koupím E21
koupím E21
nejlépe samozřejmě 323i, ale není to podmínkou. Může to bejt i "přiměřeně" shnilý
nebo i lehce zbořený. Raději s doklady, ale také není podmínkou. Pokud někdo o něčem víte, dejte vědět.

-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
no snad by si to nechtel koupit.. ja to aci ani prodavat nebudu a necham si to na dily
co se tyce opravy auta tak je navalena cela prava strana a trochu i kapota a kufr a vsechno by se muselo menit a navic pravy dvere sou 15 cm zarazeny do auta a pravy prah se pri narazu roztrhl, upadl vyfuk a je tak shnilej ze koupit jedine celej novej stredni + zadni, museli by se menit obe napravy, zadni poloosa a diferak a sehnat na to kola ktery sem prorazil i s elektronama
takze by to stalo tolik ze by se to vzhledem k trhove porizovaci hodnote E21 ani nevyplatilo a krom toho na tom aute uz pred nehodou byly dost zavazny problemy ktery by se taky museli resit jako treba spojka,motor uz taky nebyl nejlepsi a podlaha byla zhnila jak brambory..
porad mas zajem?
i dont think so
co se tyce opravy auta tak je navalena cela prava strana a trochu i kapota a kufr a vsechno by se muselo menit a navic pravy dvere sou 15 cm zarazeny do auta a pravy prah se pri narazu roztrhl, upadl vyfuk a je tak shnilej ze koupit jedine celej novej stredni + zadni, museli by se menit obe napravy, zadni poloosa a diferak a sehnat na to kola ktery sem prorazil i s elektronama

takze by to stalo tolik ze by se to vzhledem k trhove porizovaci hodnote E21 ani nevyplatilo a krom toho na tom aute uz pred nehodou byly dost zavazny problemy ktery by se taky museli resit jako treba spojka,motor uz taky nebyl nejlepsi a podlaha byla zhnila jak brambory..
porad mas zajem?

i dont think so

----------------------:)
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
to AND potřebuju komplet popelník
to Smash ted nekdo prodává 323i E21
viewtopic.php?t=7341
ps už sem to moje E21 odtučnil ted sou na řadě kola
viewtopic.php?t=7341

Tel : 773 622 822
Flery ty mas tu bilou e21 co je pod tvym jmenem??Flery píše:to AND potřebuju komplet popelník
viewtopic.php?t=7341

E+5 

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
na píču..sem nasranej......biker píše:Flery ty mas tu bilou e21 co je pod tvym jmenem??Flery píše:to AND potřebuju komplet popelník
viewtopic.php?t=7341
ps už sem to moje E21 odtučnil ted sou na řadě kolakdyz jsem to videl na netu tam sem se lekl az sem spadl ze zidle jak nekdo takhle mohl "zastromkovat" auto
ale ta odtucnovaci kura je asi sundani prebytecnych plastu ze? ....... jak to de?
Tel : 773 622 822
-
- Kontaktovat uživatele:
čéče, já ji tam ne a nemůžu najít...And píše:mrkni do annonce je tam 323i z roku 80 a vypada to na leštšěnkusmash píše:Byla by nějaká fotka? Kdyžtak do mailu. A cena?BMW-RACING píše:BMW 323i,bíla,s SPZ,pojízdná.Tel.608423483 Pavel

hmmmmmmm, tak tohle bude asi kus!And. píše:BMW E21 323 I r. v. 1980, TP do 2006, stříbrná met., Al kola, klima, vše v el. GO motoru a brzd, bez koroze cena dohodou Brno. Tel.: 777 586 344
Ale nic pro mě, potřebuju spíš nemocný auto, tohodle by byla pro mě věčná škoda...
mnooo, potřebuju s kulatejma wočimaFlery píše:a nechceš tu mou

A taky bych byl radši, kdyby to auto nebylo moc v pořádku. Jednak kvůli ceně a jednak proto, že to bude na hraní a kutění v dílně a jednak taky kvůli pořizovací ceně. Takže hezkýho žraloka, kterej je v cajku, je pro můj účel škoda.