Jaris
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
i pres vase negativni zkusenosti se Vam musim zas ja "pochlubit" s moji zkusenosti
je tada pozitivni, ale koukam, ze sem asi jehla v kupce sena, kupoval sem od nej speru na vacovo kabro, vse probehlo presne dle domluvy, prijeli jsme, vyzkouseli ze speruje, vymontovali, pokecali zaplatili a uz sme si to s vacou srali domu, vse probehlo v pohode, naradi nam pujcil a "dilnu" dal k dispozici, takze za me je zkusenost pozitivni 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
Ja si myslim, ze timto topicem v teto volne pristupne sekci, ma vybornou reklamu pro dalsi ksefty. Ale dokonce se tady k tomu vyjadril, ze vse bude vyreseno k nejakemu datu. Nechal bych ho, at to dokaze. Pokud ano, v poradku. Pokud ne, pak bych to resil dal.
I ja s nim mel obchod, prodaval jsem mu kat. Taky vse probehlo bez problemu. Tim ho samozrejme nechci a nebudu obhajovat.
I ja s nim mel obchod, prodaval jsem mu kat. Taky vse probehlo bez problemu. Tim ho samozrejme nechci a nebudu obhajovat.
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Nechapu ja ty vaše hodne natury, ja jsem na bimmerforumu lehce zaspamoval v jednom přiblblym topiku ktery byl stejně zavřen a co se stalo - okamžitě ban na měsic
sice jsem to bral nejdřiv jako nedostatek humoru moderatora ale pak jsem si uvědomil že pravidla jsou psana a na každeho plati stejny metr. Co myslite budu zkoušet dělat pytloviny až mě odbanujou?
A tady jsou připady kdy prodejce vysloveně děla naschvaly a neni schopen držet slovo ani jakoukoli formu domluvy - hnat ho dop*dele a nic jineho!
A tady jsou připady kdy prodejce vysloveně děla naschvaly a neni schopen držet slovo ani jakoukoli formu domluvy - hnat ho dop*dele a nic jineho!

Věřím že s ním někdo může mít i dobré zkušenosti, ale já mám zlé, to mu mám naúčtovat cestu 800km, a ten kat vysvětlí jak když už si ani nebude pamatovat jaký to byl? A já taky ne. Něják sem ho neuháněl, měl se mi ozvat on, prostě sem si na něj udělal svůj obrázek, a nějakýma výmluvama mi ho nezmění.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
- andilek
- Kontaktovat uživatele:
trochu píčovina ne??? Jaris nemá ženu ani děti....mychal píše:Taky se bohužel musím přidat s negativní zkušeností. Cca někdy z jara jsem scháněl víko kufru v diamantu nepoškozené. Po nějaké době mi píše Jaris že má co potřebuju, ještě jsem se ujišťoval že je barva opravdu OK, šlo mi o to že nalakovat sem si mohl i původní. Ještě jsme se domluvili, že mu vezmu nějaký kat a uděláme výměnny obchod, popř mi ještě něco doplatí. Tak sem vyrazil z ostravy k mladé boleslavi, naštěstí sem tam měl i jiné vyřizování. Když sem dojel na místo, čakala tam na mě jeho žena s dětma a poškrábané, dobouchané víko s oloupaným lakemtak sem Jarisovi volal že tohle teda nepotřebuju. Následovala omluva a domluva že mu tam alespon nechám ten kat a on pošle peníze na účet, dodnes se neozval...
Takže takový je to klubák
MAZDA - RX-7 FC- V8
MAZDA 323GTX AWD
TEL:603 966 950

MAZDA 323GTX AWD

Jo je možné že sem to tak jenom pochopil, ale každopádně místo něho na mě na místě čekala nějaká mladá žena a dítě pobíhající po dvorku, v takové ouzké tuším dokonce slepé uličce s barákama jen po pravé straně, v nějaké vesnici před mladou bolesvalí kousek od dálnice. Tak snad jsem si ho nespletl... to bych nechtělandilek píše:trochu píčovina ne??? Jaris nemá ženu ani děti....mychal píše:
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
- andilek
- Kontaktovat uživatele:
misto pobytu sedi ale zenu a deti fakt nema..mychal píše:Jo je možné že sem to tak jenom pochopil, ale každopádně místo něho na mě na místě čekala nějaká mladá žena a dítě pobíhající po dvorku, v takové ouzké tuším dokonce slepé uličce s barákama jen po pravé straně, v nějaké vesnici před mladou bolesvalí kousek od dálnice. Tak snad jsem si ho nespletl... to bych nechtělandilek píše:trochu píčovina ne??? Jaris nemá ženu ani děti....mychal píše:
MAZDA - RX-7 FC- V8
MAZDA 323GTX AWD

MAZDA 323GTX AWD

třeba to byla sestra, známá, co já vím, každopádně pokud sedí to místo tak sem se opravdu nespletl a jednal tehdy(po telefonu) s Jarisem. Netvrdím že je špatný člověk ale tot moje zkušenost s ním.andilek píše:misto pobytu sedi ale zenu a deti fakt nema..
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Asi začíná úřadovat nějaký exekutorMisak318 píše:Mě psal naposledy minulou středu že zítra mi ty prachy pošle a že důvod proč se to cely zpozdilo byl, že mu zablokovali účet a strhli mu z něj asi 48000 za nějaky pokuty nebo co. No a pak už se neozval a ani prachy nedošly.
V dnešní době dost možnýDVORIS píše:Asi začíná úřadovat nějaký exekutorMisak318 píše:Mě psal naposledy minulou středu že zítra mi ty prachy pošle a že důvod proč se to cely zpozdilo byl, že mu zablokovali účet a strhli mu z něj asi 48000 za nějaky pokuty nebo co. No a pak už se neozval a ani prachy nedošly.Třeba ho i navštíví i osobně
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i