Cena: 1000Kč

Než kvůli pár stovkám posílat poštou věc takhle debilního tvaru, tak to radši rozlámu do tý popelnice, takže můžeš být v klidu, hlady neumřu.Luter píše:sorry za OT ale vidíš to. jak já ti už dávno udělal nabídku tak si nad tím ohrnoval nos natož zajít na poštu když to mám přes 300km...a to to už bude rok.. ne nadarmo se říká lepší vrabec v hrsti než holub na střeše...![]()
Za ticku možná ještě jo, ale mě za míň teda rozhodně ne. Na poštu chodím maximálně nerad a s jejich službama rozhodně spokojen nejsem. Navíc se na tu poštu málokdy dostanu.kouBaMW píše:ja posilal lamino prahy a v pohode, kdyz se to omota folii neni problem, za tu ticku by mi to stalo
Tak asi takhle, cena je na dohodě, tak nevím, proč bych to sem neměl napsat. Že to nebudu za pár stovek posílat poštou je moje věc, tak nevím, co ty se do toho sereš. Je to každýho věc, co je kdo ochotný udělat. Mě těch pár stovek nevytrhne, abych s tím ztrácel čas na poště a ještě tak debilní patvar musel nějak zabalovat. Že nerad posílám věci poštou, to každýmu říkám, psal jsem to i tobě, ale ty si mě furt nutil, ať ti to pošlu poštou a za cenu nižší, než jsem chtěl. Neměl jsem čas a tak jsem to neposlal. Když si jel do čech, měl si se ozvat, někde to předat by nebyl problém. S každým bez problémů vyjdu. Nedávno jsem tady prodával prahy M-tech II na coupe, taky je chtěl zájemce poštou, ale domluvili jsme se, že mi něco přidá na cestu a dovezl jsem mu je 80km až domu před barák. Takže tady ze mě nedělej laskavě nějakýho pakistánce, se kterým není dohoda. S nikým jsem nikdy žádný problémy se dohodnout neměl. To že ty někomu pošleš něco i za 167Kč je tvoje věc, tak nevím proč to nutíš mě, pro mě taková věc zajímavá není a rozhodnutí jestli, mi to za to stojí nech laskavě na mě.Luter píše:Zajímalo by mě proč píšeš inzeráty dohoda, nabídněte cenu? Pokud máš nějakou svou představu pod kterou nejdeš tak by si to asi případným zájemcům z daleka měl sdělit. Ne-li rovnou v inzerátu upozornit že si můžou nakašlat, protože poslání pro pár stovek není možné a že raději než aby ses s tím tak strašně nadřel a někomu to třeba ještě posloužilo tak je pro tebe lepší to rozlámat..A NE SLIBOVAT, ŽE PO DODĚLÁNÍ PRACÍ NA BYTĚ TO POŠLEŠ!Nebo si na to už nevzpomínáš? Příště raději nic neslibuj a uvěď věci na pravou míru a nedělej si tady z lidí srandu.Mezitím jsem byl několikrát v čechách takže je vše o domluvě. Ale nač se domlouvat s někým, s kým je domluva jak s Pákistáncem...
Zvláštní je, že jsem před vánoci posílal někomu tady z fora věc za 167Kč.A překvapivě mi to v době předvánočního shonu nedělalo problém.A dokonce jsem mu to ještě za své koupil.A to jsem ho v životě neviděl...![]()
Pokud si dobře pamatuju, tak jsem ti to několikrát psal, že to poštou poslat nechci a ty si mě pořád přemlouval a nabízel si nižší cenu než jsem chtěl. Když si o to měl tak vážný zájem, měl si se připomenout. Já si na to křídlo vzpoměl až teď, když jsem ho vyhrabal v garáži. To že ty si nejezdíš pro díly, protože nevěříš, že to dopadne, tak to samý mám já s poštou. Nechci posílat, protože si to potom někdo nevyzvedne. A tebe znám jenom odsud z fóra tvoje působení na mě zrovna kladně nezapůsobilo. Tvoje historky o BMW jezdích na jednotky z Alfy apod. tady zná každý.Luter píše:Já ti to neberu.Měl si napsat hned že nepošlu a šmitec. Nebo že to pošleš ale za vyšší cenu.Ale nic takového jsi mi nepsal.Napsal si mi že mi to pošleš jakmile doděláš byt nebo co si to tenkrát dělal.... Neměl si to tenkrát psát, když to není možné.Jde tu čistě jen o princip a o to jak ses zachoval k zájemci z daleka.Z tvé strany to vypadalo že jsme dohodnutí..jinak jako vážný zájemce bych s teboun jednal dál...Ale zachoval ses jako slibotechna a v podstatě jako lhář. Nic víc.Proto jsem ti psal abys příště raději nesliboval a vše uvedl na pravou míru.
P.S. do čech pro věci za pár set si už nejezdím.Po poslední zkušenosti kdy jsem mrznul 2h na domluveném místě a odjížděl domů s pocitem že mě návštěva pražského kina stála 3000, si z čech nechávám raději vše posílat
Tak to je zajímavý, že mi od tebe ani jedna jediná SZ nepřišla.Luter píše:já se ti připomínal, ale ty pro jistotu nereagoval. takže výmluva že si na to zapomněl a já se měl připomenout je dost laciná. Odkdy má prezentace historek spojistot s nákup/prodej? S čistým svědomím mohu prohlásit, že za těch šest let se tu nenajde jeden jediný člen, kterému by se věci mi poslané vrátily zpátky. A těch spoilerů, křídel, celých sad kol nebylo zrovna málo..... žádného podvodníka tady z tebe nedělám.Ale lhal jsi. Psal si že to pošleš. Poslal jsi to? Neposlal. takže svým slibem jsi lhal. a když jsi lhal tak jsi co?....... svatý josef?
Jo a ohledně té historky. Nevěřil bys kolik takových podobných historek z domova je na skladě. To by jste se tady teprve zase nasmáli![]()
![]()
Natož kdyby se s těma postavenýma autama dojelo na nějaký sraz. To by bylo ale srandy, protože ty auta to je jedna velká historka
![]()
![]()