tweety zjistit info, vyníky zavřít!
ENERGY_BMW, KASNAR318I, TERRY, a spol.... ctete, pobavíte se
boží mlýny melou pomalu..... ale jistě, hošíčkové
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Na to jsem přišel na E46 klubu, sám jsi to tam napsal.TERRY píše:A na to si přišel kde a jak?!Fx píše:Ten teď vidí asi trojmo, když dostal výprask od rodičů za zbořenýho mergla
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... 40#p101807
E39 535i sedan
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ad 1: tebe to nepreslo, ty demente, psat si cizi auta za svy?
TERRY
Hrošík liberijský [učí se řídit]
Typ E46: 320d touring+M3
-----------------------------------------------------------------------
ad 2:
Re: Dopravni nehody - FOTO
Odeslatod TERRY v 20. pro 2009, 21:11
Tak chlapci i já idiot se musím pochlubit. Pro srovnání: Je mi 16 let a máme dva mercedesy jednoho staršího (MB C sprotcoupe 200 CDI r.v. 2005) a druhý (MB GLK 350 CDI asi týden starý
). V pátek 18.12. 2009 u nás v Mostě napadl čersvě sníh a začAlo poprvé pořádně mrznout. Tak jsem si říkal půjčím si auto od rodičů a půjdu zkusit co ten 4 MATIC umí. Tak jsem jel na nejvyšší bod Mostu (hrad Hněvín) kde bylo asi -20 stupňů. No auto super všude jsem vyjel a tak si řikám nebudu pokoušet PČR a pojedu z5 domů. No tak řikám zastavím se na robin oil a pojedu domů. (Robika se mi stala osudným). Přijedu tam. Tam samozřejmně všichni tuneři vyskládaní tak řikám vemu za to. No a co se nestalo. Přidal jsem plyn a hned pustil, začal jsem hned brzdit jenže na pumpě nebylo ani sypáno ani hrabáno. Tak jsem čekal náraz ale to nejhorší bylo že jsem jel dost rychle a že zadním i předním kolem jsem chytil patník a maskou narazil do plastové popelnice. Popelnice odletěla a já jsem věděl že musim co nejrychleji odjet jenže: Zadní disk se svléknul z pneumatiky a byl totálně nakloněný do auta. To samý i přední disk a předek tedy nic moc jen maska chladiče jinak nic. No tak jsem ujel asi 1 Km jenže já jsem vytočil plný rejd a auto jelo furt rovně nedalo se zatočit. No ale dojel jsem na odlehlý plac přiřítil se domů a matka začala nadávat kde je auto tak jsem doma uhrál že ho nikdo ukradl. Táta somzřejmně hned zavolal na PČR a ta hned kontrolovala všechny hranice. No a dopadlo to tak že domů jsem přišel kolem 22:00 a v 1:00 (o půlnoci) jsem seděl na PČR s rodičema. Teď mě čeká výslech a trest od přestupkové komise a trest může být zákaz řízení na 2 roky. Lidi píšu to ne že tady chci machrovat že jsem "fortovi" rozbil auto a jako by nic ale jestli by nidko nevěděl o tom jak to asi bude a jestli fakt dotanu ty 2 roky zákaz řízení. A věřte domá je to PEKLO!!!
------------------------------------------------------------------------
ses chuj, mel sis jeste k tomu rozbit poradne drzku at vis co je to pruser. Doufam ze ti fotr polame ruce a mam silne nutkani dat vedet svestkam ze si krive svedcil, to je ty ichtyle TRESTNEJ cin.
TERRY
Hrošík liberijský [učí se řídit]
Typ E46: 320d touring+M3
-----------------------------------------------------------------------
ad 2:
Re: Dopravni nehody - FOTO
Odeslatod TERRY v 20. pro 2009, 21:11
Tak chlapci i já idiot se musím pochlubit. Pro srovnání: Je mi 16 let a máme dva mercedesy jednoho staršího (MB C sprotcoupe 200 CDI r.v. 2005) a druhý (MB GLK 350 CDI asi týden starý
------------------------------------------------------------------------
ses chuj, mel sis jeste k tomu rozbit poradne drzku at vis co je to pruser. Doufam ze ti fotr polame ruce a mam silne nutkani dat vedet svestkam ze si krive svedcil, to je ty ichtyle TRESTNEJ cin.
Naposledy upravil(a) Max-Max dne 21. 12. 2009 08:59, celkem upraveno 1 x.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
já nechci bejt zlomyslnej, ale dát vědět švestkám o křivém svědectví je na místě. Páč takovejhle kokot stejně znova sedne za volant bez papírů a je mu to jedno. Tak to prostě vyhnat co nejvejš.... Jinak Terry, jseš kreté, všichni ti tu dali šanci a řekli ti co si o tom myslí. Doufám že ti otec udělá pořadný peklo. Bejt to mý auto půjdeš pěkně makat a nechal bych tě to zaplatit ty piráte silnic
Tak na hovna, podle toho, co pise vypada jinak, kazdopadne...pasťa e30 píše:jj zbořil tátovi nějakého drahého Mergla,ale nevím jakého, ale prý v tom jeli oba dva chytráčci. a Mergl na hovna
To Terry - Kdybys byl muj syn tak te zmlatim na hromadu a tyden by ses nevysral. Otazne porad je jestli si ty auta "pujcujes" s vedomim rodicu, nebo bez. Jinak se ono zmlaceni tyka i jich asi.
Bože můůůj to jsou debilové oba dva, parchanti já bych vám dal na holou a tu prdel vám tak zmaloval že by mi za to ještě vaši rodiče poděkovali! Na co máte tu hlavu???Aby vám nepršelo do krku???
Hnát vás do děckýho domova, kde byste měli plno času na dolování holubů!
Já vás mít doma tak bych vás za ty lži tady chytnul za ten ulhanej a naivní květák a hladovku na vás že by rodiče neměli ani na žigula, abyste si začli vážit hodnoty peněz! ZMETCÍ!
Hnát vás do děckýho domova, kde byste měli plno času na dolování holubů!
Já vás mít doma tak bych vás za ty lži tady chytnul za ten ulhanej a naivní květák a hladovku na vás že by rodiče neměli ani na žigula, abyste si začli vážit hodnoty peněz! ZMETCÍ!

- Jech
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že se s tim chlubí, tak to asi nebude tak horký
.
Nicméně bych řek, že terry dostane rozum (jestli vůbec ...) až se stane něco vážnejšího že? Zatim je to sranda, ale dělat hrdiny na silnicích umí každý jelito, jen štěstí, že u tý benziny si nešel zrovna nikdo přes cestu pro kávu ...
Ale co, fotřík by ho z toho prachama stejně vysekal ...
dělá se mi zle, když čtu že taková demnce jezdí a ohrožuje ostatní slušný lidi, asi to přestanu číst, abych mohl zas žít v bludách, že ten kdo jede proti mě je střízlivej a má papíry ... ou jé ...
Nicméně bych řek, že terry dostane rozum (jestli vůbec ...) až se stane něco vážnejšího že? Zatim je to sranda, ale dělat hrdiny na silnicích umí každý jelito, jen štěstí, že u tý benziny si nešel zrovna nikdo přes cestu pro kávu ...
dělá se mi zle, když čtu že taková demnce jezdí a ohrožuje ostatní slušný lidi, asi to přestanu číst, abych mohl zas žít v bludách, že ten kdo jede proti mě je střízlivej a má papíry ... ou jé ...
e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
A já měl vždy za to, že se svlíkává pneumatika z disku, no tak aspoň jsem o něco chytřejšíTERRY píše: Zadní disk se svléknul z pneumatiky a byl totálně nakloněný do auta
Prosimtě a tohle ses dozvěděl jak? Už vidím jak všichni policajti po celý ČR hledaj jednoho mergla.. nehledě na to že by mě zajímalo jak se teda v rámci Schengenu kontrolujou hraniceTERRY píše:Táta somzřejmně hned zavolal na PČR a ta hned kontrolovala všechny hranice.
Nechci se hádat, ale křivě svědčit můžeš před soudem, když doma lžeš fotrovi tak to tr. čin není.Max-Max píše:Doufam ze ti fotr polame ruce a mam silne nutkani dat vedet svestkam ze si krive svedcil, to je ty ichtyle TRESTNEJ cin.
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Jech
- Kontaktovat uživatele:
TUŇÁK píše:Já si myslim že je dost blbej na to aby to byla pravda a ještě to rozepisoval na forech
Tak z tohodle pohledu máte asi oba pravduARMAN píše:taky jsem uvažoval jestlito neni jen provokace prudiče ale zas jaka je mentalita 16letych děti?
- rozbil jsem fotrovou karu
- NEKECEJ! vaaaau ty jsi husty!!!
Bohužel se nezdá, že by si tím terýsek získal body respektu tady na foru ... bude muset rozbít ještě něco dalšího
Já vidět bourajcího MB za docela těžký prachy, přičemž by z toho vylezl 16 letej spratek s počůranejma nohavicema ... dost by mě to pobavilo
e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
No tohle fakt není vůbec závažný!!! Jinak od táty jsem dostal takovým způsobem že jsem si z toho asi týden nesednu na prdel!Jech píše:Vzhledem k tomu, že se s tim chlubí, tak to asi nebude tak horký.
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
škoda měl ti ještě zlámat prackyTERRY píše:No tohle fakt není vůbec závažný!!! Jinak od táty jsem dostal takovým způsobem že jsem si z toho asi týden nesednu na prdel!Jech píše:Vzhledem k tomu, že se s tim chlubí, tak to asi nebude tak horký.
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
-
Vune benzinu