Ivan Hlinka neprezil dopravni nehodu :-(
vaz sice nezlomil ale podle lekaru utrpel zraneni neslucitelna s zivotem a na tom podle me airbag vinu prave neseRotten píše:Co si z toho odnést? To je snad jasný. Připoutávat se. Pokaždý. Hlinkovi to sice život nevrátí, ale nám třeba zachrání. Mimochodem, podle těch 2 fotek do řidičova prostoru nic nevlítlo, takže já věřím, že kdyby měl pásy, tak je OK. Prej nemít pásy + vystřelenej airbag = zlomený vaz. Věřím tomu.
je krute rict ze pokud nebyl pripoutanej tak mu to patri ale na druhou stranu kdo chce kam pomuzme mu tam
----------------------:)
Jo s tim souhlasím. Holt si někteří myslí, že když si koupí drahý auto s pytlema, tak jsou v naprostým bezpečí. A nejsou schopný si přečíst, že k tomu MUSÍ mít ty pásy. V některejch autech to maj dokonce napsaný červeně přímo nad hlavou na tý sluneční clonce.
Já když jedu v autě s airbagama, tak mám spíš furt takovej nepříjemnej pocit, že to může kdykoliv vystřelit a dát mi ránu do kebule.
Já když jedu v autě s airbagama, tak mám spíš furt takovej nepříjemnej pocit, že to může kdykoliv vystřelit a dát mi ránu do kebule.
Opakuju se, moje holka na to dojela, i kdyz ne vlastni vinou. Kdo si mysli, ze do bagu padne jak do perin, mejli se. Mizuh videl moje jizvicky na krku po ty krytce bagu. Holt ve felde udelali soudruzi neco spatne. Ta krytka by se cloveku do krku opravdu zaseknout nemela.Rotten píše:Jo s tim souhlasím. Holt si někteří myslí, že když si koupí drahý auto s pytlema, tak jsou v naprostým bezpečí. A nejsou schopný si přečíst, že k tomu MUSÍ mít ty pásy. V některejch autech to maj dokonce napsaný červeně přímo nad hlavou na tý sluneční clonce.
E39 535i sedan
-
Návštěvník
Chtěl bych vidět Tebe a Tvý vozítko po takový ráně..... Superb 2.8 r.v. 6/04 asi už něco vydrží, že joPOL píše:Čest jeho památce -byl to frajer.Ovsem ten superb je rozsekanej pekne a to by vlajkova lod skodovky byt nemela
A ta nova Avie je v predu dost měka ochrana nic moc (novy predpisy - ochrana chodcu a pod.)
Moje vozítko zaplatbůh vydrzi dost - o tom sem se presvedcil............. ASI NEAnonymous píše:Chtěl bych vidět Tebe a Tvý vozítko po takový ráně..... Superb 2.8 r.v. 6/04 asi už něco vydrží, že joPOL píše:Čest jeho památce -byl to frajer.Ovsem ten superb je rozsekanej pekne a to by vlajkova lod skodovky byt nemela
A ta nova Avie je v predu dost měka ochrana nic moc (novy predpisy - ochrana chodcu a pod.)
......
-
athlon_137
Ja jo, a zrovna 2.8 V6. Myslim ze tam neco chvilu sviti, ale asi to zhasne. Ale to nevim, protoze si ten pas vzdycky zapnuRáďula píše:Uz jste někdy někdo řidil Superba? Já ne, ale myslím si, že když nastoupím a nastartuju tak nějakou dobu jistě svítí upozornění na nepřipoutání....né li dokud je nezapneš??? a v noci kdo by chtěl aby mu ta hláška mžourala do očí!!! jak to tam maj řešený nevíte?
no, nevim - mne tahle avie prisla jako ten novej typ, jak jsou Daewoo AviaAnd píše:kazdyho cloveka je skoda (skoro) ale nekterych obzvlast protoze hlinka byl vyjimecnej a nadanej clovek kterej toho hodne dokazal
na nakym foru sem cetl zajimavej postreh ze jak je zakaz tahani a prihlasovani starejch aut tak firmy proste nemaj na novy nakladaky a pak udrzujou pri zivote takovy vraky jako 30 let stary avie

-
Paul
Viz.: EURONCAP , ale 4 hvězdy z 5-ti mi přijdou sehr gutPOL píše:ASI NE
+ spekulace z idnes.cz ("Proč airbagy nezachránily Hlinku"). Kdyby byl přikšírovanej, tak by se tomu ještě zasmál......