muj prechod ke konkurenci

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 18. 08. 2004 17:30

Flery píše:mě stačí MB 190 rv.84 2,0 benál výkon 90 PSů Obrázek + jeden vosel Obrázek co to koupil Obrázek

aneb muj názor na MB Obrázek

190KA JE BABYBENZ. TAKOVEJ GOLF VOD MB. TAKY SI MYSLIM ZE TO BYL SPIS OMYL.
ALE, 190KA 2,5 16V PREJ NEJEDE BLBE. ASI 195 PS.
A CISLA V TUNELU MA LEPSI NEZ OCTAVKA.

Rotten

Příspěvek od Rotten » 18. 08. 2004 17:56

Já když jsem byl malej (to tu byli komanči) , tak jsme s bráchou chodili před nejluxusnější hotel v Karlových Varech - Pupp - a tam jsme na parkovišti slintali nad zápaďáckýma autama. Ty nejlepší jsme samozřejmě "zabírali" a vyhrával ten, kdo našel větší rychlost na tachometru :D . Pamatuju, že největší káry pro nás byly Porsche.
Dneska už mám střízlivější odhady, auto má člověk podle toho, kolik má peněz. Takže kdybych měl víc peněz, tak Toyota Supra, kdyby ještě víc tak nový BMW 6 a kdyby nejvíc tak MB CL 55 AMG.
No, nakonec takový Ferárko na letní projížďky by taky nebylo k zahození :D :D :D . Nejsem vyloženě ujetej na BMW, stačí si vzít Autokatalog co vychází jednou za rok, a tam jsou panečku kárky...

Max-Max
Moderátor e30.cz

Re: muj prechod ke konkurenci

Příspěvek od Max-Max » 18. 08. 2004 18:06

Emil Šic píše:
Night.chimera píše:kdyz mi bylo 15 tak jsem miloval mercedesy a rikal jsem si ze si ho jednou koupim ted je mi 20 a strhla me konkurence tj.BMW jak je to mozny asi uz nejsem maly kluk ?mozna ,nebo je to jen mezistanice? kdo vi jak jste na tom byli kdyz vam bylo 15 touzily jste vzdy po BMW?
Kdyz mi bylo patnact, koupil sem si prvni rifle v tuzexu za 60 bonu, ktery sem s tlukoucim srdcem vysmelil s vekslakem ve stepansky a kdyz mi bylo dvacet, klepal sem se ze zkousky z mezinarodniho delnickyho hnuti na vejsce, protoze prednasela kovana komunistka a kdo neudelal, opakoval celej rocnik. Po praze jezdili vekslaci, uzenari, zelinari s fiatem uno, maximalne se sierrou a hospodsky ze zigulikama. Gumovy madla jezdicich schodu v metru byly tajne polepeny samolepkama "volej, homosex a cislo, v pruchodu na vaclavaku vykrikoval do ticha prodavac mektavym hlasem jako koza vééééécerni prrraha" a po smichove behala cikanka se sloni nohou (a beha dodnes). Vsude bylo ticho, spina a smrad. Touzil jsem tak maximalne po tom, abych mel na desitku a petry, ktery byly tak vlhky a nacpany, ze se obcas nedaly kourit. Auta se mi libily, ale nezajimaly me, stejne jako se mi ted libej luxusni jachty a nezajimaj me.
Preju ti, at se ti splni sen, ale neposer se z toho, je to jen auto s dobrym rodokmenem a soucasne ta nejblbejsi financni investice na svete (teda krome ambicioznich a rozmazlenych zenskych a jejich deti, ktery sou obrazem tech zenskejch).
Tedy, pane Mysliteli, kdybych mel klobouk, tak smekam 8)
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Fx

Příspěvek od Fx » 18. 08. 2004 18:09

Mne by Supra vyhovovala ze jmenovanych asi nejvic... Jo, tu bych docela chtel.
E39 535i sedan

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 18. 08. 2004 22:50

Night.chimera píše:kdyz mi bylo 15 tak jsem miloval mercedesy a rikal jsem si ze si ho jednou koupim ted je mi 20 a strhla me konkurence tj.BMW jak je to mozny asi uz nejsem maly kluk ?mozna ,nebo je to jen mezistanice? kdo vi jak jste na tom byli kdyz vam bylo 15 touzily jste vzdy po BMW?
Já si v 15ti koupil první vozejk Š 110 L za 5k :D jinak 190ka mergl byl můj sen hned po 911ce :D po 110ce jsem toužil po erku,ale to bylo v kursu jak blázen a pak rapid 136 5speed :D to bylo peklo :lol:
M3 (e46) Hartge :-)

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 18. 08. 2004 22:56

D B píše:HMMM. 124 UZ JE DOST NOVY AUTO A VE VNITR JE TO MOC PLASTOVY, ALE SKODA JE FURT VO POZNANI HORSI.
JINAK ALE INTERIERY S-CLASSE POVAZUJU ZA VYNIKAJICI. ASPON U CINY A ZPATKY.
cinu bych si dal libit :D
eci nekdy prejdu od BMW k MB tak jedine S-classe 8)
----------------------:)

POL

Příspěvek od POL » 18. 08. 2004 23:22

Stary MB je nadherra Ovsem Supra taky neni k zahozeni ( dvouvacka , trilitr , r.v.91 , sestival ) mel sem tu cest ji krotit a rozhodne lepsi jak např.Mitsu. Eclipse 8)

psena

Příspěvek od psena » 18. 08. 2004 23:50

Emil Šic píše:
Kdyz mi bylo patnact, koupil sem si prvni rifle v tuzexu za 60 bonu, ktery sem s tlukoucim srdcem vysmelil s vekslakem ve stepansky a kdyz mi bylo dvacet, klepal sem se ze zkousky z mezinarodniho delnickyho hnuti na vejsce, protoze prednasela kovana komunistka a kdo neudelal, opakoval celej rocnik. Po praze jezdili vekslaci, uzenari, zelinari s fiatem uno, maximalne se sierrou a hospodsky ze zigulikama. Gumovy madla jezdicich schodu v metru byly tajne polepeny samolepkama "volej, homosex a cislo, v pruchodu na vaclavaku vykrikoval do ticha prodavac mektavym hlasem jako koza vééééécerni prrraha" a po smichove behala cikanka se sloni nohou (a beha dodnes). Vsude bylo ticho, spina a smrad. Touzil jsem tak maximalne po tom, abych mel na desitku a petry, ktery byly tak vlhky a nacpany, ze se obcas nedaly kourit. Auta se mi libily, ale nezajimaly me, stejne jako se mi ted libej luxusni jachty a nezajimaj me.
Preju ti, at se ti splni sen, ale neposer se z toho, je to jen auto s dobrym rodokmenem a soucasne ta nejblbejsi financni investice na svete (teda krome ambicioznich a rozmazlenych zenskych a jejich deti, ktery sou obrazem tech zenskejch).
Ano mel jsi tezkej zivot...uprimnou soustrast. :roll:
Nelze tomu uprit povedenou atmosferu porevolucniho fejetonu...
E 34 M5

HEERY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEERY » 19. 08. 2004 00:09

Ja v 15cti [1986] hltal svet motoru a touzil po otcove lade 2103 - to ze bych nekdy mel M BMW me nenapadlo ani omylem...
BMW E34 M5 3,6

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 19. 08. 2004 01:07

Tak já vám napíšu co sem teda měl :twisted:
1)Ford Taunus 1.6 4d..........uhnívala zadní náprava..........šel do světa
2)Škoda 120L úžovka........no vydrželo mi to asi měsíc
3)Mitsubishi Colt II 1.4........nejspolehlivější ze všech dosavadních aut
4)Honda Accord Aerodeck 2.0 16V.......hezký,nad 130 ukrutná spotřeba....
5)Audi 81 GT coupé 2.3 5V turbo........2x prasklá hlava, zátah velikej :twisted:
6)SAAB 9000i 2.0A.........pohodová limuzína s milou spotřebou
7)BMW E30 318 chrom....koupil sem mladý a ta mi s ním utekla
8)Alfa 33 1.7 16v............shnilá jak brambory
9)Alfa 33 1.7 8v..SW............miláček, tunim jak můžu
10)Lancia Delta Nuova 1.8 SE.....na denní ježdění.....spolehlivá

Takže teď mám 2 Alfy a Lancii a přesto nedám na E30 dopustit, je to nádherný auto s milejma jízdníma vlastnostma, má určitě konkurenci, ale furt má co říct.....to je tak všecko, nic dalšího neplánuju, někdy bych chtěl 635ku, ale nějak to zatím není kam dát...Jezděte si čím chcete, ale když už auto od skopčáků tak BMW/teda mimo těch novejch, to je hnus/ :twisted:
E36 323i coupé

Geront

Příspěvek od Geront » 19. 08. 2004 08:29

Když mi bylo patnáct naučil jsem se dlouze krknout a při tom říct větu: "Moje značka je BMW." :wink:
BMW RULEZZZ !

Odpovědět