Silniční daň pro všechny automobily!!!
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
no pánové, když si vezmu jak se pekně zpunkotvalu na FB ten protest proti 50tce v obci, tak myslím že udělat nějaký protest tady tomu by nebyl problém udělat a rozšířit pomocí sociálních sítí 

BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Jojo takovej facebook je naprosto perfektní náčiní na zburcování národa. Ale chce to nějakýho mentora .
Škoda 105s►BMW E30 318 karbec 2B4►E30 318is►BMW E36 328i Touring
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 044&ref=mfmarlin píše:no pánové, když si vezmu jak se pekně zpunkotvalu na FB ten protest proti 50tce v obci, tak myslím že udělat nějaký protest tady tomu by nebyl problém udělat a rozšířit pomocí sociálních sítí

Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

HJá do žádný sociální sítě nepatřim a ani nemám v plánu se někam nalogovat ... Nicméně by to asi chtělo začít bejt odbojnější, bo už mě to tu taky začíná srát nejenom mírně
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Ty bys měl místo uplně vepředu pod oknama,bys jim tam mohl pod knír fouknout pekelnou bábuMíšánek píše:Něčemu takovému bych se vůbec nebránilLooser píše:klidně se může dělat takovej cvičnej bg bmw srázek,někde v ulicíhI když otázka je, jestli se něco změní, protože vetšina lidí nad tím stejně mávne u večerních zpráv rukou... Každopádně tento počin nějak neshazuju nebo tak, to vůbec, smyl by určitě nějaký měl

No jasně,ty mrdky to pustí mezi lidi takovym způsobem,že to nenaskočí hned všechno najednou,ale postupně,pěkně tak,jak sme doteď zvyklí si zvykat...No a my budem zase jako pokaždý čumět jak banda bezmocnejch uzdichcáčů když pojedem kolem čerpačky,jak se nám to navyšuje
....já bych ty kurvy vykastroval holejma rukama a nechal vošukat 2,5metrovou chlupatou gorilou

....já bych ty kurvy vykastroval holejma rukama a nechal vošukat 2,5metrovou chlupatou gorilou

- Radek_750iA
Joo kamaráde, pustit tam moji načipovanou Euro -150 normu, tak asi všichni hned chcípnouLooser píše:Ty bys měl místo uplně vepředu pod oknama,bys jim tam mohl pod knír fouknout pekelnou bábuMíšánek píše:Něčemu takovému bych se vůbec nebránilLooser píše:klidně se může dělat takovej cvičnej bg bmw srázek,někde v ulicíhI když otázka je, jestli se něco změní, protože vetšina lidí nad tím stejně mávne u večerních zpráv rukou... Každopádně tento počin nějak neshazuju nebo tak, to vůbec, smyl by určitě nějaký měl

No smoke, no fun...

- MarfyE34
Tak dle médií zatím obě nejsilnější politické strany v ČR jsou proti tomuto ubohému drancování peněženek chudšího obyvatelstva ČR - ZATÍM
Ovšem to může být jejich taktická předvolební klička, jak bude po volbách napochodujou s tim do sněmovny a jak píše Venca opatrně to zabalej do pro občana přijatelnějšího obalu (třeba ono zvýšení ceny PHM) a jsme zas všichni v té samé díře ,ze které se teď snažíme vylézti!!!!!
Ovšem to může být jejich taktická předvolební klička, jak bude po volbách napochodujou s tim do sněmovny a jak píše Venca opatrně to zabalej do pro občana přijatelnějšího obalu (třeba ono zvýšení ceny PHM) a jsme zas všichni v té samé díře ,ze které se teď snažíme vylézti!!!!!

- Jan Kučera
Ano, tak to je... kdyz zavadeli tu "ekologickou dan" za prepis auta, tak byly vsude videt uplne stejne nazory. A kdyz pak nejakej kluk tusim ze Skoda klubu nebo odkud opravdu usporadal kolonu lidi se starsimi auty k Uradu vlady, tak jich prijelo asi pet a v televizi o tom bylo vecer asi sest sekund. Nezpusobilo to zrovna revoluci.ARMAN píše:nerad se zučasňuji podobnych poďme-klepat-do-klavesnice-jak-moc-bychom-všem-dali-do-deržky-jen-kdybychom-byli-mohli diskusi...

- MarfyE34
Kurva už jsem si to také četl, do hajzlu co ještě přijde???? Já osobně přijdu ve výplatě cca o 600Kč no kde je najdu na zemi že???Jan Kučera píše:http://www.novinky.cz/ekonomika/189671- ... ocent.html
Ten Chrenko je zralej na odstřel,od pohledu arogantní a panovačný typ,měl by se vrátit do té prdele ve které se vyskytl,Janota s Chrenkem mi silně připomíná Julínka a toho jeho skůtra.Jan Kučera píše:http://www.novinky.cz/ekonomika/189671- ... ocent.html
- Jan Kučera