PS: nemohl vyjet od chodníku
Co jste kde a kdy viděli na cestách?
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Re: !!!
Krysa to nebyl má toura znám homaca píše:yo byl krysa318ikasnar píše:13.12.2009 -Bílá tříca vzadu zastříkané sprejem lampy celé bílé i lišty na nárazníku černé lampy předek a is lízo celé bíle v barvě.Majiteli jsem jen řekl že má pěknou třícu..??kdo to byl?? Jel jsem v ZLATÉM MERCEDESU GLK 350CDIbejvalej tour dietra bonratha zde z fora
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Renovace světlometů
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!!!
Neznám každého ale znám je z důvodu že znám pasťu a všechny třicítky v mostě většina se montujou u starýho pastora na dílně a já tam většinou okukuju ...Někdy i pomůžuMíšánek píše:Ty voe, ty znáš taky každého jak to tak sleduju, co?
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
NESER SEM OTMíšánek píše:No ty voe tak to děkuju pěkně. Pak ty auta nemají být tak zprasené...318ikasnar píše:...Někdy i pomůžu![]()
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
nechceš si dát zas půl roku offline? takovej tady byl klid, na tvoje řečičky z pískoviště tu není nikdo zvědavý318ikasnar píše:NESER SEM OTMíšánek píše:No ty voe tak to děkuju pěkně. Pak ty auta nemají být tak zprasené...318ikasnar píše:...Někdy i pomůžu![]()
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
dost často potkávám červeného touringa a modrého touringa ve frýdku místku a jeho okolí... není to někdo odtud? červený stává frýdecké náměstí....
318ikasnar: nevím kolik zdejších lidí by si všimlo absolutně nezajímavého verglu jako je mergl glk... já teda rozhodně ne
zkus ten mercedes příště zvýraznit červeně a ne jen caps lockem...to auto se ztrácí i v textu
318ikasnar: nevím kolik zdejších lidí by si všimlo absolutně nezajímavého verglu jako je mergl glk... já teda rozhodně ne
e36 2.0
Dnes v 15.52 hodin v Plzni na Nepomucký ulici krásná černá e30 cupe s křížema ve světlech a velkou samolepkou na zadním okně.Někdo odtud???Uvnitř seděli dva chlápci,já jel proti nim v modré octavii....A pak v Tescu na Rokycanský,v garážích bílá e34 touring a vedle ní další BMW asi e46,ale to bych kecal....
M10B18 Power e30....
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis
dneska ve 14:58 v Brně-Obřanech u zastávky MHD "Čtvery hony" sem spatřil projíždět červenýho E30 toura 9A3 xxxx ... jel směrem do Bílovic n/Sv-někdo od nás?
Ještě takovej dotázek ... v Obřanech je takovej mini-vrakáč ... postává tam plno baworů, hlavně přes všední dny ... nevíte někdo, jestli ten borec, co tam šéfuje se pohybuje na nějakým fóru?
Díky
Ještě takovej dotázek ... v Obřanech je takovej mini-vrakáč ... postává tam plno baworů, hlavně přes všední dny ... nevíte někdo, jestli ten borec, co tam šéfuje se pohybuje na nějakým fóru?
Díky
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
- MattyX
no na foru se moc nepohybuje ale kamos od neho bral nejaky dily ma myslim 3.8 M5 co ma nalitano pres 300tis km a jeste puvodni motor 
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
po kutný hoře potkávám nově černý sedan plast na pražských spz, a tu u nás v čáslavi 2x černý tour, jeden je echt luxus, tak se přiznejte 
E30...a sny se plní
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
u kohinorky taky furt stojí pěkný černý kabro v automatu,tam naproti tram.zastávky u ůřadu měst.části ,že má někdo tu odvahu a srdce,vídávám ho tam už dýl,chudinkuburbak píše:dnes mám dva v praze- 1. byl kombik na praze 4 na lhotce uhibal okolo mě nad OMV ( zaregistroval jsem ho jen letmo) 2.sedan Praha 10 kih-i-noor,byl to někdo odsud?