Dal bych si squash tak až budeš mít cestu do Mostu můžu tě rozdrtitKroci píše:ponozky a trenkytelevizi, raketu na squash (dá si nekdo match?
)
vonavku , takovy ty veci do koupelny, hrozne stylovej budik , cokoladu a spanelskou ksiltovku montana v cerny barve)
Ty ještě nemáš Báň?TERRY píše:Dal bych si squash tak až budeš mít cestu do Mostu můžu tě rozdrtitKroci píše:ponozky a trenkytelevizi, raketu na squash (dá si nekdo match?
)
vonavku , takovy ty veci do koupelny, hrozne stylovej budik , cokoladu a spanelskou ksiltovku montana v cerny barve)
![]()
![]()
![]()
kam ta mládež spěje?? ... já si na noťas musel vidělat sámScratchy píše:Třičko, kulíšek, mikinka, kotel voňaveklampičku k posteli abych na to konečně viděl
, pul kila Haribo medvídku
Gillete fusion power co dokonce vibruje
župánek, hafo ponožek a trenýrek, deštníček a završil to notebook s tiskárnou
eee,ježuch se na mě s podložkama vykašlal... prej "už jsme ti před několika rokama řikali,že ti na auto nic kupovat nebudeme"maca píše:a co ty podlozky pod kola? ty jezuch nedonesl? hajzl jeden a to sem mu to specielne pripominalBALI píše:já plešatej člověk,kterej se holí strojkem na vlasy zároveň s hlavou jsem dostal dvě pěny na holení,tři vody po holení,šampon na vlasy a takjediná maminka věděla co mi koupit-čepici na pleš a škrabku,když se mi na pleši udělá námraza
![]()
![]()
To jsi asi "167." z tohohle fóra, co si (autu) pořídil k Vánocům nový kola...Semry píše:...+ sám sobě nový kola
Však když jsem tu poukázku četl mámě, tak prej "to jsi jako dostal k Vánocům lepší práci jako instruktor..?"maca píše:skola smyku...hmm, to by me zajimalo co chces toho instruktora ucitjinak nejde o to aby auto bylo jen pojizdny, ale musi bejt i plne unkcni
jako rucka, pasy, topeni a pod, abys pri to ukazkovym driftu nevysypal zmrzlyho ucitele ze sedacky ven
ti pojcim kabro a muzete to pumpnout nahore bez, at ma skolitel taky trosku adrenalin