Alpina B3 na SAUTO
Alpina B3 na SAUTO
Čau lidi našel jsem na Sautu tuhle alpinu B3 http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... -3/7799429 ale vůbec se mi nezdá ta cena.Nevíte nekdo o tom autu neco?Předem díky
No co bych ti k tomu řek
Někdy v únoru sem se na to auto byl podívat, do telefonu mi majitel řikal jak je auto naprosto OK jenom že trefil srnu a nárazník neni origo. V reálu přijelo auto který bylo na 5m luxusní a zblízka to začalo. Majitel řikal že to bylo bořený asi 3x jak zezadu, tak zepředu. Dost věcí na kastli nesedělo, nefungoval BC, roztrhlá sedačka, kontrolka airbagů svítila, myslim že lehce prasklý čelní sklo. No a pak sme se jeli projet
Motor nějak divně cvakal, při každym přeřazení se ozvala zezadu rána, chyběl samosvor, když sme jeli projet na okresku ( něco jako dálnice ) tak auto jelo uplně stejně jako moje 328i a to v mym autě jelo o 1noho člověka víc. A když sme jeli z kopce po uplně prázdný, nový dvouproudovce 200 tak mi majitel hrozně bojácnym hlasem řekl ať radši brzdim
Takže asi tak, možná to dal majitel za ten třičtvrtě rok dohromady, ale pochybuju, páč je teď to o 30.000levnější než za kolik sem ho chtěl koupit já