Help me!!!!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
M-Matýsek

Help me!!!!

Příspěvek od M-Matýsek » 21. 08. 2004 04:31

Zdar hošani,je to asi tak 2.týdny co jsem se povozil v 325i...no řeknu vam,nestacil jsem se divit :shock: Proboha,já jsem přišel o rok života.To auto jede jako :twisted:JTomu se říka láska na první pocit.Od té doby to autí chcu.Už citím potřebu přezut bačkůrky a vrhnout se z E21 do E30.325i je moc krásný a rychlý vagen ale strašně špatne se shání,a tímto bych vás chtěl poprosit o pomoc,jestli někdo náhodou nevíte o nějaké té E30tečce,ja jinak než 2.5i.Jelikož jsem finančně,né moc zaopatřený tak mužu nabýdnout né víc než 30.papouchů,zkuste se kouknout.Nejsem moc často na netu tak kdyby jste náhodou něco našli tak tady je můj E-mail:SchnellyM@seznam.cz!!!!!!!!! Dik moc,zatím se mějte a přeji vám jen ty nej.... zážitky z BMW....
Zatím nic než BMW 325i....

Joe Hitman

Skoro nemožný !!!!

Příspěvek od Joe Hitman » 24. 08. 2004 13:48

Tady je každá rada těžká ( né drahá my držíme při sobě) Sehnat dobrou 325i za 30 litrů je skoro nemožný !!! Ale říkám skoro. Jsou tu však možnosti 1) přitáhnout z Německa, ale budeš mít problémy sehnat papíry, a pak to vyžaduje základy Němčiny a solidního prodejce, může se Ti taky dobře stát to že skončíš někde v Německu a dělej tam s tím něco. Ideální je to přitáhnout na přívěsu což ale vyžaduje přívěs.
2) koupit tady nějakou v horším stavu s xxx nalítanejma km a postupně to dávat dohromady.

M-Matýsek

Re: Skoro nemožný !!!!

Příspěvek od M-Matýsek » 24. 08. 2004 21:11

Joe Hitman píše:Tady je každá rada těžká ( né drahá my držíme při sobě) Sehnat dobrou 325i za 30 litrů je skoro nemožný !!! Ale říkám skoro. Jsou tu však možnosti 1) přitáhnout z Německa, ale budeš mít problémy sehnat papíry, a pak to vyžaduje základy Němčiny a solidního prodejce, může se Ti taky dobře stát to že skončíš někde v Německu a dělej tam s tím něco. Ideální je to přitáhnout na přívěsu což ale vyžaduje přívěs.
2) koupit tady nějakou v horším stavu s xxx nalítanejma km a postupně to dávat dohromady.
Dík za radu,ale už jí mám:BMW325i,4.dveře,šedá metla,ALkola ale je uplně bez výbavy a nemá STK jinak super stroj,nepapá olej a kastle je ok! :D :D :D :D :D
Zatím nic než BMW 325i....

Odpovědět