...telefonoval za jizdy?GeRoX píše: ...P.s: jo hlinku je skoda...me ale spis zarazi ten samotnej fakt smrti ... pred chvili si s nekym jeste mluvil...resp. domluvil na necem a do 5 sec...uz neni...![]()
Marek:
akceptuji, ale holt mi to tak prislo na mysl kdyz jel ze zlaty hokejky...Albert píše:Hlinky je velka skoda, je mi to lito.
Cekal bych ze Superb (chlouba skodovky) vydrzi vic..
To Blumen: Sorry, mam tvoje hlasky docela rad, ale myslim ze tentokrat si to trochu prehnal. Kdyz napises jako prvni reakci to, ze kdovi jestli nejel ozralej, tak mi to pripada jako buranstvi nejvyssiho stupne, se na me nezlob.
no, asi by si sa divil, co vsetko e30 znesie. Zopar rozstrelenych som ich uz videl.And píše:no rosekany je to dost ale na to ze to rosekalo i nakladak tak ze toho ridice museli taky prevazet do nemocnice to docela drzi..pokud by se to stalo E30 tak by ste ji nepoznali o posadce nemluve..
nevim eci byl nebo pripoutanej nebyl ale kdyz utrpel zraneni neslucitelna s zivotem tak to spis vypovida o te variante kdy nebyl coz je jeho vlastni zavineni a pomohl si tak do hrobu
no ja taky a je pravda ze snesou vic nez jiny 15 20 let stary auta ale avii pri 120 nesnesouMax-Max píše:no, asi by si sa divil, co vsetko e30 znesie. Zopar rozstrelenych som ich uz videl.And píše:no rosekany je to dost ale na to ze to rosekalo i nakladak tak ze toho ridice museli taky prevazet do nemocnice to docela drzi..pokud by se to stalo E30 tak by ste ji nepoznali o posadce nemluve..
nevim eci byl nebo pripoutanej nebyl ale kdyz utrpel zraneni neslucitelna s zivotem tak to spis vypovida o te variante kdy nebyl coz je jeho vlastni zavineni a pomohl si tak do hrobu
no vydrzi hodne to vsechna cest ale spoustu BMW vlastnosti uz odvál časMax-Max píše:Mozno aj to, ale presvedcovat sa o tom nechcemAnd píše:je pravda ze snesou vic nez jiny 15 20 let stary auta ale avii pri 120 nesnesou
Blumene, ty wole, ten člověk tragicky zemřel, chápeš co to znamená???? to znamná že je fakt úplně jedno jestli si za to mohl sám, nebo jestli za to mohla ta Avie...na naše poměry to byla opravdu významná osobnost, trenér hokejový reprezentace, člověk kterej nás dostal mezi absolutní špičku....a tenhle národ hokej fakt milujeBlumen_071 píše:ja nereju do nej ale do okolnosti, nikdo z nas u toho nebyl tak nemuze soudit. jen by me zajimalo esli by si uctu zaslouzil i po tom kdyby to ciste teoreticky fakt nakouril pod vlivem on do tej avie a zmrzacil jejiho ridice![]()
preci jen mi prijde snazsi se vyhnout rychlé avii nez rychlemu suprblbu..tady je uz ta rychlost relativnim pojmem. od zatacky vidim rychlou avii a rychlej sprblb. kdo bude u me driv?
ale jinak se priznam se sportu nehovimjinak esli tady je to vyhrazeno pro placici tak to muzem resit jinde
![]()