Silniční daň pro všechny automobily!!!
- MarfyE34
Silniční daň pro všechny automobily!!!
http://www.novinky.cz/ekonomika/189581- ... idice.html
Kurva jestli i tohle schválej (věřím že na 1000% ano) tak na to už fakt seru a jdu si pro zbroják!!!!
Kurva jestli i tohle schválej (věřím že na 1000% ano) tak na to už fakt seru a jdu si pro zbroják!!!!
Re: Silniční daň pro všechny automobily!!!
Jsi sedmý, od koho tohle dnes slyším.MarfyE34 píše:http://www.novinky.cz/ekonomika/189581- ... idice.html
Ani já nejsem nadšen, nicméně zůstávám (ač jsem prskavka) zcela klidným, neboť jsem to předpokládal stejně, jako budoucí kočkovné, křečkovné či rybičkovné.

Ano, jistě už se žhaví nějaký PR profík, co ti v tomto směru přesvědčí, že tomu tak jistě bude, neboj se.georg píše:když tomu bude odpovídat stav komunikací tak to rád dám a ne ty tankodromy co jsou teď. Alespoň by auto tolik netrpělo.
Neb lidu třeba vysvětlovati, že vše v poho, jenom si musí trocha připlatit na kvalitu....

mě je jasný že ty peníze půjdou jinamVenca píše:Ano, jistě už se žhaví nějaký PR profík, co ti v tomto směru přesvědčí, že tomu tak jistě bude, neboj se.georg píše:když tomu bude odpovídat stav komunikací tak to rád dám a ne ty tankodromy co jsou teď. Alespoň by auto tolik netrpělo.
Neb lidu třeba vysvětlovati, že vše v poho, jenom si musí trocha připlatit na kvalitu....

Ale bylo by to pěkný

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

Ty prachy se třeba vloží do nějakého spec. fondu pro řešení programu zkvalitnění pozemních komunikací, ze kterého se zafinancují firmy, které zpracují návrhy, vyberou odborníky, ti přednesou své vize, další týmy je zrealizují a přibude pár cedulí "Pozor, díra!"georg píše:
mě je jasný že ty peníze půjdou jinam![]()
Ale bylo by to pěkný
A pak přijde kašpárek se zvonečkem...

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Hm, ani to jinak být nemůže.Kubajz von Odry píše:napsano vtipně, ale smutné je že to tak fakt bude
Před několik lety jsem frčel úzkou asfaltkou západočeskými pohraničními hvozdy.
Periferně jsem vlevo zahlédl velmi výraznou ptačí budku ve výši asi pěti metrů.
O sto metrů dále další.
Až u třetí jsem zastavil.
Obyčejná dřevěná budka, uchycená páskem plechu ke kmeni, asi tři metry od cesty. Zářila jak pěst na oko...
Pojal jsem tušení - a o 200 metrů dál se mi potvrdilo.
Asi deset čtverečních metrů asfaltu, dva dřevěné sloupky a cedule, hlásájící zdárné uskutečnění projektu.
* * *
Ty vybraný prachy se musí taky vyprezentovat, přesvědčit občana, že šly na věc prospěšnou...
http://www.vlada.cz/scripts/detail.php?id=26855
Jak se pan Chrenko se před třemi lety nechal uvést?
"..Jeho nejdůležitějším úkolem bude připravit nový zákon o dani z příjmu, který by měl výrazně zjednodušit daňový systém.
.."

Jak se pan Chrenko se před třemi lety nechal uvést?
"..Jeho nejdůležitějším úkolem bude připravit nový zákon o dani z příjmu, který by měl výrazně zjednodušit daňový systém.
.."

-
- MarfyE34
Však jo, dáme jim tady litra za silnice, tamhle dvanáctset za dálnice, támhle bůra za "ekologii", a když jsme u toho šup se spotřební daní nahoru, a to DPH se tam už také nějak ztratí no a je to! Mě osobně ten litr tady litr támhle rozhodně málo nepřipadá a opravdu nehodlám pořád zalepovat neschopnost vedení tohoto státu ze svých těžce vydělaných peněz!!!
Hmm ale budu muset jelikož jsem jen blbá ovce, jako my všichni tady
Hmm ale budu muset jelikož jsem jen blbá ovce, jako my všichni tady

Naposledy upravil(a) MarfyE34 dne 19. 01. 2010 14:22, celkem upraveno 1 x.