GeRoX píše:kazdy to chape...toho se neboj...akorat to ze o te kare basnis mesic dopredu a nemuzes kvuli ni spat...a pak jakmile ji dostanes tvuj nejvetsi problem je ze s ni nejdou hodiny...to o necem taky svedci zejo?![]()
(nic ve zlym)...
![]()
jinak samosvor tam nema urcite...
pravda pravda, větší adrenalin... kór, když přijde do toho všeho krizová situaceAnd píše:na letisti to neni onosmash píše:BTW a dneska, jelikož je na drift a současné šetření auta, i gum to správný počasí, jedu v podvečer na místní miniletiště trošku blbnout![]()
![]()
mezi stromama je to lepsi
Samosvor nejspíš mít opravdu nebudeš.Night.chimera píše:GeRoX píše:kazdy to chape...toho se neboj...akorat to ze o te kare basnis mesic dopredu a nemuzes kvuli ni spat...a pak jakmile ji dostanes tvuj nejvetsi problem je ze s ni nejdou hodiny...to o necem taky svedci zejo?![]()
(nic ve zlym)...
![]()
v pohode ani nevim asi ho nemam muj nejvetsi problem je ze mam vysranou kulisu razeni druhej nejvetsi problem je ze s tim jeste neumim poradne jezdit a ten treti jsou hodiny chtel jsem to zkusit neslo to netrapil jsem ho na parkovisti 30 min prijel jsem tam zastavil zkusil a nic zkusil jsem to znova zase nic tak jsem jel a ptam se tady jaktoze to nejde
muj nejvetsi problem je ze mam vysranou kulisu razeni druhej nejvtesi je ze s tim autem jeste moc neumim a treti jsou ty hodiny jinak nejsem magor abych to trapil 30 min.na parkaci prijel jsem zkusil jsem to jednou a nic zkusil po druhy a nic tak jsem odjel a ptam se jakto ze to nejdeGeRoX píše:kazdy to chape...toho se neboj...akorat to ze o te kare basnis mesic dopredu a nemuzes kvuli ni spat...a pak jakmile ji dostanes tvuj nejvetsi problem je ze s ni nejdou hodiny...to o necem taky svedci zejo?![]()
(nic ve zlym)...
![]()