BMW E36, 328i coupe - individual, r.v. 6/1996, naj. 248 000 km, nehavarované, auto má servisnú knižku poctivo vyplňovanú, posledný zápis v serviske je z marca 2008, kedy bola predchádzajúcim majiteľom menená spojková sada SACHS priamo v BMW servise.
Výbava: ABS, ASC+T, 2x Airbag, 2-zónova automatická klima, servo, stredný BC, čierna polokoža, centrál na DO, el. predné okná + zrkadlá, samostmievateľné vnútorné zrkadlo, samosvor s prev. pomerom 3,15, M-podvozok ( nižšie pružiny a hrubšie stabilizátory oproti sérii – myslím, že naj kompromis pre E36 ), autorádio Pioneer ( MP3/WMA ). Farba individual Byzantic metalic. Auto má platnú STK a EK do 07/2011. Auto je po každej stránke origo BMW - žiaden chip, spoilery ani iné vychytávky. K autu mám kompletnú dokumentáciu, včítane 4 origo kľúčov ( 2 x kľúč + ďiaľkové, 1x servisný kľúč a 1 x umelý, tzv.peňaženkový )
Úpravy a opravy: Počas doby čo auto mám som ho postupne dával do tech. stavu podľa mojich predstáv.
1. Nahodený samosvorný diferenciál + vymenený olej Castrol SAF-XJ 75W-140. Má to kratší stály prevod 3,15 ( predtým 2,89 ), teda je to živšie a čo sa dá robiť vďaka samosvoru o tom škoda hovoriť. Pôvodný dif dám k autu.
2. Ďalej vymenené nové predné kotúče + doštičky ( zn. ATE ), všetky filtre ( vzduch, olej, palivový ), motorový olej Mobil 5W/40. Tiež som vymenil odvetranie kľukovej skrine a dal nové sviečky NGK BKR6EK. Ďalej som vymenil tesnenie pod ventilovým vekom a predné silentbloky na zadných ramenách za zn.Powerflex.
3. Pri skúšaní samosvoru v lete, v horúčave na letisku, mi praskol chladič, kúpený a vymenený nový chladič + vymenená chladiaca zmes Castrol NF a pre istotu vymenená aj Viscospojka + termostat. Všetky veci boli kúpené nové, akurát Viscospojka bola daná použitá, ale plne funkčná.
4. Technický stav auta je veľmi dobrý, myslím si, že bez nutných opráv a zásahov. Na karosérii sú drobné kozmetické oderky a vady ( podľa mňa nič strašné ). V Profituningu zmeraný výkon motora 200,4 PS ( deklarovaný v papieroch 193 PS ), auto ide krásne, je radosť ho popreháňať po cestách.
Cena: 5300 Euro, Košice.
PS: Iba predaj, nie výmena, idem stavať.
Odkaz aj s fotkami.
http://www.bmwklub.sk/predaj-auta-bmw/b ... 22675.html
BMW E36, 328i coupe - individual.
-
KArlos325i