moje prvni E30 nemuzu se dockat
- Night.chimera
moje prvni E30 nemuzu se dockat
tak to vypada ze ve ctvrtek bych si mel jet pro svou vysnenou E30 318i
cerna kupe nevypada nic moc ,ale ja nepotrebuju lestenku tak snad uz prijedu na nejaky ten srazek silene se tesim uz ted nemuzu dospat a to me ceka jeste jedna noc ach joooo
cerna kupe nevypada nic moc ,ale ja nepotrebuju lestenku tak snad uz prijedu na nejaky ten srazek silene se tesim uz ted nemuzu dospat a to me ceka jeste jedna noc ach joooo
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

- Night.chimera
hlavne pak bacha na sok az sednes do neceho podradnejsihoNight.chimera píše:Mils píše:za kolik estli se muzu zeptat?
40 000

rok sem jezdil s rodinym favoritem a pripadalo me to dobry a dostatecny, kdyz sem sedl do bava a to musim rict ze i stara E21 je kus BMW a jak do toho sednete hned to poznate tak me ani neprislo ze je to o tolik lepsi jenze kdyz sem pak po case nekdy sedl zpatky do fanynky tak sem si to uvedomil raz naraz

----------------------:)
- Night.chimera
And píše:hlavne pak bacha na sok az sednes do neceho podradnejsihoNight.chimera píše:Mils píše:za kolik estli se muzu zeptat?
40 000![]()
rok sem jezdil s rodinym favoritem a pripadalo me to dobry a dostatecny, kdyz sem sedl do bava a to musim rict ze i stara E21 je kus BMW a jak do toho sednete hned to poznate tak me ani neprislo ze je to o tolik lepsi jenze kdyz sem pak po case nekdy sedl zpatky do fanynky tak sem si to uvedomil raz naraz
po tom co jsem mel 120tku a felinu jsem si rekl ze uz cesky auto nechci koupil jsem si celicu a byla to nadhera jen mi tam chybel zadni nahon a protoBMW
520i E34 M50 pekne auto

jo zadni nahon to je previt - ten ti rozbil bavku
tohle si aci rika kazdej druhej v BMW
zadni nahon je sice fajn ale je hodne zaludnej a muzes delat co chces a jak chces a myslet si jak ses dobrej a mit tu zatacku 100x projetou dverma napred tak po 101. to rosekas ani nevis jak.. ja o tom vim svy

zadni nahon je sice fajn ale je hodne zaludnej a muzes delat co chces a jak chces a myslet si jak ses dobrej a mit tu zatacku 100x projetou dverma napred tak po 101. to rosekas ani nevis jak.. ja o tom vim svy

- Night.chimera
And píše:jo zadni nahon to je previt - ten ti rozbil bavkutohle si aci rika kazdej druhej v BMW
![]()
ty jsi ten co si rozsekal bawo skoro pred barakem? uprimnou soustrast
520i E34 M50 pekne auto

ták tákNight.chimera píše:And píše:jo zadni nahon to je previt - ten ti rozbil bavkutohle si aci rika kazdej druhej v BMW
![]()
ty jsi ten co si rozsekal bawo skoro pred barakem? uprimnou soustrast

- Night.chimera

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Já čekám jen na to až zplnoletním a jdu okamžitě do E30ky!!! Líbí se mi taky E36 jenže jsem student a tak na to nemám ne E30 mi postačí pojistka ušetřené prachy z brigád atd. Je to sice starý auto ale je to BMW a to ty kurvy nemecký zatraceně vý! a ty ceny tomu odpovídaj.
už se těším na další sraz Lanov jsem nestihl na příští pojedu určitě s kámošem ten má Audi 80 kabrio 2.8 benzín - vážně mazec!
už se těším na další sraz Lanov jsem nestihl na příští pojedu určitě s kámošem ten má Audi 80 kabrio 2.8 benzín - vážně mazec!
- Radek_750iA
Hmm... to je Bawo srazBajzík píše:už se těším na další sraz Lanov jsem nestihl na příští pojedu určitě s kámošem ten má Audi 80 kabrio 2.8 benzín - vážně mazec!

205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
Já bych řek, že právě zadní náhon je velice férovej, dá včas avízo a dobře se s ním vrtí.And píše:jo zadni nahon to je previt - ten ti rozbil bavkutohle si aci rika kazdej druhej v BMW
![]()
zadni nahon je sice fajn ale je hodne zaludnej ...
Ale to je možná tím, že jsem vyrostl na Š-Octavia (stará), F 125, VAZ 2101 - 2106, UAZ 469 a pod.
no a kdyz to prevrtis? co potom?Venca. píše:Já bych řek, že právě zadní náhon je velice férovej, dá včas avízo a dobře se s ním vrtí.And píše:jo zadni nahon to je previt - ten ti rozbil bavkutohle si aci rika kazdej druhej v BMW
![]()
zadni nahon je sice fajn ale je hodne zaludnej ...
Ale to je možná tím, že jsem vyrostl na Š-Octavia (stará), F 125, VAZ 2101 - 2106, UAZ 469 a pod.

nemci nedelaj jen BMW Audi a MBBajzík píše:Já vím je to Audi ale co je to přece taky němec! Jednou se tam potkáme s mou E320kou!
taky sou tam trabanty a varburgy