Dopravni policie - stiznost na chovani

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
nunu

Dopravni policie - stiznost na chovani

Příspěvek od nunu » 04. 02. 2010 08:00

Ahoj vsichni,

vcera se mi po neskutecne dlouhe dobe podarilo potkat velmi neprijemneho a arogantniho dopravaka. Deset let nepamatuju ze by se po mne nekdo takto vozil, pripadal jsem si jako podclovek. Spachal jsem zavazny dopravni prestupek ze jsem neodstranil proslou dalnicni znamku, priznam se ze jsem na ni zapomnel a nechal drzak navigace na skle ktery navic nebyl vubec v zornem poli. 30 minut zdrzeni, lustrace mych dokladu a me osoby, potom asi kaficko v aute, pak pohovor pri kterem asi petkrat zduraznil sazby. Prvni slova kdyz uvidel starou dalnicni znamku byla kolik mate s sebou penez.

Bohuzel mi to nedoslo driv, po hodine jsem si uvedomil ze to vyznelo jako kdyby si neprimo rekl o uplatek. Auto mam v poradku kde nema sanci najit problem, jezdim jako clovek uz nejakych 25let nenencham si uz kde co libit.

Chtel bych si na dotycneho za jeho aroganci a jednani stezovat, nevim kde a jak. Muze mi nekdo pomoci?

Cislo jsem si nenapsal, ale mam listek od blokove pokuty. Podle toho by to melo jit dohledat.

Je mi jasne ze niceho nedosahnu, ovsem bude li na takoveto pomahace stiznosti vic, je mozne ze to pro nej bude mit nejake dusledky.

Je najaka moznost jak se proti takovym tezce arogantnim jedincum branit?

Diky za radu jak se sebou nenechat orat a nejakym zpusobem se branit.

PÍŤÁK

Příspěvek od PÍŤÁK » 04. 02. 2010 11:45

Me zkusenosti s takto arogantnima de*ilama mam taky. Kdyz jsem pak vsak zacal bejt nasranej tak jsem rekl ze si opisu jejich cisla (byli tam tri a opravdu jsem si vzal tuzku a papir a napsal je) a hned se zacali chovat jinak. Zdrzeni sice taky asi pul hodky, ale pak nasrane prisel vratil mi doklady a bylo vyreseno...
e24 635csi & e28 m535i & e28 524td

teepee

Příspěvek od teepee » 04. 02. 2010 14:53

nunu : +1. taky by me to zajimalo,protoze doufam v to same a to ,ze 1 stiznost nic nezmuze,ale kdyz jich bude vic,tak uz by se to mohlo nekam hnout.

pitak : to si ja nechavam az jako posledni moznost, protoze kecy jako ja si zavolam a ste v haji urco znaj, ale to cislo si podle myho moc lidi neopise.
davam prednost domluve a pod.... a ne ze ti hned napalej max pokutu
-----

jinak na kladne je situace takova ze tu vyhazeli 10> lidi od dopravky,za to ze brala uplatkem, temer skoro vse, naturalie atd .... to je ta usmevna cast, horsi je ta ze ted se kladnou hemzi mladejma karieristama ( jasne z 10 sou 3 vpoho... ale je to trosku malo ) a ty sou schopny chtit po tobe povinou vybavu po tom co zastavis a das klicek do polohy 0 ( pri cem zustane svitit jenom leva strana auta ) tak on na me ( vek tak 20-25 ,jako ja ) nesviti vam prava strana auta,ukazte mi povinnou .... no co dodat musel sem se smat. horsi je az te potka a budes tam mit tu znamku 2dny po jeji platnosti, jasne nema tam co delat, ale tak daj se resit veci v klidu kdyz sou lidi normalni....
ex e30 318i cupe => ex e30 318i cupe => ex e30 318i sedan =>ex e30 320i => ex e30 325i => schanim kastli cupe plast r6 nejlip cerny :twisted:

Luter

Příspěvek od Luter » 04. 02. 2010 19:53

a co nebo jak máš v plánu formulovat svou stížnost?
e36 2.0

Vune benzinu

Příspěvek od Vune benzinu » 04. 02. 2010 21:27

Možná by stačilo vytáhnout telefon a zacit tocit video jestli je to co delaji nespravne tak by to melo stacit.
Kua kde to bydlite chlapi?Já,když potkám poldy tak mam co delat aby mi neposlintali kapotu, proto mám v záloze bryndáky. :wink:

teepee

Příspěvek od teepee » 05. 02. 2010 00:18

Vune benzinu píše:Možná by stačilo vytáhnout telefon a zacit tocit video jestli je to co delaji nespravne tak by to melo stacit.
Kua kde to bydlite chlapi?Já,když potkám poldy tak mam co delat aby mi neposlintali kapotu, proto mám v záloze bryndáky. :wink:
jo no ,hale jak je to stim tocenim, porad plati ze se musej nechat tocit a nemuzou nic delat ?, samozrejme je mi jasny ze se akorat vic nas.rou jenom by me to zajimalo kdyz fakt chytnes nakyho hajzla.
ex e30 318i cupe => ex e30 318i cupe => ex e30 318i sedan =>ex e30 320i => ex e30 325i => schanim kastli cupe plast r6 nejlip cerny :twisted:

Albert

Příspěvek od Albert » 05. 02. 2010 07:30

teepee píše:
Vune benzinu píše:Možná by stačilo vytáhnout telefon a zacit tocit video jestli je to co delaji nespravne tak by to melo stacit.
jo no ,hale jak je to stim tocenim, porad plati ze se musej nechat tocit a nemuzou nic delat ?, samozrejme je mi jasny ze se akorat vic nas.rou jenom by me to zajimalo kdyz fakt chytnes nakyho hajzla.
http://www.policie-cr.cz/184-porizovani ... luzbe.html
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 05. 02. 2010 08:52

Kurva další ponížený slušný řidič ze kterého si namachrovaný přiblblý příslušník udělal "lázně pro své ponížené ego" :evil: Jinak u nás na Kladně jsou příslušníci PČR opravdu velcí kovbojové a když člověk nechce mít problémy tak se před nima musí kát a plazit jako ten největší povl na světě!!! Člověk musí mít mezi stádem těhle pod-tvorů aspoň jednoho známého a zkustit se na něho odvolat, když už jde opravdu do tuhého, ale ani to většinou nepomůže. Každopádně mě příslušníci staví tak dvakrát do měsíce a můžu říct že tak z 80% mám štěstí (smůlu) na opravdové "anti-lidi" a to pozor nepatřím k libovým frajírkům kteří se s příslušníkama hádají a jdou jim na nervy, prostě se snažím zdvořile vše ukecávat ale jak narazím na blba je zle :evil: :roll: každopádně číslo služebáku si člověk napsat může, ale otázkou je co s tim bude onen nadřízený (šéf) příslušníků dělat, ve většině případů jaká koliv stížnost končí v koši, věřte mi znám osobně dosti policistů. Prostě člověk asi nesmí projevit strach a respekt a drze a arogantně musí zaútočit proti těmto jednoduchým uniformovaným BOHŮM stejnými zbraněmi, které používají oni. Ovšem já takový nejsem - bohužel!
Má EX nejvíc nejlepší 34:
muj-milasek-e34-t46558.html
Obrázek

code
člen E30.cz

Příspěvek od code » 05. 02. 2010 10:01

Ja nevim, mozna jsem nenarazil na uplnyho debila, vzdycky s nema jednam asertivne a nikdy nebyl zadnej problem. Myslim si, ze je spatne projevit strach a delat ze sebe chudaka a klanet se jim, oni to vyciti a akorat si na vas jeste vic smlsnout. Nerikam, delatm jim naschvali a jednat s nim arogantne to ne. A pokud vas fakt nekdo nasere, tak jim rict, ze si myslite ze je pod vlivem alkoholu nebo navykovych latek, pak urcite znate co bude nasledovat :D
Obrázek
_E39, E30

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 06. 02. 2010 07:49

Je to tak pět let, co mě stavěli u nás ve městě. Hned po vysednutí mi dali fouknout a byly tam nějaké drobné. Před jízdou jsem ale nepil, to nedělám nikdy, prostě se někde stala chyba. Bylo tam 0,08 nebo tak nějak a jeden z té dvojice to začal strašně řešit. Říkám, že jedu z práce a že jsem nepil. A jeden z těch borců: "Neříkejte, že si v práci občas nedáte!" Já říkám, že mám takové povolání, kde si to opravdu nemůžu dovolit a hned jsem se ho zeptal, jestli on si občas v práci dává, když mě z toho podezírá! :) Proběhla druhá zkouška - 0,05. Tak se mě ptal, jestli jsem před jízdou něco nejedl. Říkám, že jabko. Tak se ptal, jestli nebylo shnilé. Řekl jsem mu už nasraně, že nejsem prase, třetí zkouška - nula nula nic - naschledanou!
Takže taky nějaký kariérista. Ten druhý byl úplně v poho a když zaslechl, jak se toho frajera ptám, jestli v práci pije, tak mu ucukly koutky a odešel.. :) :)

code
člen E30.cz

Příspěvek od code » 06. 02. 2010 13:04

Asmodeus: Dobry story, mam takovy pocit, nevim jestli opravneny, ze kdyz zacnes resit alkohol na jejich strane, tak se vetsinou sklidni, jestli si ti kluci zlati obcas neprihnou? :twisted:
Obrázek
_E39, E30

Odpovědět