Komaxit na ALU... Blansko a okolí...
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
Komaxit na ALU... Blansko a okolí...
Tak jsem se zamyslel nad komaxitováním, a ono je to vlastně práškový nanešení barvy že? Takže někde doma v garáži si kola nenalakuju
Takže tímto se chci zeptat kde je možné nechat hodit komaxit na ALU kola v okolí Blanska? Respektive zkušenosti s konkrétní firmou / osobou... Díky.

tak tak, v práci renovujeme kola a komaxit je to nejhorší s čím jsem se setkal, brousit to přádně nejde a pokud tam jsou nějaký zbytky, tak většinou je výsledek na ho*no jediný co na to zabere, je nechat to otryskatMax-Max píše:az je budes chtit prelakovat, teprve pak uvidis ze komaxit je na kola picovina
E30 325i wait for renovation
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
Opel vectra b daily use
No já jsem ještě nepotkal takovýho vola,kterej by dával kola stříkat komaxitem a před tím je neopískoval
Opískování je samozdřejmostí!
Za sebe můžu říct,že kola jsou jako nový a měl jsem na výběr asi 70 odstínů za cenu 120kč za disk je to prakticky zadara a výsledek SUPER!
Je to nejlevnější řešení jak dát dokupy starý oprýskaný disky za pusu!!!

To sice ano, ale pokud chceš někdy v budoucnosti z kol komaxit dostat, bude to stat dost usilí. Ja bych si komaxit na kola taky nedal, byť je to laciný ...kamilak píše:No já jsem ještě nepotkal takovýho vola,kterej by dával kola stříkat komaxitem a před tím je neopískoval![]()
Opískování je samozdřejmostí!
Za sebe můžu říct,že kola jsou jako nový a měl jsem na výběr asi 70 odstínů za cenu 120kč za disk je to prakticky zadara a výsledek SUPER!
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
[quote="kamilak"]No já jsem ještě nepotkal takovýho vola,kterej by dával kola stříkat komaxitem a před tím je neopískoval
[quote]
mluvil jsem o přelaku po komaxitu
né o přípravě na komaxit 

mluvil jsem o přelaku po komaxitu

Opel vectra b daily use
Opel vectra b daily use
Já tě špatně pochopil a za to se omlouvám! Prostě jsem tak vyřešil kola na kterejch by bylo práce pokokot,ale je jasný,že na sezónu dávám taky pěkný kola z leštěným límcem! Na zimu jsou tyto dobrý!!!georgij.d píše:kamilak píše:No já jsem ještě nepotkal takovýho vola,kterej by dával kola stříkat komaxitem a před tím je neopískoval![]()
mluvil jsem o přelaku po komaxituné o přípravě na komaxit

tak počkej po zimě, stačí malý oprysk např. od kaminku, pak ten hliník pod komaxitem oxiduje a objeví se hnusný puchýř, no a ten časem roste a to je potom maras ten zoxidovaný hliník dostat dolů.
Opel vectra b daily use
Opel vectra b daily use
No já těmto technologiím moc nerozumím,ale jsou tam prý 3 vrstvy,nějakej podklad a další dvě! Jinak ten známej má tak nastříkaný disky na medvědovi už 2roky a žádnej problém!georgij.d píše:tak počkej po zimě, stačí malý oprysk např. od kaminku, pak ten hliník pod komaxitem oxiduje a objeví se hnusný puchýř, no a ten časem roste a to je potom maras ten zoxidovaný hliník dostat dolů.

Je mě to fakt šumák,jen jsem chtěl odpovědět na dotaz,nic víc

Tak ať vám to jezdí,jdu na jedno!