kokoti sou vecni - prevzato z MB fora
kokoti sou vecni - prevzato z MB fora
Moje audi byla dneska na D1 na 116km lehce zbořena, jedu si to pohoda z Brna, v uzavírce, cca 80km (v tom místě max. povolená), předjíždim pomalu nějakýho němčoura v corse, v tom se ze zadu přiřítí zelená felda combi (firemní), podle jeho slov cca 130, a v tom zužení se mu nehce brzdit tak se začal mezi náma protahovat, já šel na brzdy a uhnul max do leva co to šlo, ale němčou moc uhnou nechtěl (ani neměl asi kam) a BUM ten kolík v tý feldě mě sejmul zadkem feldi a hodil mě ještě víc do leva, to už jsem lehce smykoval po tý trávě co je ve středovim pásu a modlil se abych nevzal svodidla, ale audina se uklidnila , zato felda šla brutálně do smyku, pak prorazila svodidla na pravo, který jí propíchli asi cca 6m těch svodidel projeli tou feldou, zastavil jsem a řikal si ten kretén je mrtvej ani ho nebudu moc zmlátit, běžim tam, a von normálně vylez oknem, nic mu nebylo, ani prej neměl pasy, zadní dveře feldy se válely asi 10m od auta, vevnitř ty svodidla felda do rohlíku, třeba gumy byly probrždění na dráty (měl zimní matadory), možná mi hasiči pošlou fotky tak dodám, každopádně teď bude na D1 o jednu audi míň na chvíli
----------------------:)
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
no to by se člověk po...l já jsem včera na jižní viděl super závod uplně ových autobusů karosa jedoucích na plzeň jako jeli 120km a předjížděli se docela action kdýž jsem je pak dojel u baranďáku tak koukám a řídily nějaký mladý kluci jden skín ale hustý když po jižní letejí 4 autobusy a předjíždějí se ve všech pruzích
Život je jen náhoda .....