Jaké dary jste dostali?
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
2 aristoloser - ano, absolvoval (vloni v říjnu) a bylo to více než-li ubohé. Nejezdí se s Humvee, ale s civilní H2. Většinu času řídí jejich člověk (těžkej frajer v maskáčích typu "pouštní bouře") a neustále vykládá něco o zrádnosti terénu, příp. autu - o drahotě oprav a že se s tím musí jezdit velice opatrně. Jezdí s minim. plynem a sjezdy či nějaké muldy projíždí doslova na volnoběh. Nepodařilo se nám ho přesvědčit, aby nám něco akčně ukázal. Když to pak konečně půjčí klientovi, tak je podělanej strachy o auto a neustále kontroluje, abys moc nepřidával plynu, abys měl při přidávání plynu kola absolutně rovně, atd, atd. Zapomeň, že budeš mít volnou ruku. Samozřejmě, jsou tam úseky, kdy se Ti bude tajit dech - někdy je v Tobě (zejm. z počátku) malá dušička. Další jejich chytrákovinou je čas - ta hodina Ti začne běžet předáním voucheru v prodejně, pak se dostaví ten jejich maník, jdeš cca 10 minut na plac, za nějakou chvíli teprve přijede Hummer a s velkým předstihem Ti to ukončí, trmácíš se zase zpět k prodejně, tam máš čekat a po chvíli přijde zase ten maník (mezitím zaparkoval) a dá Ti pytlík s vyloženě blbostma na vyhození a pak je tak cca 55 minut Tvého adrenalinového zážitku. Tak si spočítej, kolik čistého času asi jedeš. Celkový dojem byl - zklamání a v podstatě "nasrání" z vyhozených peněz.
Alespoň jsem to takhle vnímal já.
desp sen.
Alespoň jsem to takhle vnímal já.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:

Naposledy upravil(a) SEWAS dne 08. 01. 2010 09:55, celkem upraveno 1 x.
kdo-zabyl-cesky-jazik-t50631.htmlSEWAS píše:Páni pěknej, tak tohle bych kvánocum nečekla
už mněnil barvi ?
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Dikmarty87 píše:kdo-zabyl-cesky-jazik-t50631.htmlSEWAS píše:Páni pěknej, tak tohle bych kvánocum nečekla
už mněnil barvi ?

Taky jsem měl to "štěstí" se takhle svíst v H1 ale kdybych to tady nečetl, tak bych si na to asi nevzpomělaristoloser píše:130 po poli je asi velkej běs,sem zvědavej co dokáže ta h2,samozřejmě skutečnej humwe je asi o něčem jinim....Fx píše:Aristo: Já to kdysi absolvoval v H1 a celkem dobrý, zkusil jsem si 130 km/h po poli a pak v pískovně byla taky celkem sranda... Ale je to už asi tak 5-7 let

Jediný na co si jo rád vzpomenu jak sme si dělali prdel že H1 stojí za vyliž prdel a řekli sme že škoda 105 se kterou sme přijeli je daleko lepší a má i přesto že je lepší menší provozní náklady, no a pak sme na požádání majitele absolvovali crash derby a bourali jsme do sebe...majitel H1 a my škůdkou 105 po pár minutách sme z toho měli otevřenou plechovku od fazolí a H1 jen barvu našeho auta na nárazníkách...
Bylo to na nějaké akci u auto ESA ve štěrboholích před několika lety

TUŇÁK píše:Taky jsem měl to "štěstí" se takhle svíst v H1 ale kdybych to tady nečetl, tak bych si na to asi nevzpomělaristoloser píše:130 po poli je asi velkej běs,sem zvědavej co dokáže ta h2,samozřejmě skutečnej humwe je asi o něčem jinim....Fx píše:Aristo: Já to kdysi absolvoval v H1 a celkem dobrý, zkusil jsem si 130 km/h po poli a pak v pískovně byla taky celkem sranda... Ale je to už asi tak 5-7 let![]()
Jediný na co si jo rád vzpomenu jak sme si dělali prdel že H1 stojí za vyliž prdel a řekli sme že škoda 105 se kterou sme přijeli je daleko lepší a má i přesto že je lepší menší provozní náklady, no a pak sme na požádání majitele absolvovali crash derby a bourali jsme do sebe...majitel H1 a my škůdkou 105 po pár minutách sme z toho měli otevřenou plechovku od fazolí a H1 jen barvu našeho auta na nárazníkách...
Bylo to na nějaké akci u auto ESA ve štěrboholích před několika lety