Ivan Hlinka neprezil dopravni nehodu :-(
Re: Ivan Hlinka neprezil dopravni nehodu :-(
Bohužel je to tak, a navinně modrá smrt.Fx píše:viz. idnes.cz
Byl to fajn chlap. Skoda ho.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Co je modra smrt? A co to je, resp. bolo za auto?Lukas-e21 píše:Bohužel je to tak, a navinně modrá smrt.Fx píše:viz. idnes.cz
Skoda ho, sakra. Myslim Hlinku.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
tak se v čr říká AviiMax-Max píše:Co je modra smrt? A co to je, resp. bolo za auto?Lukas-e21 píše:Bohužel je to tak, a navinně modrá smrt.Fx píše:viz. idnes.cz
Skoda ho, sakra. Myslim Hlinku.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Typuju, že to je "Suprblb"Max-Max píše:[
Co je modra smrt? A co to je, resp. bolo za auto?
.
cituji i-dnes: "která utrpěl při nehodě se svým vozem Škoda Superb 2,8.Huska píše:Typuju, že to je "Suprblb"Max-Max píše:[
Co je modra smrt? A co to je, resp. bolo za auto?
.
"
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Blumen_071
kazdyho cloveka je skoda (skoro) ale nekterych obzvlast protoze hlinka byl vyjimecnej a nadanej clovek kterej toho hodne dokazal
na nakym foru sem cetl zajimavej postreh ze jak je zakaz tahani a prihlasovani starejch aut tak firmy proste nemaj na novy nakladaky a pak udrzujou pri zivote takovy vraky jako 30 let stary avie
na nakym foru sem cetl zajimavej postreh ze jak je zakaz tahani a prihlasovani starejch aut tak firmy proste nemaj na novy nakladaky a pak udrzujou pri zivote takovy vraky jako 30 let stary avie
----------------------:)
- Blumen_071
ja nereju do nej ale do okolnosti, nikdo z nas u toho nebyl tak nemuze soudit. jen by me zajimalo esli by si uctu zaslouzil i po tom kdyby to ciste teoreticky fakt nakouril pod vlivem on do tej avie a zmrzacil jejiho ridice
preci jen mi prijde snazsi se vyhnout rychlé avii nez rychlemu suprblbu..tady je uz ta rychlost relativnim pojmem. od zatacky vidim rychlou avii a rychlej sprblb. kdo bude u me driv?
ale jinak se priznam se sportu nehovim
jinak esli tady je to vyhrazeno pro placici tak to muzem resit jinde
preci jen mi prijde snazsi se vyhnout rychlé avii nez rychlemu suprblbu..tady je uz ta rychlost relativnim pojmem. od zatacky vidim rychlou avii a rychlej sprblb. kdo bude u me driv?
ale jinak se priznam se sportu nehovim
musim se omluvit tomu řidičovi, asi to opravdu nebyla jeho vina, ted sem koukal na fotky na idnes a byla to ta nova Avie D 75? nebo nak tak, je to ta co delali s daewoo, takze stari max 5let. Takze otazka je co se opravdu prihodilo......
jen sem si opet potvrdil, ze Hlinka zrejme jel bez pásů, to auto neni zas tak na padrt.
Hlinky je velká škoda.
jen sem si opet potvrdil, ze Hlinka zrejme jel bez pásů, to auto neni zas tak na padrt.
Hlinky je velká škoda.
- Blumen_071
ja jsem videl taky ty fotky a nejak se mi to nezda...
1) avie ho trefila na A sloupek
(bud byl ridic avie zhulenej nebo hlinka letel jak magor) ale na druhou stranu ta brzdna draha (pokud je pravdiva se mi taky nezda)...cili pokud je pravdiva tak avie taky "letela" silenou 80km/h rychlosti a ridil to nakej vikendak ktery si myslel ze 3,5 tuny zaboci jen tak...a cirou nahodou se mu do toho pripletl hlinka...
2) podle polohy superbu ta rana az tak velka nebyla pac neodletel moc daleko...to nahrava jemu ze jel pomalu...
3) superb neni moc rozmlacenej vsechny airbagy (i hlavove) bouchly...cili bud nebyl pripoutanej (99%) anebo mel hodne v prdeli fyzickou kondici a proste to telo ten sok neunesl...(20%)
zaver?:
kazdy sam...ja si myslim ze to ten kokot z avie tu odbocku prehledl a jediny co ho napadlo je zaslapnout to otocit volantem a uvidime co se stane...podle toho kolik imbeciloidnich vypatlanejch vikendaku jezdi na silnici (kor s dodavkama takovyho typu) bych se tomu fakt nedivil...
...P.s: jo hlinku je skoda...me ale spis zarazi ten samotnej fakt smrti ... pred chvili si s nekym jeste mluvil...resp. domluvil na necem a do 5 sec...uz neni...

1) avie ho trefila na A sloupek
(bud byl ridic avie zhulenej nebo hlinka letel jak magor) ale na druhou stranu ta brzdna draha (pokud je pravdiva se mi taky nezda)...cili pokud je pravdiva tak avie taky "letela" silenou 80km/h rychlosti a ridil to nakej vikendak ktery si myslel ze 3,5 tuny zaboci jen tak...a cirou nahodou se mu do toho pripletl hlinka...
2) podle polohy superbu ta rana az tak velka nebyla pac neodletel moc daleko...to nahrava jemu ze jel pomalu...
3) superb neni moc rozmlacenej vsechny airbagy (i hlavove) bouchly...cili bud nebyl pripoutanej (99%) anebo mel hodne v prdeli fyzickou kondici a proste to telo ten sok neunesl...(20%)
zaver?:
kazdy sam...ja si myslim ze to ten kokot z avie tu odbocku prehledl a jediny co ho napadlo je zaslapnout to otocit volantem a uvidime co se stane...podle toho kolik imbeciloidnich vypatlanejch vikendaku jezdi na silnici (kor s dodavkama takovyho typu) bych se tomu fakt nedivil...
...P.s: jo hlinku je skoda...me ale spis zarazi ten samotnej fakt smrti ... pred chvili si s nekym jeste mluvil...resp. domluvil na necem a do 5 sec...uz neni...