jj, když to chceš, jsi ready, je to cajk, ale teď jsem vezl iSo na vyvaření asi 100km na nevalných gumách (vepředu nic moc letňáky, vzadu zimáky na slicky) a "cvakal jsem dráty", když se mi v kilu značně rozvlnilo...KuaJa píše: rozhodně bych nepřipodobňoval to, když člověk krouží před obchoďákem na parkovišti nebo projede na dvojáka nějakou pěknou zatáčku cca 40-60 kmh a když potom dostaneš v kile smyk při přejíždění z pruhu do pruhu
No asi jsem to špatně napsal. Myslel jsem ty uklouznutí ve městě, při malých rychlostech a mimo město to většinou čekám, tak se to taky dá vybrat. Ale jak si říkal ty, třeba při předjíždění je to dost o hubu, to jedině bez plynu a s prdelí vmáčklou do sedačekKuaJa píše:to Parda:
tak to jsi docela kingjá mám zadní náhon asi šestou zimu a ještě pořád mě většina uklouznutí, pokud je nechci, nenechávají úplně chladným
![]()
rozhodně bych nepřipodobňoval to, když člověk krouží před obchoďákem na parkovišti nebo projede na dvojáka nějakou pěknou zatáčku cca 40-60 kmh a když potom dostaneš v kile smyk při přejíždění z pruhu do pruhu
no já to neměřil,možná je tu víc,jen to odhaduji,jinak tady padal sníh ráno a teď už nic tak snad v noci něco připadne.......LuKyss píše:ARMAN - jo, ono se to schovává pod sněhem, tak je ho*no vidět kde je krajnice, obrubák apod. Snad to vyspravíš.
Kejzi - jen pět cm? Jsem to byl teď změřit a tady je to vrstvička 9,5cm. A furt padá.
Kdybys vedel, co je obcas pod snehem...Míšánek píše:U nás taky napadla kopa sněhu a další se pořád sype. Klouzání je fajn, jenomže mně fakt štve normální přesun po silnici. A nejvíc mně na tom všem sere to, že je drtivá většina řidičů vysraných kvůli každé vločce, jedou jak čuráci, zbytečně zdržují provoz a hlavně tak nějak vůbec nepřemýšlí, jenom všude vidí sněh a má hrozný strach a obavu.
Třeba dnes u nás v centru velkoměsta - jeden čurák jede cca 15 km/h i když vidí, že je před ním stoupání, tak místo toho aby se ten debil snažil rozjet aby měl nějakou rychlost, tak zrychlí na neuvěřitelně vysokých 25 km/h a řítí se nahoru. Vzhledem k tomu, že jsem tak nějak tušil, že bych takovouto rychlostí nahoru nevyjel, tak jsem si od něj nechal odstup, abych si mohl nasadil svoje tempo a vyjet to na čtverku v nějaké normální rychlosti. Jenomže to jsem netušil, že můj milý spoluúčastník je megadebil zastavující v tomto kopci před přechodem pro chodce pouštějíc 1 (slovy JEDNOHO!!) člověka, snažícího se přejít přes zebru. Takže samozřejmě veškerá má taktika, dobrý úmysl a už zařazená trojka mně vyšla v úplné hovno a akorát jsem tam zůstal s panem KOKOTEM stál jak hňup...![]()
Tak, už je mně o trochu líp![]()
Ale jo, jinak klouzání je fajn no