Jelikoz jsem predpokladal, ze nekdo neco podobneho napise, napsal jsem uz do druheho prispevku, ze jde o celkove provedeni. Nerikam, ze predelavka na jinou kastli musi byt zakonite nezajimava. Stejne jako jsem napsal, ze u tohohle nejde o vyzor. To ale predpokladam spolu s tim - 'cim vic to "jede" ' - nemusi zakonite znamenat, ze auto musi vypadat tim vic jako vrak, cim vic "jede".Hoonnza píše:No já si zase myslim že v driftech jde hlavně o to aby to dobře jelo a to ten V8 pick-up splňuje ..a že to je pick up ? aspon je to zase něco jinýho .. e30 v evropě jezdí fůra tak aspon změna ..
Byl. A je mi jasne, ze nejak se musi resit hmotnost toho i to, ze ne vzdy to musi sednout na pripadnou neorigo zalezitost za nim. Ja jen rikam, ze vzdy se to da vyresit tak aby to i nejak vypadalo.Iwan píše:jde o to, ze ty narazniky sou asi 10x lehci nez origo s vyztuhou...a ze to nesedi...byls nekdy na zavodech? kor u driftu, ten predek dostava fakt pokourit..![]()
predtim tam meli vetsinou mtech..
Konečně rozumný názor,pokud vím,tak to jsou fotky z driftů a ne každá jízda se taky vždy povede a pokud by to každý měl leštit a spasovávat a nedejbože stříkat před každou rozjíšťkou,tak nevím nevímIwan píše:jde o to, ze ty narazniky sou asi 10x lehci nez origo s vyztuhou...a ze to nesedi...byls nekdy na zavodech? kor u driftu, ten predek dostava fakt pokourit..![]()
predtim tam meli vetsinou mtech..
Nevim co to ma spolecneho s tim na co jsem poukazoval ja, ale budiz, ...Ondřej Švec píše: Konečně rozumný názor,pokud vím,tak to jsou fotky z driftů a ne každá jízda se taky vždy povede a pokud by to každý měl leštit a spasovávat a nedejbože stříkat před každou rozjíšťkou,tak nevím nevím
...kazdopadne cokoliv bych k tomu napsal dal, uz jsem jednou napsal vys, tudiz to necham asi byt.Ondřej Švec píše:...u driftů jde podle mě o něco jiného,než spasovaný nárazníky....Toď můj názor.