voda za sedadlem spolujezdce
asi tak. Ten igelit tam hlavně podle mně plní izolační vlastnost co se týče izolace proti průvanu si myslímbudha píše:jo uz chapu kterej igelit myslite, kazdopadne ten tam je, i kdyz dost potrhanej...beztak by skrz dvere voda nenatekla do interieru, kdyz auto stoji...bude to v tesnění, za jízdy je i slyšet, že prava strana auta moc netěsní (sviští to)....
No smoke, no fun...

Voda priteká zhora, to je jasné. Mal som to isté, tieklo mi:
1. od kúrenia - nejde o netesnosť samotného radiátora, ale ak nie je dokonalé jeho osadenie v karosérii, preteká okolo neho voda stekajúca z predného skla (u mňa dosť veľa) rovno pod koberec, a podľa toho, ktorá strana je netesná, voda ide k vodičovi alebo spolujazdcovi. Doporučujem skontrolovať a pretesniť.
2. odtokmi od šíbru, vedú A a C stĺpikmi, ak sú poškodené, skrátené, nesprávne nasadené pri šíbri alebo po nejakej oprave nesprávne uložené hlboko do prahov, môže voda vnikať do interiéru. Dlho mi trvalo, než som na to prišiel (najmä na netesnosť osadenia kúrenia), ale potom to už bolo v pohode.
1. od kúrenia - nejde o netesnosť samotného radiátora, ale ak nie je dokonalé jeho osadenie v karosérii, preteká okolo neho voda stekajúca z predného skla (u mňa dosť veľa) rovno pod koberec, a podľa toho, ktorá strana je netesná, voda ide k vodičovi alebo spolujazdcovi. Doporučujem skontrolovať a pretesniť.
2. odtokmi od šíbru, vedú A a C stĺpikmi, ak sú poškodené, skrátené, nesprávne nasadené pri šíbri alebo po nejakej oprave nesprávne uložené hlboko do prahov, môže voda vnikať do interiéru. Dlho mi trvalo, než som na to prišiel (najmä na netesnosť osadenia kúrenia), ale potom to už bolo v pohode.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
on ma (MAL) vodu ZA sedadlom spolujazdca, tzn na zadnych kobercoch. Voda hore kopcom netecie, ked pritecie spredu, vpredu aj ostane. Ked voda vnikne do prahov, ostane v dutinach prahov a vytekat bude prednymi vytokmi ktore pre to aj boli povodne urcene, akurat ze chvilku bude aj mimo hadic kym vytecie.karol325 píše:Voda priteká zhora, to je jasné. Mal som to isté, tieklo mi:
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Opravdu ma MAX pravdu, setkavam se s tim u nas v servisu dost casto, pokud je poskozen igelit pod tapecem, casto tam tece dovnitr vozu. Stava se to casto, kdyz si nekdo montuje repro do dveri a poskodi ten igelit.Míšánek píše:asi tak. Ten igelit tam hlavně podle mně plní izolační vlastnost co se týče izolace proti průvanu si myslímbudha píše:jo uz chapu kterej igelit myslite, kazdopadne ten tam je, i kdyz dost potrhanej...beztak by skrz dvere voda nenatekla do interieru, kdyz auto stoji...bude to v tesnění, za jízdy je i slyšet, že prava strana auta moc netěsní (sviští to)....
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
pokud to někoho ještě zajímá, tak nedosedalo okno PZ dveří až nahoru..to jsem opravil seštelováním vytahovačky..od té doby zdá se klid, ale možná je to také tím, že již neprší, ale mrzne....každopádně těsnění dveří není nejnovější, takže bude výměněno také..jinak igelit tam je origo, ale musím říct že v dost zbídačeném stavu....a když se podívám na konstrukci dveří, musel by být venku dešťový hurikán, aby to bez igelitu prochcalo až dovnitř na podlahu...
spodem to nejde určitě a kdyby to bylo v odtocích šíbru, musela by být louže větší a já bych si jí všiml již dříve, neboť auto mám přes 3roky...
spodem to nejde určitě a kdyby to bylo v odtocích šíbru, musela by být louže větší a já bych si jí všiml již dříve, neboť auto mám přes 3roky...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
V prahu jsou odtoky z "A" sloupku nějak uchyceny, nebo jen na volno?karol325 píše:Voda priteká zhora, to je jasné. Mal som to isté, tieklo mi:
Autodiagnostika, převozy na platě, opravy - Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Nymburk a okolí - Tel.:+420 703 494 595
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz