Boha jeho lidi myslete trochu, pak tady to fórum nemá být uplně zasraný a nepřehledný... když se mi auto líbí ale nemám na něj, tak můžu slintat na monitor a třeba si u toho u vyhonit p**o, ale nemusím tím snad prodávajícímu zasírat inzerát.. to samý s doporučením neprodávat, když sem majitel dá inzerát na prodej tak to auto asi prodat opravdu CHCE, popř. potřebuje peníze, tak mu vaše žvásty o tom ať si auto nechá v garáži asi moc platný nejsou, ne..
No a co se týče prodávajících tak tam mě dostávají popisky typu "auto prodávám za tolik a tolik, ale je prodejný za mnohem víc!", což znamená co? Že tady prodáváte auto bezdůvodně pod cenou a přesto vám ho nikdo několik měsíců nekoupí..? Když víte že prodáváte auto za 30, ale píšete že se klidně prodá za 50, tak si ho prodejte někde tam kde vám za něj těch 50 dají, ne?
Sry ale muselo to ven, prostě už mě sere pročítat tady bazar když v 99% inzerátů který mají 2 a více stran jsou tvořený právě těmahle chytrýma poznámkama a doporučeníma.. howgh, to se mi ulevilo