Sraz - Centrum Černý Most 17.8.
- Michal e34
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mejte ohled na prespolni a zavolejte ihned Jardovi a misto Cernaku udelejte bifteky nebo odvolejte Cernak, vy pragocentristi. Kdyz nekomu reknu ze jsem byl v utery na kave na Cernaku na pokec a v patek na bifteku v prazskem hotelu, prijdou me vykrast neb chodim obleceny jako socka a nekam prece ty prachy davat musim.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Francis píše:Mejte ohled na prespolni a zavolejte ihned Jardovi a misto Cernaku udelejte bifteky nebo odvolejte Cernak, vy pragocentristi. Kdyz nekomu reknu ze jsem byl v utery na kave na Cernaku na pokec a v patek na bifteku v prazskem hotelu, prijdou me vykrast neb chodim obleceny jako socka a nekam prece ty prachy davat musim.

...ale je to fakt

E39 535i sedan
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu ze par lidi tu psalo ze v patek nemohou, muzeme se sejit v 18:00 na Cernaku, pockat pulhodinku a kolonou jet na Pankrac. Hromadny prijezd na bifteky jeste nebyl. Alespon nas z toho krafani nebudou bolet nohy jako v garazich a muzeme posedet.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Michal e34
-
No ja nemuzu za to, ze DC zmenil nazev toho threadu. Puvodne se rikalo, ze bude zitra cernak, pak ze zitra cernak a pak nekdy bifteky, pak cernak a naslene kolona na bifteky a ted uz jen bifteky a sam nevim, kdy. Taky nemuzu za to, ze se to meni. Je mi jedno, co bude, kdyz to bude do ctvrtka, muzu, kdyz v patek a pozdeji, nemuzu.Hanis píše:To DC, FX a spol: pánové děláte v tom pěknej bordel, nevíte co dřív jestli čerňák nebo bifteky, jestli úterý nebo čtvrtek,berte to tak že se všichni najednou nemůžou přispůsobit tomu jak písknete.
E39 535i sedan
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jste nedočkavý jak malý děti, stačilo udělat zejtra čerňák a bifteky třeba příští tejden nebo za 14 dní (aby nevykradli Francise) a mohl bejt klid, takhle každej ví hovno co se teda bude zejtra dělat. Já si taky udělám čas celkem kdykoliv, ale chce to trochu organizace a ne něco měnit každejch pět minut. Co když si někdo přečte že bude čerňák, DC z toho udělá bifteky a když se pak už nedostane na net tak bude jak trubka stát na parkovišti na čerňáku zatímco ostatní se budou cpát biftekama.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Fx píše:No ja nemuzu za to, ze DC zmenil nazev toho threadu. Puvodne se rikalo, ze bude zitra cernak, pak ze zitra cernak a pak nekdy bifteky, pak cernak a naslene kolona na bifteky a ted uz jen bifteky a sam nevim, kdy. Taky nemuzu za to, ze se to meni. Je mi jedno, co bude, kdyz to bude do ctvrtka, muzu, kdyz v patek a pozdeji, nemuzu.Hanis píše:To DC, FX a spol: pánové děláte v tom pěknej bordel, nevíte co dřív jestli čerňák nebo bifteky, jestli úterý nebo čtvrtek,berte to tak že se všichni najednou nemůžou přispůsobit tomu jak písknete.
Nekdo navrch černak, pak i s bifeky, Francis řek ze by ho vykradli, kdby jel dvakrat do tydne do praglu, tak sem cinknul brtnikovi, a domluvil to na utery.
když už mel bejt cernak
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nevim přijde mi to chaotický, na čerňák se to postupně sjíždí, nikdo nepřijede přesně v sedm a než všichni dorazí zase někdo odjede do toho odjezd na bifteky. Na čerňáku je pizzerie mohlo se pokecat tam jako vždy a ne se zase courat na Pankrác. Mohli bejt srazy dva v odstupu týdne či dvou a ne jeden rozcouranej.Lukas-e21 píše:Nekdo navrch černak, pak i s bifeky, Francis řek ze by ho vykradli, kdby jel dvakrat do tydne do praglu, tak sem cinknul brtnikovi, a domluvil to na utery.když už mel bejt cernak
Jen by mě hrozně zajímalo co teda zejtra je

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
-