár zim vydržely, takhle to budou na jaře záplatovat znova. Kdo tudy jezdí tak ví, že je to pěknej slalom mezi kanálama, ale po týhle "opravě" z toho bude po zimě tankodrom. Navíc ta silnice měla pár let novej koberec 
to u nas zas na tri roky starou asfaltku prerusovane nalepili zivicnej nater ... nejak sem nepochopil proc ... ale proste po dovoleny straveny v nemecku belgii a holandsku je jasny ze u nas se silnice delaj na kolaudaci a ne na delsi vyuziti chranbuh na to aby je mela sanci zhlidnout i jina generace
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: "oprava" vozovky :o?
no takovy energie a k hovnu. myslim ze lidi co by v tom mohli neco delat tohle tady nectou.mizuh píše:Fakt by mě zajímalo kterej ču..k rozhoduje o to co se kde bude opravovat. U nás v Uhříněvsi ( Praha 10 ) teď začali "opravovat" silnici a to tím způsobem, že kolem většiny kanálů ( a že jich tu je ) vyříznou asfalt a daj tam záplatu. Nejvíc mě ale štve to, že ty kanály by ještě pár zim vydržely, takhle to budou na jaře záplatovat znova. Kdo tudy jezdí tak ví, že je to pěknej slalom mezi kanálama, ale po týhle "opravě" z toho bude po zimě tankodrom. Navíc ta silnice měla pár let novej koberec
vsichni nadavaj ale na spatnych mistech.
v hospode se resi politika jak co udelat ale ze by rozhorceny obcan pohnul prdeli a sel je servat na urad to uz ne. sedet na prdeli a nadavat to je cely co nas narod umi.
jsem to vzal kapanek obecne...
Je to tak. Ono to vede cloveka k urcite skepsi, kdyz vidi, ze i kdyz tu prdel zvedne, serve urednika....nic. Serve jeho nadrizenyho....nic.
Da si praci a napise na jeste vyssi mista, neb tam uz ho pres detektor kovu nepustej....nic...
Uz rvou na politiky i v televizi....nic....Zdravime Misu Jilkovou
Da si praci a napise na jeste vyssi mista, neb tam uz ho pres detektor kovu nepustej....nic...
Uz rvou na politiky i v televizi....nic....Zdravime Misu Jilkovou
Hmmmm já si myslím že to "sezení na prdeli a nadávání" jak říkal Blumen je spíš důsledek než příčina. Ostatně bylo to tu 50 let - nikdo nemůže popřít že za totáče se s ničím nedalo dělat nic a když někdo nadával moc hlasitě... no soudruhu, tady pánové od policie ti to vysvětlí... každopádně tahle mentalita se přenesla z totáče na dnešek - viz třeba názory na policii (která sice nic moc ale o 200% lepší než za komančů).
Nemá smysl nadávat na tuhle hospodskou politiku, to se za 15 let nezmění a mám obavy že u nás to nebude 15 ale ani 30 let, spíš déle - je to jako se vším: něco vytvořit (eg. změnit k positivnímu) trvá moc dlouho, něco zničit mnohem kratšeji.
Kromě toho: silnice serou nás všechny, Blumene, špatné jsou všude, kolikrát si byl ty si na ně stěžovat?
Nemá smysl nadávat na tuhle hospodskou politiku, to se za 15 let nezmění a mám obavy že u nás to nebude 15 ale ani 30 let, spíš déle - je to jako se vším: něco vytvořit (eg. změnit k positivnímu) trvá moc dlouho, něco zničit mnohem kratšeji.
Kromě toho: silnice serou nás všechny, Blumene, špatné jsou všude, kolikrát si byl ty si na ně stěžovat?